Mai mulți proprietari de companie merg cu mentalitatea unică

Mai multe magazine de companie merg cu mentalitatea unică

În lumea de astăzi, timpul este o marfă fierbinte și orarele strânse sunt rutina normală pentru majoritatea oamenilor. Juggling sarcini zilnice, fără timp pentru comisioane personale, pare a fi o necesitate pentru mulți oameni să se întâlnească.

Odată cu creșterea industriei animalelor de companie la o rată alarmantă și majoritatea proprietarilor de animale de companie care se încadrează în categoria de timp, mulți proprietari de afaceri încearcă să găsească modalități creative de a concura pentru afacerea lor.

Unul este puțin probabil să caute produse și servicii pentru animale de companie, este o spălătorie auto, dar din cauza oportunităților de venituri în creștere, industria de animale de companie trebuie să ofere și proprietarii de animale de companie care doresc să omoare două păsări cu piatră, Toate labele de spălare a animalelor de companie sa extins cu ajutorul proprietarilor de carwash care se uita la mentalitatea cu o singură oprire pentru a aduce mai multe afaceri.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Keith Caldwell, vicepreședinte al tuturor laws Pet Wash, spune că consumatorii încep să caute o mulțime de servicii într-un singur loc. Vor să poată să-și scape mașina, să-și umple rezervorul cu benzină, ridică câteva lucruri la magazinul de confort, Spălați animalele de companie, și orice altceva pot face într-o singură oprire pentru a profita la maximum de timpul lor.

Mai multe magazine de companie merg cu mentalitatea unică

Când o mașină de mașină începe să adauge servicii suplimentare, ele devin mai atractive pentru consumatori. De cand Proprietatea de animale de companie crește exponențial, Piața PET este o alegere excelentă pentru a filtra pentru a adăuga centre de profit suplimentare la o afacere deja existentă.

Datând înapoi în 1964, CCSI International, Inc., Compania responsabilă de fabricarea sistemelor de spălare a animalelor de companie, este o afacere de familie cunoscută pentru incinele sale de piscină și clădirile de spălare a mașinilor. Au început să se integreze în industria de spălare a animalelor de auto-service în 2009 și această diviziune a afacerii lor a crescut constant de atunci.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Autonomul Stație de îngrijire este o clădire complet separată de la mașină de spălat sau orice afacere pe care o poate adăuga, astfel încât acestea pot fi plasate practic oriunde care are acces la apă și energie electrică. Compania recomandă ca acestea să fie plasate în zone cu trafic ridicat și să fie operate 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

Dolar pe minut taxele pot fi personalizate de proprietarul stației de spălare a animalelor de companie, dar compania recomandă 10 $ timp de 12 minute. Acestea oferă multe modele diferite de spălare a animalelor de companie pentru a se potrivi tuturor antreprenorilor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mai mulți proprietari de companie merg cu mentalitatea unică