Cum să păstrați zboară câinii

Știm cu toții cum ar putea fi muștele iritante, Mai ales în timpul perioadei de primăvară și de vară târzie. Ei continuă să meargă și să-și piardă în jurul urechilor noastre. Pentru a face acest lucru mai frustrant, sunt destul de rapide, astfel încât nu este ușor să le lăsați afară sau să le omoare.

Cu toate acestea, fiind plictisitor nu este cea mai periculoasă trăsătură, în special pentru câinii noștri. Muștele pot crea un pământ fructuos pentru pauza unei infecții la câini. Acesta este motivul pentru care proprietarii trebuie să ia în considerare motivele pentru care zboară atacă animalul nostru iubit și modalitățile de a preveni mușcăturile de zbor pe câini.

De ce zboară periculoasă pentru câini

În primul rând, este pentru că mușcătura lor doare. Muștele pot mușca câini, creând o piele răutăcioasă sau iritată. Nu toate tipurile de muscatura de muște; De exemplu, o muște comună a casei nu poate mușca, deci dacă câinele dvs. este în interior, acesta este unul dintre riscurile pe care le puteți trece de pe lista dvs. Cu toate acestea, alte tipuri de muște care se găsesc în natură ca Flume stabile, Calul zboară sau muștele negre Fă mușcă și pot crea semne de mușcătură pe pielea câinelui tău.

De ce muștele sunt periculoase pentru câiniÎn plus, muștele care pot mușca de obicei țintă cele mai vulnerabile locuri de pe câinele dvs. Ei vă vor ataca fața de companie, deoarece este mai dificil pentru ei să-l apere, sau urechile câinelui pentru că sunt cele mai puțin păroase, astfel încât este mai ușor să ajungi la piele.

Când se creează semne de mușcătură, există, de obicei, un pic de sânge, ceea ce îl face o țintă și mai mare pentru celelalte muște. Acest lucru este periculos deoarece orice fel de rană are potențialul de a deveni un cuib de alte muște și viermi.

Indiferent dacă pot sau nu pot mușca, cel mai mare pericol este acela muștele pot provoca o infecție. Muștele sunt cunoscute pentru a merge în locuri murdare, acoperite cu alimente sau fecale putreze. Muște particulele ale acestora și le transmite pe câine. Fiți conștienți de această amenințare dacă pooch-ul dvs. are o parte din piele, zgârieturi sau rană deschisă. Infecțiile pot duce la boli foarte grave cum ar fi Staph sau Tetanus, și / sau picătură a sistemului imunitar al câinelui.

Cum să păstrați zboară câinii

călărețul care mușcă câini

1. Curățenia ca vindecare

Este important să vă păstrați casa și curtea curată. Niciuna dintre celelalte reguli nu contează dacă această cerință nu este îndeplinită. Dacă câinele dvs. este folosit pentru a fi în interior, este un pic mai ușor de sarcină.

Scoateți gunoiul în mod regulat și curățați toate coșurile după ce au fost golite. Nu lăsați câinele dvs. să rumegă prin gunoi (utilizați Coșuri de gunoi rezistente la câini Dacă trebuie). Faceți-i un obicei să vă puneți rămășițele de masă în frigider sau la dulap imediat după ce ați terminat mâncarea. Dacă vărsați ceva în jurul casei, ca sucuri dulci, cafea sau lăsați o pată de la un fruct, ștergeți-o imediat.

Asigurați-vă că pooch-ul dvs. este scăldat în mod regulat, în special în perioadele fierbinți ale anului. Rămășițele de mâncare în haina lui îl vor face o țintă proeminentă pentru muștele care se zboară în jur. Fiți foarte atenți dacă animalul dvs. de companie are părți necurate ale corpului ca urmare a unei boli de piele sau a altui tip de boală care rezultă în diaree. În aceste situații, canina dvs. va fi și mai atrăgătoare pentru muște, ceea ce poate provoca infecții și înrăutățirea în continuare a stării sale de sănătate.

2. Păstrați curtea

Dacă vă place de obicei să vă păstrați câinele în afara cât mai mult posibil, lăsați-l înăuntru dacă vedeți un roi de muște în jurul puilor. Este mai ușor să mențineți un mediu curat în interiorul unei case sau a unui apartament, mai ales dacă aveți ecrane peste ușile și ferestrele. În curte, situația este puțin mai imprevizibilă.

Dacă doriți zile lungi de vară în grădină cu animalul dvs. de companie, încercați să o păstrați cât mai bine posibil. Aruncați toate resturile de gunoi și alimente. Tăiați tufișurile și colectați frunzele, deoarece acestea sunt un loc perfect ascuns pentru murdăria care va atrage muștele.

După ce vă hrăniți câinele, amintiți-vă să vă curățați castronul și dacă nu poate mânca întreaga porțiune, nu lăsați-o mai târziu - luați-o înăuntru sau aruncați-o departe. Poate fi un proiect mare, dar încercați să verificați toate colțurile, coturile vechi și gunoiul afară pentru a opri atacurile de zbor.

3. Sisteme de descurajare lichide

Dacă niciunul dintre cele de mai sus nu vă ajută, întoarceți-vă la veterinarul sau faceți cumpărături. Există o mulțime de supra-the-contor Fly repellente pentru câini Puteți găsi spray-uri online sau mai puternice pe bază de prescripție medicală. Ele pot fi folosite fie direct pe câine, fie în împrejurimile sale imediate. Citiți instrucțiunile înainte de a utiliza aceste spray-uri și nu le utilizați mai mult decât este prescris.

Dacă preferați repellente la domiciliu, puteți utiliza o oțet de cidru de mere. Răspândiți-o peste corpul și fața câinelui tău, iar în timp ce va fi perfect inofensivă pentru el, îl va duce de pe radarul muștelor. Puteți chiar să puneți puțin în mesele lor ca un strat suplimentar de protecție. Cu toate acestea, deoarece câinii nu sunt foarte probabil să mănânce alimente cu ea, poate fi amestecat cu apă în raportul de 50-50%.

4. Ierburi utile

Indiferent dacă câinele dvs. este în interior sau în exterior, plantele pot fi folosite ca descurajare împotriva muștelor. În special, puteți planta flori precum lavanda și rozmarinul. În timp ce mirosul lor este foarte frumos pentru noi, va funcționa ca un repellent pentru muște. Un alt avantaj este că acestea pot face o grădină frumoasă.

În plus, copacii de bay și busuiocul dulce au mirosurile care urmăresc zboară. Cea mai bună parte este că ele sunt decorative și, de asemenea, comestibile, astfel încât să putem adăuga aceste repellente de zbor la mesele noastre.

5. Utilizați un pic de magie

Comunitatea online are un sfat suplimentar care înconjoară Internetul ca o poveste sălbatică. Povestea spune că dacă punem monede sau alte particule strălucitoare într-o pungă de plastic cu apă și o legați undeva în jurul nostru, muștele nu se vor apropia de acel loc.

Nu a existat o dovadă științifică că acest lucru funcționează, ci Biroul de Farm sugerează că acest lucru este cauzat de lumina refractată care vine prin sac cu apă. Deoarece muștele nu au capacitatea de a-și concentra vederea la altceva, iar lumina devine destul de strălucitoare, pur și simplu schimbă direcția de zbor și evită-ne și câinele nostru cu totul.

Trebuie să luați această metodă cu un bob de sare, dar nu doare să o testați.

În concluzieSfaturi despre cum să păstreze muște câinii

În afară de a fi în special insecte plictisitoare, muștele pot provoca răni și pot zbura mușcături pe câini, care pot duce apoi la infecții mai grave în animalele de companie.

Cel mai mare refugiu de zbor este o casă curată și curte. După ce această condiție este îndeplinită, încercați alte aspecte, cum ar fi spray-urile supra-the-counter sau cele prescrise de veterinari, de descurajatoare acasă sau plantarea unor ierburi și flori diferite cu mirosuri puternice.

Citiți următorul: 70 cele mai bune remedii pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați zboară câinii