Cum să faci apă sărată folosind săruri de mare

Ați crede că amestecarea sarei și a apei împreună ar fi ușoară. Ei bine, este. Dar dacă amestecați apă sărată pentru acvariul dvs. marin, există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți bine sau puteți face unele daune grave ale critterilor dvs. de acvariu și chiar filtrul dvs. biologic.

  1. Nu puteți utiliza sarea comună de masă! Utilizați un amestec bun de sare de mare. Ce să căutați și să comparați atunci când alegeți un amestec pentru a cumpăra vă va ajuta să alegeți cel mai bun amestec de sare de mare pentru acvariul dvs.
  2. Dacă începeți un rezervor nou (neocupat), puteți umple rezervorul fie cu R / O, filtrat apă de la robinet sau apă de la robinet nefiltrate. Faceți acest lucru înainte de a adăuga nisip viu sau rock live. Dacă puneți nisipul viu sau roca vii în rezervor în timp ce conține clor sau cloramină, va ucide orice bacterii benefice sau organisme dorite într-o chestiune de secunde. Odată ce apa din rezervor a fost dezactivată, puteți adăuga în siguranță nisipul viu și live rock în rezervor.
  3. Dacă adăugați apă la rezervor pentru o schimbare a apei, puteți utiliza un recipient curat mare (găleată de plastic de 5 galoane sau un recipient mai mare ca un gunoi poate) pentru a amesteca sărurile de mare.
  4. Adăugați un balsam de apă care conține un de-clorinator (unul care îndepărtează atât clorul cât și cloramina) la apă și circulă apa timp de un minut sau două pentru a distribui balsamul de apă. Vă recomandăm foarte mult să utilizați un balsam de apă care îndepărtează și amoniacul care rămâne după deconstrucția cloramina.
  5. Adăuga Amestecul de sare de mare la apă (începeți cu mai puțin decât credeți că veți avea nevoie. Este mai ușor să adăugați sare decât este să luați apă, apoi să adăugați mai multe apă dulce)). Sărurile de mare se vor dizolva mai repede dacă apa este agitată. Puteți amesteca apa cu mâna (pentru un mic container) sau cu o pornire (mult mai ușoară și mai rapidă). Amestecați apa până când este clar.
  6. Testați salinitatea (SG sau gravitatea specifică) a apei cu a Hidrometru sau refractometru. Salinitatea apei ar trebui să fie aceeași ca în rezervorul dvs. dacă înlocuiți apa în rezervor. Pentru Rezervoare de recif Cu corali, salinitatea ar trebui să fie între și 1.023 și 1.025. Un rezervor numai de pește trebuie să fie între 1.019 și 1.023.
  7. Continuați să adăugați amestecul de sare de mare și agitarea sau agitarea apei până când SG este locul în care doriți și apa este clară.
  8. Dacă adăugați apă într-un rezervor de rulare, temperaturile ar trebui să fie într-un grad sau două. Scăpând un acvariu încălzitor în recipientul de apă va ajuta la reglarea temperaturii la locul în care doriți.
  9. Adăugați noua apă în rezervor. Dacă adăugați apă nouă într-un rezervor deja configurat, punerea la un substrat (o placă de cină curată funcționează bine) vă va ajuta să vă mențineți substratul în poziție.
  10. Clătiți recipientul, pornirea și hidrometrul sau refractometrul cu apă proaspătă pentru depozitare.
  11. Dacă adăugați nisip (live sau altfel) la configurarea rezervorului dvs., apa va fi foarte tulbure. Odată ce aveți suficientă apă în rezervor pentru a vă rula filtrul mecanic, mențineți filtrul care rulează și se schimbă sau clătiți filtrul până când apa este clară. S-ar putea să doriți să amestecați periodic substratul pentru a menține particulele fine în suspensie, astfel încât acestea să poată fi filtrate. Cele mai multe pungi de nisip viu conțin un plic mic al unui clarificator de apă, care, atunci când este adăugat la apă după ce nisipul viu este plasat în rezervor, va aglomera particulele fine împreună, făcându-le mai ușor pentru filtrul dvs. pentru a prinde. Adăugați acest lucru la apă după adăugarea nisipului viu.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci apă sărată folosind săruri de mare