Ce mănâncă broaștele?

broasca cu fluture pe nas

Înainte de a aduce acasă orice animal nou, este important să înțelegeți ce mănâncă. Broaștele pot fi adăugiri frumoase și interesante la casa dvs., dar numai dacă le puteți hrăni în mod corespunzător. Deci, ce mănâncă broaștele?

Frogii sunt prădători care nu pot mânca doar pre-ambalate Kibble modalitățile pe care câinii o fac. Care face lucrurile mai dificile. În sălbăticie, broaștele mănâncă o mare varietate de insecte. Frogii sunt prădători care, în general, vor mânca numai lucruri care se mișcă - ceea ce înseamnă hrănirea broască Trăi Insecte!

General General Frog Food

Broaștele sunt cu adevărat larg largi prădători - vor mânca aproape orice lucru care vine în sălbăticie. Ei vor mânca păianjeni, lăcuste, fluturi și aproape orice altceva care se potrivește în gură. Frogii acvatici mănâncă o varietate de nevertebrate acvatice.

Fiecare specie de broasca are linii directoare nutriționale specifice, dar, în general, broasca dvs. de companie va mânca un amestec de următoarele.

  • Greieri. Acestea vor forma coloana vertebrală a dietei Frogului de companie. Asta nu este pentru că sunt cei mai sănătoși - doar pentru că sunt mai ușor de cumpărat sau raise acasă.
  • Vierme și vierme de ceară. Acestea sunt o altă gustare gustoasă pentru broaște. Ca crickets, viermii de masă sunt destul de ușor de găsit la magazinele de animale de companie sau de a ridica acasă. De asemenea, le puteți cumpăra la magazinele de momeală pentru pescuit, dar acestea nu vor fi Gut-încărcat.
  • Lăcuste și lăcuste. Acestea pot fi un pic mai complicat pentru a găsi în magazinele de animale de companie sau pentru a achiziționa pentru broască dvs., dar adaugă o varietate nutrițională foarte necesară dieta animalului tău.
  • Caterpillarii sau viermi. Acestea sunt mai ușor de găsit în magazinele de companie pentru cumpărare. Asigurați-vă că achiziționați Caterpillars care sunt dimensiunea corectă pentru broasca dvs., deoarece acestea pot fi destul de mari!
  • Viermi de sânge, creveți de saramură și viermi de negru. Acestea, împreună cu alți viermi mici, vor fi principala dietă pentru broaștele acvatice.
  • Șoareci. Acestea fac parte din dieta pentru speciile mari de broasca cum ar fi Pacman Frogs și Bullfrogs african. Pe măsură ce broascul crește, începeți să hrăniți "Pinkies" sau șoareci nou-născuți. Puteți achiziționa aceste înghețate sau trăiesc - dar ține minte că majoritatea broaștelor nu va mânca cele înghețate. Frogii mai mari vor mânca "fuzzii" sau chiar șoareci adulți. Dacă acest lucru vă deranjează, alegeți o specie de broască mai mică.

Asigurați-vă că vă alimentați alimentele de broască care este mai puțin largă decât capul broască, sau intestinele de broască pot fi afectate. Încercați să achiziționați insecte încărcate cu Gut ori de câte ori este posibil, deoarece acestea sunt mult mai hrănitoare pentru broasca ta! Dacă nu puteți cumpăra alimente încărcate cu Gut, broasca dvs. este expusă riscului de deficiență a vitaminei. Unii oameni preferă să "praf" mâncarea broască cu a supliment nutritional înainte de a-și hrăni broaștele, mai ales dacă își ridică mâncarea broască la domiciliu.

Evitați să vă hrăniți broasca orice fructe sau legume, resturi de masă umană sau insecte prins sălbatice. Insectele sălbatice reprezintă un risc serios de expunere la pesticide, care poate fi foarte periculos pentru broasca ta.

Cât de mult și când să vă hrăniți broasca de companie

Programul exact de alimentare și suma pentru broasca depinde de speciile de broască, de vârsta și de nivelul de activitate. La fel ca oamenii, broaștele pot deveni obezi dacă pot fi depășite. Este important să vă hrăniți broasca cea mai bună pentru a vă menține animalul sănătos și potrivit.

  • Broaște de mare energie (cum ar fi broasca pitic) și tinerii frongles (sub 16 săptămâni) ar trebui să aibă acces frecvent la alimente. Hrăniți broaște tinere și broaște de mare energie în fiecare zi sau chiar de două ori pe zi. Acest lucru ar putea însemna lăsând un pic de mâncare, cum ar fi fructele sau legumele, în rezervor pentru insectele să mănânce.
  • Frogurile de energie medie ar trebui să fie hrănite în fiecare zi la fiecare a treia zi. În general, ar trebui să fie hrănite aproximativ cinci greieri pe masă. Asigurați-vă că vă hrăniți suficient ca broasca să nu terminăm să mănânci în câteva secunde, dar nu hrăniți atât de mult încât vedeți crichete în dimineața următoare!
  • Broaștele mai mari ar trebui să fie hrănite mai puțin des. Broaștele mari de mouse-uri ar putea mânca cât mai rar pe săptămână sau o dată la fiecare altă săptămână.

Frogul dvs. de companie ar trebui să aibă acces constant la apă curată și dechlorinată. Puteți achiziționa un dechlorinator la majoritatea magazinelor de acvariu. Fie furnizați o piscină de apă în rezervor, fie în ceață rezervorul în mod regulat - sau ambele. Frogii nu beau cu gura lor, deci este important să păstrați umiditatea în sus. Ei "beau" prin absorbția apei prin pielea lor!

Frogii mănâncă o mare varietate de lucruri în sălbăticie. Hrănirea broasca dvs. de companie ar trebui să includă un amestec de insecte încărcate cu Gut pentru a asigura o nutriție adecvată. Faceți un plan pentru modul în care veți păstra aceste insecte vii înainte de a vă aduce noul dvs. broască!

Urmăriți acum: Tot ce trebuie să știți despre broaștele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce mănâncă broaștele?