Cum să utilizați cu exactitate testele de adn de câine

Există multe motive pentru tine ar putea dori a Testul ADN de câine pe animalul dvs. de companie. Ei câștigă în popularitate online și la televizor. Veterinarul dvs. oferă cel mai probabil ca un serviciu, la fel ca și societatea dvs. umană locală.

Există o serie de motive pentru care cineva poate dori un test ADN pentru câinele lor. Cel mai adesea, proprietarii doresc să vadă ce rase își fac animalul de companie. Este labradorul lor praf într-adevăr 100% Labrador? Ce rase își fac mutt?

Cum să utilizați cu exactitate testul ADN de câineȘtiind ce rase alcătuiesc câinele dvs. este foarte benefic pentru planificarea viitoare. Puteți face cercetări pentru a afla ce probleme de sănătate comune sunt cele mai frecvent observate în aceste rase. De asemenea, vă poate oferi o perspectivă asupra caracteristicilor de personalitate ale câinelui.

Rezultatele testului DNA DNA vă pot oferi un punct de plecare. De acolo, puteți cerceta rasele care alcătuiesc animalul dvs. pentru a răspunde la întrebări cum ar fi:

  • Este probabil să fie bun cu copiii?
  • Este mai probabil să fie hiper sau înaltă?
  • Va fi ușor de antrenat?
  • Este mai probabil să obțină anumite tipuri de cancer și ce simptome ar trebui să caut?
  • Este mai susceptibil la alergii, boli sau anumite infecții (cum ar fi infecțiile urechii și ochi)?

Testarea ADN-ului pe câini a devenit destul de populară în ultimii ani din cauza costurilor reduse, timpuri mai rapide de timp și rezultate mai bune. Profilarea ADN-ului este doar pentru profilarea genetică și nu oferă informații despre sănătatea unui câine, capacitatea de performanță sau colorarea.

Cu toate acestea, există o mulțime de informații potențiale într-un test ADN, care este util pentru un proprietar de câine, cum ar fi aproximativ cât de mare va primi un câine și dacă un câine are un procent ridicat de buldog, știi că poate avea o tendință de a fi încăpățânat.

Cum să utilizați cu exactitate testul ADN de câine

Testul ADN de câine

Cele elementare

Companiile care se specializează în testarea DGGIE ADN-ul își publică testele pe tot parcursul internetului. Te-ai întrebat de ceva timp exact ce este câinele tău de salvare și acum ai șansa ta.

Aceste teste variază de la 60 de dolari și în sus, Le puteți cumpăra online, la magazinele de furnizare a animalelor de companie sau chiar prin biroul medicului veterinar. Cele mai multe dintre aceste teste necesită să luați un impuls de la câinele dvs., în timp ce testele mai scumpe necesită un test de sânge din medicul veterinar.

Înainte de a vă trimite eșantionul, decideți ce doriți să aflați despre câinele dvs. și să vă educați despre fiecare dintre testele de pe piață. În funcție de compania pe care alegeți să executați testul, rezultatele dvs. vă vor fi prezentate ca certificat sau un raport.

De ce materii de rasă ale lui Mutt

Cunoașterea rasei câinilor dvs. poate face o mare diferență în tratamentul preventiv pentru potențialele riscuri pentru sănătate. De exemplu, boxerii sunt cunoscuți pentru obținerea de cancer, iar Dobermans poate avea tulburări de sângerare. Cunoașterea acestor riscuri înainte de timp poate duce la o viață salvată.

Testul ADN de câineÎn cele din urmă, poate rezolva aceste discuții de familie asupra cine este drept și dacă câinele dvs. este parte germană Shepard sau Retriever de Aur. Cunoașterea machiajului de rase a câinelui dvs. poate face diferența atunci când VET determină ce probleme de sănătate poate fi în pericol.

Vă poate oferi o lumină asupra aptitudinii și atitudinii câinelui. Cunoașterea rasei câinilor dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să determinați dacă el ar fi sau nu Fiță bună pentru apartamentul de viață sau nu.

Vă poate da răspunsurile de care aveți nevoie de motivul pentru care câinele dvs. urlă când plecați și este atât de nerăbdător când ieșiți. Cunoașterea rasei dvs. și tendințele sale vă pot ajuta să vă înțelegeți mai mult câinele și, eventual, să vă ajute cu orice tip de problemă comportamentală pe care o puteți avea în prezent.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune teste ADN-uri pentru câini

Testul ADN de câine

Care este cel mai bun moment pentru a face un test ADN de câine?

S-ar putea să vă întrebați, acum că ați decis să vă testați câinele, care este cel mai bun moment al zilei de testare? Nu este cel mai bun timp a testa. Testarea poate fi făcută de fapt în orice moment al zilei. Căutați rezultate exacte și doriți să faceți acest test doar o singură dată.

Deși poate exista o anumită interferență cu alimentele cu privire la rezultatele testului de testare sau în jos, ideea este un test tampon curat - așa că este perfect bun să aștepte până după cină. La câteva ore după ultima mâncare și apă a câinelui dvs. este cel mai bun moment pentru a obține un tampon bun curat.

Cum să vă tamponați câinele

Obținerea unui tampon curat bun de la câinele dvs. este important să obțineți un rezultat precis ADN. Kitul pe care l-ați ales ar trebui să aibă indicații pe etichetă cu privire la modul în care ar prefera să colectați ADN-ul.

Ar trebui să urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru kitul dvs. special. Ar trebui să fie de cel puțin 2 ore după ultima masă a câinelui, iar gura câinelui dvs. ar trebui să fie curată și fără resturi. Puteți ține un biscuit în sus peste capul câinelui pentru a-l scoate să vă drooling pentru dvs., pur și simplu nu dați și dați biscuiții până după ce testul este complet.

Când efectuați un test ADN de câine, va trebui să urmați acești pași:

1. Scoateți tubul de colectare

Treceți peste instrucțiuni și scoateți tubul de colectare. Obțineți tamponul gata și tubul gata și fiți pregătit să vă tamponați gura câinelui.

Testul ADN de câine2. Tamponați câinele

Deschideți pachetul tamponului și aveți grijă să nu atingeți niciuna dintre păruri. Ia o fermă de gura câinelui tău și puneți părul în interiorul maxilarului. Tamponează ferm obrazul. Lăsați-vă câinele. Lăsați eșantionul să se usuce timp de 5 minute, lăsând să se usuce într-o zonă curată și izolată.

3. Loc în tub și sigiliu

Luați proba câinelui dvs. și puneți cu grijă în tub și sigilați tubul.

4. Se amestecă și activează

Dacă kitul dvs. vine cu activator lichid, urmați instrucțiunile. Așezați eșantionul în tubul lichidului, etanșarea strânsă, apoi agitați pentru a activa (Embarkvet, 2017).

5. Poștă

Cu cât trimiteți mai repede eșantionul dvs. cu atât mai repede veți obține rezultatele dvs. De ce să aștepți?

Revizuirea recomandată: Se îmbarcă Kit de testare ADN de câine

Evitați contaminarea

Când faceți testarea, fiți pregătiți să urmați până la sfârșit. Așezați tampoanele în tuburi de îndată ce sunt uscate. Au nevoie doar de 5 minute pentru a usca, și lăsându-le mai mult pot duce la contaminare.

Acest lucru poate apărea în special dacă există mai mulți câini în casă. Păstrarea unui ochi asupra proiectului dvs. - de la început până la sfârșit - va duce la un test complet, științific, ADN.

Nu este o problemă că aveți mai mulți câini în casa dvs.

Pentru a avea un test cel mai precis posibil, nu trebuie să permiteți câinelui să împărtășească alimente, apă sau să mestecați jucăriile cu alți câini timp de cel puțin două ore înainte de testare.

Atenuarea îngrijorărilor (există suficientă ADN)

Testul ADN de câinePuteți trece prin instrucțiunile de testare de mai multe ori și încă vă întrebați dacă ați făcut totul corect. Te uiți la tampon uscat și nu există nimic acolo. Începeți să vă întrebați dacă ar trebui să vă tamponați din nou obrazul câinelui dvs. doar pentru o măsură bună.

Înainte de a începe să vă faceți griji, să vă dați seama că ați luat timp să frecați interiorul obrazului câinelui pentru un bun de 15 secunde sau mai mult, ceea ce a însemnat că aveți mai mult decât probabil că ați colectat suficiente celule epiteliale pentru un test bun. Vă puteți pune îngrijorările deoparte, a existat mai mult decât suficientă ADN pentru un test bun.

Înțelegerea rezultatelor

În funcție de tipul de test de ADN de câine pe care l-ați ales pentru testarea ADN-ului, veți obține rezultatele dvs. sub forma unui certificat, fie a unui raport. Diferitele companii raportează rezultatele într-o manieră diferită.

Unele companii vor include un certificat de analiză a rasei ADN. Pe acest certificat va lista trei categorii de rase, inclusiv: primar, secundar și în amestec. Alte companii pot lista genetica câinelui dvs. în ordinea prevalenței. Acest lucru poate include, de asemenea, Informații despre rasă, inclusiv raportarea comportamentului, sănătății și a personalității.

Întrucât companiile adaugă mai multe rase în bazele lor de date, acuratețea testului ADN de câine sa îmbunătățit. Se recomandă să alegeți testul care se potrivește cel mai bine tipului de rezultat pe care doriți să-l în ceea ce privește raportul final, dacă căutați un certificat pentru a vă închide pe perete, ar trebui să căutați o companie care oferă acest tip de certificat. În acest fel, nu veți obține doar răspunsurile pe care le căutați, veți obține și rezultatele pe care le bucurați și le puteți împărtăși cu prietenii dvs.

Citiți următorul: Cum studiul ADN-ului câinelui îmbunătățește înțelegerea noastră a oamenilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să utilizați cu exactitate testele de adn de câine