Revizuire: kitul de testare adn de dog

Ați auzit vreodată de testele ADN pentru câini? Știu că la cei neinițiați acest lucru poate suna un pic prostie, testarea genei canine, cum ar fi ceea ce Se blochează kitul de testare ADN de câini oferă, de fapt, să fie un instrument extrem de avantajos pentru a vă ajuta să luați cea mai bună îngrijire posibilă a companionului dvs. canin.

Unii dintre voi ați încercat înainte de testele DOGGY ADN înainte, dar, după cum veți învăța din recenzia mea, noul kit de testare ADN TamburIa-o cu un pas mai departe: Ecranează FIDO pentru mai mult de 160 de boli genetice, astfel încât să aflați mai multe despre problemele potențiale de sănătate ale lui Canine.

Se blochează kitul de testare ADN de câiniPe scurt, testarea ADN-ului poate fi benefică pentru majoritatea proprietarilor de câini din SUA. Dacă aveți un câine tânăr sau de vârstă mijlocie, un test ADN va plăti pentru sine în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, dacă aveți un câine foarte vechi, un test ADN nu poate fi o investiție înțeleaptă din motive evidente.

În mod normal, proprietarii de catelus care vor beneficia cel mai mult de acest tip de testare genetică. Dar, înainte de a decide chiar să achiziționați unul, este important să acordăm atenție ce date vor fi furnizate.

De exemplu, testele standard de ADN de câine vă vor spune numai ce rasă este animalul dvs. de companie și foarte puțini dintre ei se sapră mai adânc în bolile genetice. Setul de testare ADN de îmbarcare include, de asemenea, detalii despre potențialele probleme de sănătate Câinele dvs. poate avea în viitor.

Testele regulate ADN pentru câini sunt în mare parte utile pentru crescători, arată proprietarii de câini sau părinții de companie care tocmai au adoptat un nou catelus. Dacă doriți să fiți 100% sigur că puiul dvs. este un câine de rasă pură, un test DNA Doggy este cel mai sigur mod de a obține răspunsul dvs.

Aflând exact ce rasă de câine dețineți nu numai că vă va spune foarte mult despre aspectul și personalitatea dvs. FIDO, dar poate fi, de asemenea, benefică din punct de vedere al sănătății. Unele rase sunt predispuse pentru anumite boli genetice decât altele, având astfel o mai bună înțelegere a patrimoniului dvs. Canine, vă poate oferi o perspectivă mai mare asupra sănătății sale viitoare, prevenirea posibilelor și anumite tratamente.

Pentru a afla mai multe despre modul în care testele ADN pentru câini funcționează și dacă este vorba de ceva ce trebuie să ia în considerare, vă recomand să ascultați Interviul nostru de podcast cu Ryan Boyko, CEO-ul de îmbarcare, unde discutăm acest subiect în detaliu.

De asemenea, citiți: Top 5 cele mai bune teste ADN-uri pentru câini

Evaluați Kit de testare a câinelui DNA

Evaluați Kit de testare a câinelui DNA

Oamenii care sunt deja familiarizați cu testele ADN pentru oameni nu ar trebui să fie surprinse de faptul că acum vedem același lucru aplicat caninilor. Tambur Kitul de testare ADN de câine funcționează într-un mod similar. Pentru a începe, după cumpărarea dvs. veți primi un tampon și toate materialele, pe care le veți trimite apoi la laboratorul de testare pentru testare.

Acum permiteți-mi să vă spun ceva despre experiența mea cu acest test ADN de câine, pe care l-am primit gratuit de la început în schimbul revizuirii mele cinstite.

Procesul este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să tamponați interiorul obrazului câinelui pentru saliva, care poate fi mai ușor pentru unii decât alții. Odată ce ați terminat, puneți tamponul în tubul închis. Tubul are un lichid în interior, iar instrucțiunile stau în care ar trebui să vă suportați tubul cu susul în jos de 10 ori.

Acest lucru permite soluției să acopere complet tamponul. Așezați eșantionul ADN în plicul inclus, plătit cu poșta electronică și plasați-l în căsuța poștală. Acum, eșantionul dvs. este pe calea laboratorului.

Odată ce Kitul ADN al câinelui dvs. lovește laboratorul, atunci când începe distracția reală. Veți primi un e-mail atunci când primesc eșantionul Pooch.

De fapt, primiți e-mailuri pe tot parcursul procesului, pe care am fost foarte impresionat.

LEGATE DE: Canina Genetica - Cum sa faci un caine?

Evaluați Kit de testare a câinelui DNA

Am tamponat cu boxerul nostru Chloe. Am primit trei e-mailuri în cele 5 săptămâni a luat-o pentru a-și procesa rezultatele. Fiecare e-mail mi-a dat actualizări despre testele care au fost făcute în eșantionul de saliva.

Am crezut că a fost foarte cool! Mi-a permis să pot urma împreună cu ceea ce se întâmpla la laborator. E-mailurile au explicat, de asemenea, diferitele tipuri de teste efectuate și cum sunt efectuate.

După cum veți vedea în recenzia mea video, veți primi rezultatele câinelui prin e-mail în 3-6 săptămâni. Kitul de testare ADN de primăvară este singurul dintre piața care ecranează mai mult de 160 de boli genetice.

Unele dintre cele mai comune condiții pe care le caută includ:

  • Sensibilitate multi-medicament
  • mielopatie degenerativă
  • cardiomiopatie dilatativă
  • Pra orbire
  • Exercițiul indus de colaps
  • glaucom

Revizuire similară: Cannabidiol Gel Pen pentru câini Review

Evaluați Kit de testare a câinelui DNA

Prin învățarea acestor lucruri devreme, puteți face niște cercetări, astfel încât să știți ce vine. De exemplu, dacă rezultatele câinelui dvs. arată că va dezvolta o boală spinării în viitor puteți cerceta condiția și tratamentele.

De asemenea, puteți afla despre simptomele pe care ar trebui să le căutați. În majoritatea cazurilor, cu atât mai devreme veți prinde o problemă de sănătate, cu atât va fi mai bine prognoza.

De cand Multe boli genetice sunt tratate, Știind ce se întâmplă în avans vă va oferi timp să cercetați și să discutați cu VET dvs. Nu vor exista surprize când vine timpul și veți putea avea o idee despre cât de mult vă va costa îngrijirea medicală.

Nu ar fi frumos să știți ani în prealabil că câinele dvs. ar avea o condiție care va necesita o intervenție chirurgicală? Ați putea să veveriți bani în timp, în loc să vă puneți facturile VET pe un card de credit sau să împrumutați bani pentru a le plăti.

Știind anticipat că câinele dvs. este predispus la anumite condiții, ar fi, de asemenea, un motiv deosebit pentru a vă înscrie pentru asigurarea de companie! Ați putea căuta un plan care să acopere condițiile de sănătate pe care le-ați preocupat și să plătiți o primă mică în fiecare lună. Apoi, dacă / când animalul dvs. este diagnosticat, veți fi acoperit de asigurare.

LEGATE DE: Dă testele DNA de câine funcționează? Cât de precis sunt ei?

Evaluați Kit de testare a câinelui DNA

După cum puteți vedea în recenzia mea video, rezultatele sunt extinse. Aveți acces la toate rezultatele prin intermediul Site-ul Imbark, și aveți acces la ei pentru totdeauna. Puteți achiziționa mai multe teste și rezultatele întregului pachet vor fi adăugate la profilul dvs. Veți putea accesa datele de la toți câinii pe care ați testat-o ​​chiar în același loc.

Este rapid, este ușor și este convenabil. Deci, de ce nu cumpără un kit de testare ADN de câini de îmbarcare? Ei bine, din păcate, dacă doriți rezultate ca acestea, va trebui să plătiți pentru ei.

Un kit de testare ADN de caini de îmbarcare va costa 199 $.99 pe Amazon sau prin intermediul site-ului companiei. Știu că este o cheltuială mare, dar gândiți-vă la banii pe care te-ar putea salva în viitor.

Nu va trebui să plătiți pentru testare inutilă dacă știți deja ce este în neregulă cu animalul dvs. de companie. Partajarea datelor pe care le primiți de la îmbarcați cu medicul veterinar ar putea să vă economisească mii de dolari pe termen lung.

Citiți următorul: Ce rasă este câinele meu? Iată cum să-i spui rasei câinelui tău

Rezumatul revizuirii kitului de testare a câinelui de îmbarcare

Pro:

  • Se blochează kitul de testare ADN de câiniUșor de utilizat / colectează eșantionul
  • Embark trimite actualizări pe tot parcursul procesului de testare
  • Oferă teste mai extinse decât orice produs similar - testul pentru mai mult de 160 de condiții genetice de sănătate
  • Vă oferă o defalcare a rasei sau a raselor câinelui dvs. și a istoriei familiei sale

Contra:

  • Foarte scump. Mai scump decât orice alt test ADN de câini, dar testează pentru mai multe rase și mai multe condiții genetice decât orice alt test de pe piață.

Acum este rândul dvs. să examinați kitul de testare ADN de caine de îmbarcare

Ați folosit unul dintre aceste kituri de testare pe câinele dvs? Ați folosit un produs similar? Mi-ar plăcea să aud despre experiența dvs. cu testarea ADN-ului canin. A fost produsul ușor de utilizat? Au fost rezultatele pe care le așteptați? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți recenzii personale de mai jos sau să postați recenzia dvs. video sau fotografiile de pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: kitul de testare adn de dog