Importanța studierii geneticii câinilor și a modului în care acest lucru ajută proprietarii de animale de companie

Există o piață în plină expansiune pentru studierea geneticii câinilor și iată ce proprietarii de câini trebuie să știe despre asta.

Unii iubitori de câini cred că câinii se comportă așa cum fac din cauza geneticii. Un Pinscher Doberman, de exemplu, este mai obsesiv-compulsiv în comparație cu alți câini, deoarece este în genele sale. Nivelul de energie al lui Jack Russell Terrier este greu de conținut de când este născut în acest fel.

& # 8220; o personalitate a câinelui este în mod inextricabil, atât de genetică, cât și de experiență, iar dacă vedeți comportamente problematice, merită întotdeauna să explorați ceea ce ar putea dura pentru a le repara.& # 8221;

Dar câinele geneticianul Jessica Perry Hekman dorește să bată mitul despre geneticele câinilor. Într-un interviu cu Științific american, Expertul a spus că problemele de comportament ale unui câine sunt rareori datorate doar genelor sale.

Deși anumite rase au markeri comportamentali bazați pe genetică, cum ar fi o înclinație de aur de aur pentru bile, expertul a spus că, în majoritatea cazurilor, un comportament al câinelui este turnat din cauza atât genetica, cât și a mediului. Dacă proprietarii de câini sunt conștienți de ceea ce sunt acestea, atunci ei ar putea acționa asupra comportamentului problematic.

Hekman lucrează la Laboratorul Karlsson la Institutul larg al MIT și Harvard și colectează eșantioane de ADN canine pentru a studia și înțelege mai bine câinii. Hekman conduce, de asemenea, blogul Câine zombie, unde postează despre cercetarea câinilor, știrile și sfaturile pentru proprietarii de câini și veterinari.

Expertul este unul dintre cei mai mulți oameni de știință și geneticienii câini care ajută iubitorii de câini să învețe despre animalele de companie prin testarea ADN-ului.

LEGATE DE: Cum să utilizați cu exactitate testele de ADN de câine

Pawprints of Evolution

Pawprints of EvolutionDar mai mulți oameni lucrează astăzi genetică de câini decât oricând înainte. De exemplu, Dogul lui Darwin este compus dintr-o echipă de geneticieni de câini, neurologii și behaviori ai animalelor care au colectat saliva de câini pentru a construi o bancă de date a secvenței ADN de câine pentru proiectul lor. Grupul se află într-o misiune de a învăța și de a analiza evoluția câinilor și de a afla cât de multă dintre genetica lor își modelează personalitatea, studiind strămoșii lor.

La fel de Anterior anunțat, orice proprietar de câine în u.S. pot participa la această întreprindere și ar putea solicita pur și simplu un kit pentru a-și colecta saliva câinelui. De asemenea, ei trebuie să răspundă la întrebările sondajului. Proba de ADN colectată va fi apoi trimisă înapoi la câinele lui Darwin la Institutul Garda pentru Analiza.

Testul, totuși, nu va răspunde la întrebări despre problemele de sănătate ale câinelui, deoarece resursele Institutului sunt limitate. Există, de asemenea, o așteptare lungă pentru eliberarea rezultatelor, deoarece proiectul este finanțat pe granturi de cercetare.

Servicii de identificare a câinilor

Noi companii intră, de asemenea, în domeniu pentru a oferi proprietarilor de animale de companie cu mai multe cunoștințe despre câinii lor prin testarea ADN-ului. O astfel de companie, Tambur, Are un serviciu similar de eșantionare a ADN-ului și Cornell University Dog Geneticistul Adam Boyko conduce facilitatea. Expertul a spus că tehnologia pe care o folosește oferă cea mai mare rezoluție în comparație cu alte servicii, iar membrul echipei lor a explicat mai mult în timpul unui interviu pe podcast-ul nostru.

Embarkvet nu este gratuit, totuși. Proprietarii pot achiziționa un kit pentru 199 dolari, dar când testele au fost finalizate în aproximativ șapte săptămâni, proprietarii de câini vor câștiga informații despre identificarea efectivă a rasei de pui și a amestecurilor de rasă, strămoși, o listă de boli potențiale, caracteristici și trăsături distincte. Samantha a revizuit anterior Evaluați testul ADN de câine aici, și a fost destul de impresionat de proces și rezultate.

Servicii de identificare a câinilorExistă și mai multe companii în domeniu. Panou de înțelepciune este un alt serviciu de testare a DNA de câine, similar cu îmbarcarea, care a fost în jurul celor mai lungi. Sunt în prezent cea mai cunoscută marcă dintre proprietarii de animale de companie, iar ambele companii concurează direct unul cu celălalt, oferind o opțiune ușor diferită de testarea genetică caninică.

VEZI MAI MULT: Dog ADN compromis - panou de îmbrăcăminte vs

Duke University Canine Cognit Expert Brian Hare, pe de altă parte, oferă un alt serviciu de testare ADN de câine numit Dogniție, unde există un cost de evaluare unică de 19 USD. Proprietarii de câini pot, de asemenea, să opteze pentru membrii plătiți lunar sau anual la dogniția în care pot învăța tehnici privind modelarea comportamentului câinilor lor pe baza profilului său personalizat. Proprietarii de câini vor primi, de asemenea, rapoarte periodice despre dezvoltarea câinilor și progresia personalității.

Cum vă ajută să vă ajute ADN-ul câinelui

În timp ce câinele Darwin, panoul de înțelepciune și dogniția diferă în sistem și obiective, un lucru este clar: ADN-ul de prelevare a probelor oferă proprietarilor informații despre câinii lor pentru a le ajuta să ridice animale de companie bine pregătite, bine comportate și sănătoase. Există un număr tot mai mare de Testele ADN de câine în jur, dar toate acestea beneficiază doar de proprietarii de câini.

Iubitorii de câine petrec mii de dolari pe animalele de companie pentru alimente, instruire și cheltuieli veterinare, iar costurile cresc în timp ce câinii îmbătrânesc. Învățarea geneticii lor ar putea ajuta proprietarii să facă împrejurimile câinilor și activitățile stimulative și specifice sau să vină cu un plan de dietă mai benefic sau să ia măsuri cu îngrijire medicală preventivă - toate bazate pe markerii comportamentali ai ADN-ului lor.

Citiți următorul: Cum studiul ADN-ului câinelui îmbunătățește înțelegerea noastră a oamenilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Importanța studierii geneticii câinilor și a modului în care acest lucru ajută proprietarii de animale de companie