Top # 50: ce sunt testele adn de câine și sunt fiabile?

Testele ADN pentru câini sunt similare cu cele utilizate pentru oameni, Și în ultimii zece ani, testarea ADN-ului canin a devenit substanțial mai populară. Testele ADN de câine în sine s-au îmbunătățit semnificativ, iar mai multe companii pot oferi proprietarii de animale de companie nu numai cu istoria și specificul de rasă ale unui câine, dar chiar și problemele legate de sănătate.

Actualul lider al testelor ADN pentru câini este Tambur cu cea mai extinsă și mai precisă bază de date și teste disponibile. Am examinat anterior Kitul ADN-ului de la Imbark, Dar de data aceasta am vrut să invit unul dintre reprezentanții lor, Ashley Troutman, pentru a veni să vorbești despre ceea ce sunt testele Doggy ADN, cum funcționează, care sunt beneficiile lor și, în special, fiabilitatea lor. Dacă sunteți curios despre testarea pooch-ului dvs. pentru istoria de rasă și problemele de sănătate, acest episod podcast este pentru dvs. Tune In!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Ce sunt testele ADN de câine și sunt fiabile?
(transcrierea podcast brut)

Ce sunt testele ADN de câine și sunt fiabile

Ce sunt testele ADN de câine? Ați auzit despre această nouă tendință, care devin din ce în ce mai popular în ultimii ani? Dacă ați adoptat un câine dintr-un adăpost, există șansa probabil că ați auzit de ea, ați fi văzut-o pop-up ca un anunț pe Facebook sau pe unul dintre site-urile, site-urile de companie pe care le-ați navigat recent.

Deci ce sunt testele ADN de câine? Ce putem învăța de la ei? Care este diferența dintre produsele care sunt pe marketing chiar acum? Deoarece aceasta este o dezvoltare destul de recentă și nu este într-adevăr o dezvoltare destul de recentă, dar recent a fost pusă în mâinile consumatorilor.

Deci, nu avem o mulțime de opțiuni pe piață chiar acum. Există probabil mai puțin de o duzină. Dar există câteva mărci diferite, testează pentru o mulțime de lucruri diferite, există kituri pe care le puteți comanda online sau cumpărați la un magazin de animale de companie locale și faceți tamponul dvs. și testarea dvs., trimiteți-vă și efectuați rezultatele înapoi. Este un fel de ca testul ADN uman, testul de paternitate și testul de maternitate pe care îl puteți cumpăra la farmacie, foarte asemănător cu acea configurație.

Și apoi există și teste ADN care pot fi făcute prin intermediul medicului veterinar. Evident, veterinarul dvs. va avea răspunsuri în ceea ce privește ce pot încerca. Din nou, în funcție de serviciul pe care îl folosesc, veți obține rezultate diferite. Dar, de obicei, un test ADN VET va fi un test de sânge. Ei pot face un tampon, dar știu că VET-ul nostru face un test de sânge și asta este cel mai comun.

Cele pe care le comandați și faceți acasă sunt destul de simple, foarte simple. Întrebarea mea am fost cam sceptică cu privire la rezultate, cât de mult ați învăța cu adevărat, cât de benefice au fost și, de asemenea, cât de fiabile sunt. Așa că am vrut să ajung la un expert în domeniu. M-am întins prietenilor mei la Imbark. Embark este probabil cel mai cunoscut test ADN de câine de pe piață în acest moment. Sunt o companie foarte populară, au vândut mii și mii de teste cu rezultate excelente, o mulțime de recenzii minunate, consumatorii au fost fericiți, o mulțime de adăposturi diferite folosesc testul de îmbarcare.

Așa că mi-am cercetat prietenii acolo și am vorbit astăzi cu Ashley Troutman. Și Ashley este un reprezentant al companiei și ea este aici să ne spună mai multe despre aceste teste și ce ne putem aștepta ca proprietari de animale de companie, astfel încât să puteți alege și să decideți dacă aceasta este o cheltuială adecvată pentru dvs. sau nu.

Interviu cu Ashley Troutman

Samantha: Poți să ne spui puțin despre modul în care testele DNA câine funcționează? Știu că o mulțime de proprietari de animale de companie sunt, probabil, familiarizați cu variația umană a testului tamponului obrazului, dar puteți să ne anunțați cum funcționează testul, cum le folosesc proprietarii de animale și ce se întâmplă cu procesul?

Ashley: Desigur, deci să începem de la început. De îndată ce primiți kitul de testare a ADN-ului, veți dori să vă pregătiți să vă tamponați câinele. Deci, luați tamponul și frecați-l în jurul gurii și gingiilor câinelui timp de aproximativ 30 de secunde. Apoi, tamponul vine cu un tub, așa că veți dori să puneți tamponul înapoi în tub și apoi într-o pungă mică de plastic care vine cu ea. Și acum va avea un cod pe el, este important să înregistrați acest cod pe site-ul nostru, să se îmbarce.COM. Și apoi reambalați totul în cutie; trimiteți-l înapoi cu eticheta de expediere preplătită.

Și apoi vă vom trimite un e-mail odată ce ați înregistrat tamponul pe site-ul nostru și apoi vom continua să vă trimitem actualizări până când rezultatele câinelui dvs. sunt gata. Și le afișăm pe site-ul nostru, este foarte ușor de navigat. Și dacă aveți întrebări sau un client, ar trebui să spun că aveți întrebări, avem o echipă excelentă de servicii pentru clienți care vă poate ajuta.

Samantha: Deci, cât timp între momentul în care trimiteți de fapt testul înapoi și până când obțineți rezultatele?

Ashley:  De obicei durează aproximativ șase până la opt săptămâni, dar lucrăm la momente mai rapide de întoarcere chiar acum.

Samantha: Da, voi spune că voi fi legat de revizuirea mea a testului de ADN de câine de îmbarcare pe care am încercat-o cu câinele nostru și partea mea preferată despre asta pentru că șase până la opt săptămâni, vreau să spun, evident că primești rezultatele ADN înapoi așa " nu-i aștept să vină a doua zi. Dar tu ești încă curios în timpul acelui timp al ceea ce se întâmplă cu tamponul câinelui tău și ce fac ei, așa că îmi place să primești actualizări de e-mail și te păstrează implicat, așa cum ai spus că te-ai înregistrat tamponul dvs. specific și testul dvs. online și că sunteți anunțat despre ce se întâmplă și despre felul în care procesul se mișcă de-a lungul căruia îi place asta. Doar nu un fel de după patru sau cinci săptămâni, s-ar putea să aștepți și să te gândești, mă întreb dacă a ajuns vreodată acolo. Mă întreb dacă chiar au început să o testeze încă sau orice altceva.& # 8221;

Și chestia mea preferată despre îmbarcarea pe care am observat multe alte teste, nu face ca ei să vă mențină conștient de ceea ce se întâmplă prin pași, așa că nu doar stați acolo timp de câteva săptămâni, întrebându-vă ce " se întâmplă.

Ashley:  Asta e minunat. Sunt atât de bucuros că ți-a plăcut asta și ne bucurăm cu adevărat de a păstra clienții noștri în buclă și dorim doar să vă țineți actualizat în acest proces.

Samantha: Așa că știu, evident, îmbarcarea nu este singurul test de pe piață, cât costă aceste teste? Ce ar putea părinții de companie să se aștepte să plătească pentru un test?

Ashley:  Astfel încât să puteți comanda un test pentru aproximativ 199 și dacă doriți mai mult de un kit sau dacă sunteți un medic veterinar, un crescător sau un adăpost, oferim reduceri în vrac.

Samantha: Oh, asta e fantastic. Asta e minunat.

Ashley:  Da, vrem să ajutăm cât mai mult posibil.

Samantha: Așa că știu că unele teste sunt mai ieftine, evident că unii sunt mai scumpe, ceea ce este doar modul în care piața este. Care ar fi diferența dintre unele dintre celelalte teste și îmbarcați? Ce se stabilește testul ADN de câine în afară de celelalte produse?

Ashley:  Ei bine, suntem o companie de știință concentrată, iar fondatorii au lucrat în oameni de știință pentru un deceniu înainte de începerea începerii. În plus, suntem colaborați cu Colegiul de Medicină Veterinară din Cornell, ca să nu mai vorbim de profesioniștii noștri dedicați de servicii pe care îi ajută clienții noștri cu ceva, și avem, de asemenea, veterinari care vă vor chema să vorbiți despre rezultatele dvs. de sănătate dacă sunteți Dici.

Samantha: Oh wow.

Ashley:  Dar când vorbim despre numere, știu că nu este minunat, dar clienții noștri iubesc cu adevărat acest lucru, iar când vorbim despre numere, testul nostru utilizează de peste 20 de ori mai multe informații genetice ca orice alt test. Așadar, acest lucru ne permite să oferim rezultatul cel mai complet și mai precis, iar suma pe care o avem și ne permite să facem noi descoperiri științifice și nici un alt test ADN de câini nu colectează suficiente informații genetice pentru a permite cercetarea în condiții cu cauze necunoscute, așa că suntem cu adevărat încântați de descoperirile care urmau să facă în viitor și lucrează chiar acum.

Samantha: Oh, asta e grozav, asta e foarte interesant de știut. Și pentru oricine care ascultă cine nu este familiarizat cu testele ADN, îmi place că ați menționat că veți lua mai multe informații. Unele dintre testele de pe piață sunt mai ieftine, dar ca și în cazul în care obțineți ceea ce plătiți pentru un fel de lucru, deci cel mai mare sfat al meu pentru proprietarii de animale de companie când vorbesc cu oamenii despre testele ADN și care să aleagă, care este potrivit pentru ei câinele este să se uite la rezultate, ce vei învăța de la test, deoarece nu primești cât mai multe informații de la unii. Deci, ce pot învăța proprietarii de animale de companie din rezultatele că vor reveni de la testele de ADN de la îmbarcare?

Ashley:  Ei bine, cât timp aveți? Astfel încât ei pot învăța atât de mult. Deci, nu numai că puteți învăța despre rasă, pentru că, desigur, doriți să știți ce este câinele dvs., dar și trăsăturile și strămoșii. De fapt, creăm un copac de familie Doggie pentru clienți și se întoarce trei generații, bine, știm acest lucru pentru că am testat câinele. Dar pentru cineva care ascultă cine nu a testat, ne întoarcem trei generații și de fapt, vă dau acest grafic drăguț care arată câinii. Plus cu un test ADN de îmbarcare, putem descoperi riscuri potențiale de sănătate pe care le puteți preveni și asta este într-adevăr partea mea preferată în ceea ce privește testul nostru.

Samantha: Da, ar fi și partea mea preferată. Și o menționez în revizuirea mea, din păcate, când am primit testul, câinele nostru a fost deja diagnosticat cu cardiomiopatie care este o boală cardiacă congenitală cu care sa născut. Așa că a fost, în mod normal, este ceva care nu arată simptome până când un câine este de șapte, opt, sau nouă ani, cred că opt ani ne-a spus A fost vârsta medie, deoarece boxerul nostru, Chloe, a venit de la O moară de catelus și, evident, încrucișarea a fost o problemă mare, astfel încât genetica practică, genetica ei au fost ca souped aproape, ea a fost diagnosticată când era patru din cauza unei astfel de creșteri puternice a acestor trăsături rele și atât de multe generații ale familiei sale.

Așa că ei au ieșit într-adevăr tânăr, dar nu a arătat semnul atât de tânăr că am fi putut ști că asta venea și de fapt ne-ar fi salvat atât de mult. Suntem într-o parte foarte rurală a lui Maine, așa că vreau să spun, există veterinari în jurul valorii de aici, dar nu avem o mulțime de specialiști. Va trebui să mergem la New Hampshire pentru a obține cei mai apropiați specialiști cardiaci cardiaci pentru noi.

Atunci când Chloe a fost diagnosticat pentru prima dată, am scăpat-o spre veterinarul nostru, care ne-a trimis apoi la VET de urgență și a fost o mulțime de apeluri telefonice și a trebuit să facem o excursie din stat pentru a vedea acest cardiolog canin. Și am știut că aceasta a fost o opțiune, poate că se va întâmpla pe drum pe care l-am fi pregătit pentru asta și poate am vorbit cu veterinarul nostru despre asta și ar fi putut să afle mai multe despre asta înainte de a ne lupta cu ea. Așa că mă lovește foarte mult pentru mine și sunt sigur că există și alți oameni care se pot referi și la faptul că există unele boli care, dacă știți despre ele în prealabil, poate fi cu adevărat literalmente un LifeSaver pentru animalul dvs. de companie.

Ashley:  Chiar poate, da. Există o mulțime de măsuri preventive pe care le puteți lua și asta este ceva pe care veterinii noștri vor vorbi cu siguranță cu dvs.

Samantha: Asta e atât de mare. Atât de diferite rezultate din diferite teste pe care le-am vorbit despre faptul că un pic și cred că cel mai mare lucru pentru mine că se pare că se evidențiază este genetica și doar prin identificarea unor specifice pentru câinele dvs. Știu că există niște branduri acolo unde veți obține doar rasa câinelui urechii sau rasele pe care le-a amestecat înapoi. Deci, credeți că este probabil cea mai mare diferență și cea mai mare poate beneficia pentru a privi diferitele tipuri de teste?

Ashley:  Da, pentru că ați spus că este posibil să obțineți rezultate diferite din diferite mărci. Motivul din spatele acestui lucru este concurenții noștri care vin adesea cu rezultate diferite, în special în ceea ce privește strămoșii, deoarece metodele lor sunt diferite de ale noastre. Avem mai multe informații genetice, deci ne permite să obținem rezultate mai bune. Plus așa cum am menționat înainte de a folosi peste 20 de ori numărul de markeri genetici decât alte teste, deci doar ne permite să rezolvăm rasele cu o mai mare precizie.

Samantha: Și știu că una dintre celelalte diferențe pe care le-am observat doar în cercetarea diferitelor teste este numărul de rase pe care le pot testa, câte rase pot fi îmbarcați?

Ashley:  Da, există peste 175 de rase pe care le căutăm în câinele dvs. Și avem o listă a tuturor pe site-ul nostru, dacă doriți să faceți verificați dacă afară.

Samantha: Oh, asta e grozav. Deci, dacă oamenii sunt "# 8230; O mulțime de oameni pe care îi știu când primești un câine de la un adăpost, ei ar putea avea o idee bună că it`sa Lab se amestecă, vă vor spune sau ceva de genul ăsta, așa că dacă oamenii au întrebări, ar putea să sară acolo și să vadă dacă rasa pe care o suspectează este acolo.

Ashley:  Da, absolut. Asta vă sugerăm să faceți asta. Vino doar pe site-ul nostru și aruncați o privire la lista de rasă pe care o avem și să găsim doar rasa acolo.

Samantha: Și pentru oricine ascultă că vrea doar acces rapid la site-ul de îmbarcare ceea ce voi face este dacă vă uitați la acest lucru pe social media sau ascultați-o pe site-ul nostru, va fi un link către site-ul de îmbarcare. Deci, dacă vor să meargă mai departe și să verifice că va fi foarte ușor de accesat.

Ashley:  Grozav. Mulțumesc.

Samantha: Așadar, am vorbit puțin despre îmbarcare și cum vă uitați la viitorul care cred că este întotdeauna minunat pentru orice companie, dar mai ales în ceva asemănător geneticii, lucrurile se schimbă, tehnologia se schimbă și avansează în fiecare zi, ce anume Testarea genetică câine cu o utilizare mai mare în viitor?

Ashley:  Ei bine, sperăm că va avea multe utilizări mai mari în viitor. Deja există o mulțime de proprietari de câini și crescător care văd valoarea învățării tot ce pot despre ceva despre animalul lor de companie și de a produce cele mai sănătoase lituri posibile, astfel încât primul pas. Și îmbarcarea combină ceea ce credem că este cel mai cuprinzător panou de testare cu platforme de cercetare create, astfel încât să ne permită ca mai mulți proprietari de animale de companie și testul de crescători cu îmbarcarea pentru a obține oamenii de știință să lucreze la acest lucru pentru a face mai multe descoperiri.

Deci, cu atât mai multe descoperiri pe care le facem mai departe care ne vor împinge înainte în cercetare. Și îmbarcarea face deja descoperiri chiar acum, care duc la o mai bună testare genetică la câini. Și când continuăm testarea genetică, va deveni din ce în ce mai valoroasă. Și, în cele din urmă, credem că putem dezvolta teste genetice care vor ajuta la reducerea instanței cancerului, a displaziei de șold și a bolilor cardiace în rase și îmbunătățirea duratei lor de viață.

Samantha: Wow, asta e fantastic.

Ashley:  Mulțumesc.

Samantha: Asta e minunat.

Ashley:  Nu este eu. Este compania noastră.

Samantha: Da, absolut. Nu, kudos pentru voi pentru a face asta. Știu că, evident, fiind un proprietar de animale de companie pentru mulți, mulți ani și un iubitor de animale de companie, care este cel mai mare dezavantaj pe care îl vorbește fiecare proprietar de animale de companie este că doriți doar ca animalele dvs. să fie în jur, atâta timp cât ați putea. Și pierzându-le devreme la o boală ca și cancerul sau privirea lor suferă de ceva cum ar fi displazia de șold este atât de inimă pentru un proprietar de animale de companie. Deci, să credeți că voi lucrați la progrese pentru ceva atât de important, așa că este într-adevăr inspirat. Asta e minunat.

Există altceva despre testele ADN de câine sau se îmbarcă în mod specific că doriți ca publicul nostru să știe?

Ashley:  Doar că merge atât de mult mai departe decât să vă permit să aflați ce este rasa câinele dvs., ceea ce este atât de distractiv și minunat. Dar, așa cum am spus înainte de a oferi, de asemenea, informații despre strămoșii și trăsăturile și vă putem ajuta să descoperiți potențialele riscuri pentru sănătate, astfel încât să puteți spori cu câinele dvs. Astfel încât este extrem de important.

Cei doi frați care au început această afacere, Brian și Adam Boyko, sunt cei mai mari iubiți de câine pe care îl veți întâlni vreodată. Și misiunea companiei este de a pune capăt bolilor prevenite la câini și, în măsura în care mă îngrijorează că este o misiune foarte ușoară de a ajunge în urmă.

Samantha: Absolut. Și cred că este important, ne-am concentrat pe o mulțime de beneficii pentru animalele de companie, dar doar știind rasa și cum ați spus diferitele trăsături vreau să spun că poate fi într-adevăr împuternicirea pentru proprietarii de animale de companie, în special proprietarii de animale de companie care sunt un fel de incerte și mulți dintre noi care au fost proprietari de câini de mai mulți ani au un fel de rasă de alegere, cu familia noastră am avut boxeri de mult timp și știi cum să vă așteptați și la ce Personalitățile lor sunt ca - sunt active? Sunt mai leneși?

Deci, pentru oamenii care pot obține un câine din adăpost și nu știi nimic despre ele nu numai că vă poate ajuta cu aspectul de sănătate, dar vă poate ajuta să aflați mai multe despre câinele dvs. Și cu cât învățați mai mult pe cel mai bun proprietar de animale de companie, puteți fi și cu atât mai mult pe care îl puteți lega cu tovarășul dvs., astfel încât aspectul cu siguranță nu ar trebui să umbli nici o umbră. Este o parte foarte mare a testelor ADN și a informațiilor pe care le puteți întoarce de la asta.

Ashley:  Absolut.

Samantha: Un alt mare vă mulțumesc lui Ashley pentru a vorbi cu mine astăzi. Îmi apreciez cu adevărat timpul. Și sper că a răspuns la multe întrebări despre testele ADN de câini, ceea ce sunt, cum funcționează, exactitatea lor. Ea ne-a dat câteva informații minunate despre îmbarcare, așa cum am spus că păreau lider în industrie chiar acum. Chiar aștept cu nerăbdare să văd modul în care genetica câinilor va avansa în viitor. Există câteva lucruri foarte bune care se întâmplă în acest domeniu chiar acum. Îmi place să-mi țin ochii pe asta și să-mi urmăresc, așa cum am spus că am avut experiență cu animalele de companie în trecut, care au avut boli congenitale, defecte de naștere, probleme cu sănătatea lor care ar fi putut fi ajutați sau chiar chiar împiedicați ei mai devreme. Așa că am trăit cu siguranță asta. Știu că există o mulțime de dvs. de acolo ascultând că s-au ocupat de problemele de genul asta și nu ar fi frumos să fiți în măsură să prevadă aceste probleme sau să vă dați seama de modalități de a trata aceste probleme, astfel încât să nu facem noi trebuie să-și piardă animalele de companie mai devreme decât se aștepta.

Podcast anterior: Top # 49 - Mâncarea curată pentru câini, merită să merite?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 50: ce sunt testele adn de câine și sunt fiabile?