Cum pot afla rasa câinelui meu?

Cum pot afla rasa câinelui meu

Deoarece există literalmente sute de rase de câini, Nu este neobișnuit să vă gândiți la posibilitatea de a încrucișa sau de creștere încrucișată. De exemplu, chiar aspectul adorabil și foarte regal Shih Tzu este acum considerat a fi un amestec de Pekingese sau Lhasa APSO cu altă rasă. Având în vedere că Shih Tzus aparține clubului exclusiv de 14 cele mai vechi rase de canine, aceasta este o constatare foarte remarcabilă. Acest lucru conduce, de asemenea, mulți proprietari de animale de companie pentru a merge într-o călătorie pentru a descoperi linia ancestrală sau arborele familiei de câini respectivi. Dar adevărata întrebare este cum poate cineva să afle rasa câinelui?

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru Shih Tzu

Există o varietate de moduri în care puteți determina rasa animalului dvs. de companie. Aici, vom examina 5 moduri diferite de determinare a rasei.

câini

Analiza descriptivă comparativă

Poate că cea mai ușoară, cea mai practică și cea mai convenabilă modalitate de a identifica rasa câinelui dvs. este prin compararea imaginilor sale în diferite imagini ale unui standard de rasă. De asemenea, puteți efectua o cercetare online în diferitele caracteristici ale unei anumite rase și apoi comparați-le cu ceea ce observați pe animalul dvs. de companie. Cele mai importante organizații de canisare, cum ar fi Clubul American Kennel au resurse online pentru a vă ajuta să determinați caracteristicile fizice ale rase de câini. Veți primi, de asemenea, o idee despre temperamentul lor, precum și alte informații utile care vă vor ajuta să înțelegeți ce rasă de câine aveți.

Din păcate, dacă aveți a corcitură, Apoi, identificarea caracteristicilor dominante și recesive nu poate fi posibilă. Cu toate acestea, dacă sunteți numai după informațiile de bază despre rasa animalului dvs. de companie, atunci acesta este calea de parcurs.

Utilizați o aplicație adecvată

Nu ați crede cât de mult am progresat într-o perioadă de câțiva ani. În timp ce nu recomandăm în mod necesar acest lucru ca un mijloc de a determina rasa câinelui tău, de la răspunsurile celor care au încercat-o, am spune că merită să o încercați. Microsoft a dezvoltat o aplicație care vă va oferi o determinare a patrimoniului Pooch. Fetch! este disponibil în prezent pe dispozitivele iOS, precum și prin browserul dvs. web. Pur și simplu încărcați o imagine a pooch-ului dvs. și returnează un rezultat în cel mai scurt timp. Chiar afișează "puritatea" rasei, spun 98% PUG sau 100% malteză. Desigur, există defecte în sistem. Dar hei! Dacă vă poate face să vă chicotiți la ceea ce descoperiți sau cel puțin confirmați, atunci ar trebui să fie un instrument excelent, corect?

În legătură cu o postare: Hrană pentru câini pentru malteză

doi câini

Opinia veterinară

Dacă nu sunteți sigur de propria analiza comparativă a raselor, vă puteți aduce animalul Veterinarul dvs. VET dvs. știe de fapt mai multe despre animalele de companie decât orice alt individ. Cu atât de multe animale de companie de diferite tipuri și rase primite la clinică zilnic, nu este neobișnuit Veterinarieni pentru a dezvolta un ochi dornic pentru a determina diferitele rase care pot fi implicate în patrimoniul oricărui câine dat. Desigur, acest lucru nu este infailibil, deoarece ei își vor construi doar presupunerile educate pe ceea ce au văzut până acum.

Confirmarea clubului Kennel

Dacă veterinarul dvs. este, de asemenea, sigur de patrimoniul poochei dvs., atunci puteți căuta opinia clubului local de canisare. Aceste organizații au în mod obișnuit sub-organizații care satisfac în mod specific unei anumite rase. De exemplu, există acelea care sunt exclusive pentru labradorii de aur, la Poodles și Huskies Siberiană, doar pentru a numi câteva. Acestea fiind spuse, vă puteți aborda aceste grupuri de proprietari de specialitate pentru a vă ajuta să identificați rasa animalului dvs. de companie. Mulți dintre acești experți canini vă pot oferi informații excepționale despre patrimoniul Pook-ului dvs., deși acest lucru nu este niciodată confirmativ, deoarece își vor baza numai concluziile despre ceea ce văd și evaluează câinele dvs.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Huskies

Cu toate acestea, o modalitate bună de a începe este să participați la următoarea întâlnire locală. Aduceți-vă pooch-ul împreună. După întâlnire, cereți-i din grup dacă vă pot ajuta să determinați sau să vă dați cel puțin să vă dați seama de rasa câinelui. Este posibil să aveți opinii diferite, totuși. Cu toate acestea, va fi întotdeauna o modalitate excelentă de a afla mai multe despre câinele dvs. până când grupul a ajuns la un consens despre patrimoniul poooch.

Testarea ADN-ului

Niciuna dintre primele 3 metode pe care le-am acoperit până acum nu vă poate oferi o analiză foarte detaliată a patrimoniului poochiei dvs. Acest lucru este cel mai bine rezervat pentru mai precis Testul ADN. Din fericire, kiturile de testare ADN de astăzi au făcut-o foarte ușoară, super convenabilă și super ieftină pentru a identifica patrimoniul câinelui. Tot ce aveți nevoie este să achiziționați unul dintre aceste kituri de testare ADN de câine, obțineți un eșantion din saliva câinelui dvs. și trimiteți pachetul la producător pentru testare și analiză. Dați-i câteva săptămâni și veți avea răspunsuri foarte detaliate la toate întrebările dvs. despre patrimoniul câinelui dvs.

În funcție de producătorul acestor kituri de testare a ADN-ului de câine, nu veți obține doar un copac de familie complet al animalului dvs. de companie, puteți obține, de asemenea, un raport complet de sănătate despre diferitele boli genetice sau ereditare pe care mutt-ul dvs. este în pericol. Acest lucru vă va oferi abilitatea de a îngriji mai bine câinele dvs. Știind ce boli sau condiții de sănătate este mai susceptibilă să vă ajute să elaborați un plan de îngrijire care să contribuie la atenuarea impactului acestor boli în cazul în care acestea apar. Le puteți da mai multe diete și suplimente mai adecvate, precum și pentru a evita o varietate de activități pe care le pot fi contraindicate împotriva.

Testele ADN pentru câini nu sunt însă nebunesc, totuși. În timp ce unele teste ADN au panouri foarte extinse pentru markeri genetici, unele produse sunt pur și simplu mediocre încât nu pot identifica chiar și diferitele rase într-un câine dat. Prin urmare, este esențial să alegeți numai cele care au fost dovedite eficiente și fiabile în testarea lor.

Identificarea rasei câinelui dvs. vă poate ajuta să înțelegeți comportamentul și alte aspecte ale ființei sale. În acest fel, puteți personaliza și îngrijirea pentru asta.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Haroane de câine
Câine de ridicare a câinilor
Puppy Harness
Coliere de câine
Colari de câine din piele
Câine conduse de câini
Rucsacuri pentru câini
Cadouri pentru iubitorii de câini
Cutii de abonament pentru câini
Crăciun cadouri pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum pot afla rasa câinelui meu?