Revizuire: testul adn de câine de înțelepciune

Testarea ADN-ului a fost în jur de zeci de ani. Când vă gândiți la această procedură științifică, probabil că vă gândiți la investigații penale sau dovezi ale părinților. Știați că mulți proprietari de animale de companie utilizează, de asemenea, tehnologia ADN pentru a afla mai multe despre tovarășii lor canini?  Testul ADN de câine de înțelepciune este una dintre cele mai populare opțiuni de testare a ADN-ului canin pe piață.

Există o mulțime de informații pe care un proprietar de câine poate câștiga de la testarea ADN-ului. Desigur, aceste teste vor răspunde la întrebarea de ardere întrebă de mulți proprietari de mutt: "Ce rasă este câinele meu?& # 8221; Dar, puteți afla, de asemenea, despre trăsăturile fizice și comportamentale ale câinelui, problemele potențiale de sănătate și informații despre dvs Pup "Tree de familie.

Testul ADN de câine de înțelepciunePanoul de înțelepciune a fost implicat în cercetarea Canine Genetics de la sfârșitul anilor 1990, iar în 2005 au lansat propria lor linie de teste ADN de câini. Acum, ele sunt unul dintre cele mai vechi și mai bine numere din testarea genetică câine și au mai mult de 15.000 de probe de semnătură de rasă și 250 de rase de câine diferite în baza lor de date.

Acest Setul panoului WISDOM Kit a venit pentru testare și revizuire la un moment perfect. Avem un amestec de beagle, Molly, și am fost întotdeauna curios despre linia ei. Știm crescătorul că a venit și am întâlnit amândoi părinții ei de multe ori. Tatăl ei este un spaniel cocker și mama ei este un beagle. După cum puteți vedea în fotografiile de mai jos, Molly arată foarte mult ca un beagle.

Ni sa spus că părinții au fost amândoi câini de rasă, dar niciodată nu știți cu siguranță, faceți-vă? Am vrut să efectuez un test ADN pe Molly pentru a afla despre machiajul ei exact de rasă și să învețe despre orice boli genetice pe care ea le poate fi un purtător de.

Lista nominală de top: Top 5 cele mai bune teste ADN-uri pentru câini

WISDOM PANEL DOG ​​DNA Review test

WISDOM PANEL DOG ​​DNA Review test

Panoul de înțelepciune utilizează 11 modele de algoritm diferite pentru a obține peste 18 milioane de calcule pe test! Așa cum veți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, veți primi mai multe pagini de detalii de rasă și analiza raselor pe care câinele dvs. îl reprezintă.

Veți primi o analiză a trăsăturilor fizice ale câinelui dvs., precum și informații despre trăsăturile comportamentale pe care câinele dvs. este de așteptat să îl expună din cauza strămoșilor de genetică. De asemenea, veți afla despre ultimele 3 generații ale familiei câinelui dvs.

Kitul de testare ADN de câine de înțelepciune utilizează 11 modele de algoritm diferite pentru a obține peste 18 milioane de calcule pe testDupă cum puteți vedea în videoclipul meu, am fost plăcut surprins să aflu că Molly este un amestec de 50/50 de Beagle și Cocker Spaniel. Dacă câinele dvs. este fabricat din mai multe rase, veți primi informații despre Genele dominante și recesive pe care el le poartă și care trăsături (atât fizice, cât și comportamentale) pe care probabil că veți vedea când crește catelul dvs.

Aceste informații pot fi deosebit de benefice pentru primii proprietari și proprietari care adoptă o rasă mixtă dintr-o organizație de salvare sau adăpost. Știind ce să se aștepte de la câinele dvs. va face totul mai ușor - de la hrănire la antrenament.

Dacă știți ce este probabil ca câinele dvs. să aibă nevoie sau cum este probabil să se comporte, puteți face ajustări la stilul dvs. de viață sau mediul de viață în avans.

Un lucru care stabilește testul de ADN de câine de înțelepciune în afară de alții este că vă va oferi un raport detaliat al tuturor raselor pe care puștiul dvs. a fost testat împotriva și rezultatele și meciurile care au rezultat din aceste testeSă spunem că testul ADN de câine de înțelepciune arată că câinele dvs. va fi foarte activ. Este posibil să trebuiască să faceți mai mult timp pentru exercițiile zilnice, să planificați să gard în curte, astfel încât să poată avea o mulțime de joacă în aer liber sau să-ți schimbi programul de lucru pentru a permite mai mult timp acasă cu pooch-ul tău.

Un lucru care stabilește Panou de înțelepciune test în afară de alții este că vă va da a Raport detaliat al tuturor raselor pe care puștiul dvs. a fost testat împotriva și rezultatele și meciurile care au rezultat din aceste teste. Acest nivel de transparență este destul de răcoritor și destul de util pentru proprietarii care doresc să vadă exact modul în care algoritmii lucrează și modul lor în comparație cu alte rase.

Panoul de înțelepciune 4.0 Testul ADN-ului câine vă va arăta sensibilitatea multi-drog a câinelui dvs., trăsăturile fizice ale câinelui, cum ar fi lungimea coastei și cartilajul urechii, precum și dimensiunea și greutatea așteptată, colapsul indus exercitat și mai multDe asemenea, veți primi un certificat tipăribil care arată fundalul genetic al câinelui. Această rece este foarte benefică pentru proprietarii care intenționează să-și reproducă câinele sau să concureze Spectacole de câine sau alte concursuri cu animalul lor de companie.

În plus, în secțiunea sa de sănătate, panoul de înțelepciune 4.0 vă va arăta sensibilitatea multi-drog a câinelui dvs., trăsăturile fizice ale câinelui, cum ar fi lungimea coastei și cartilajul urechii, precum și dimensiunea și greutatea așteptată, colapsul indus exercitat și mai mult. Acesta vă va arăta, de asemenea, informații interesante cu privire la lungimea stratului, culoarea și stilul viitorului dvs. Pup UuR.

MAI MULT: Ce sunt testele ADN de câine și sunt fiabile?

IAșa cum veți vedea în videoclipul meu de revizuire, este foarte ușor să efectuați testul. Veți primi kitul dvs. cu 2 tampoane într-un plic de plastic. Trebuie să tamponați interiorul obrazului câinelui cu ambele tampoane și apoi puneți tampoanele înapoi în plicul din plastic.

Va trebui să vă înregistrați testul online și să scrieți numărul de confirmare pe eticheta plicului. Instrucțiunile de expediere, eticheta și orice altceva de care aveți nevoie sunt incluse în kit.

WISDOM PANEL DOG ​​DNA Review testEste atât de simplu! Va trebui să așteptați aproximativ 2-3 săptămâni pentru rezultatele dvs., dar credeți sau nu că este vorba despre jumătate din momentul în care este necesar pentru a primi rezultate de la Alte teste ADN de câine. Rezultatele vor veni la dvs. prin e-mail și, după cum veți vedea în videoclipul meu de revizuire, sunt foarte simple de înțeles.

Site-ul panoului WISDOM vă deplasați prin toate informațiile pe care testul a fost găsit despre câinele dvs. Există opțiuni pentru a citi mai multe despre știința din spatele testului și despre ce înseamnă rezultatele dvs. Este extrem de ușor de utilizat - chiar și această femeie provocată de tehnologic ar putea să-și dea seama!

Testarea ADN-ului pentru câinele de înțelepciune au un uimitor, corect? Ei bine, este. De fapt, aș recomanda ca fiecare proprietar de animale de companie să aibă ADN-ul câinelui lor testat pentru a învăța cât de mult pot despre companionul lor canin.

WISDOM PANEL DOG ​​DNA Review testÎmi place că panoul de înțelepciune oferă opțiunea de screening pentru mai mult de 150 de condiții genetice de sănătate. Aceasta este de departe caracteristica mea preferată. Din fericire, rezultatele lui Molly au fost curate 100% pentru orice condiții genetice.

Cu toate acestea, dacă găsiți că câinele dvs. este un purtător al uneia dintre aceste condiții, veți avea timp pentru măsuri preventive. Să spunem testele dvs. de câine pozitive pentru artrită. Puteți discuta acest lucru cu VET-ul dvs. și îl puteți începe pe suplimente care vor ajuta la prevenirea condiției cât mai mult posibil.

Știind despre condițiile de sănătate genetice înainte de a începe să vedeți simptomele este un avantaj uriaș! Puteți lucra cu experți pentru a vă asigura că câinele dvs. obține cea mai bună nutriție, exerciții, suplimente și orice îngrijire medicală posibilă necesară înainte de a vedea chiar și semnele bolii. Numai factorul este în valoare de costul unui test ADN de câine de înțelepciune în opinia mea.

Testul ADN de câine de înțelepciuneDeci, acum că ți-am spus cât de mare sunt informațiile de la testul ADN de câine de înțelepciune și cât de ușor este să folosească kitul, trebuie să discut dezavantajul major la acest produs. Testul pe care l-am încercat testat pentru rasa câinelui și a oferit o screening de sănătate. Acest test vinde pentru 149 USD.99 pe Amazon chiar acum.

Există, de asemenea, o opțiune mai ieftină care va testa rasa câinelui și ecranul pentru sensibilitățile de droguri. Acest test vinde pentru 79 USD.99 pe Amazon chiar acum. Dacă aș recomanda unul, aș alege opțiunea mai scumpă care ecranează problemele de sănătate. După cum am spus, cunoștințele pe care le câștigi merită costul testului în opinia mea.

Dar, înțeleg, de asemenea, că aceste teste nu se vor încadra în bugetul fiecărui animal de companie. Dacă puteți bugeta doar câțiva dolari pe săptămână pentru a salva pentru un test de ADN de câine, aș recomanda-o foarte mult. Testul ADN pentru câini de înțelepciune vă va oferi informații care vă vor ajuta să luați cea mai bună îngrijire a animalului dvs. de companie posibil și puteți învăța chiar despre problemele de sănătate pe care nici măcar nu le-ați realizat câinele.

Citiți următorul: Cum studiul ADN-ului câinelui îmbunătățește înțelegerea noastră a oamenilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: testul adn de câine de înțelepciune