Cum să vă suflați corect câinele

Cum să vă suflați corect câinele

Uscarea părului câinelui de companie după ce a luat o baie este la fel de importantă ca și scăldeia. Din păcate, uscarea părului animalului nostru poate fi destul de provocatoare. Dacă aveți o mutt acoperită subțire, asta nu este într-adevăr o problemă. Dar, dacă aveți un câine dublu acoperit, atunci procesul de uscare se poate dovedi a fi extrem de frustrant. Cu toate acestea, dacă știți cum să vă suflați corect câinele, nici un strat dublu va fi prea greu de manevrat. Iată cum.

Utilizați întotdeauna tipul corect de uscător de suflare

S-ar putea să credeți că uscătorul obișnuit de păr poate fi folosit în uscarea stratului câinelui. Dacă ați folosit acest obiect gadget pentru o lungă perioadă de timp, este timpul să utilizați ceva care este proiectat special pentru câini. Pentru unul, uscătoarele de păr umane sunt cu setări termice mai mari. Din păcate, deoarece pielea animalelor de companie nu este la fel de groasă ca a noastră, acest set termic neobișnuit de ridicat poate arde de fapt animalul dvs. de companie. Deci, puneți-o și folosiți-vă că numai pentru părul vostru. Când se usucă suflanta haina animalului dvs., este important să utilizați instrumentul potrivit.

În legătură cu o postare: Cel mai bun uscător de câini

  • Uscător de puf - Dacă nu vă puteți îndepărta de aspectul și simțul uscătorului dvs. de păr convențional, atunci un uscător de puf este pentru dvs. Acestea sunt adesea montate pe un stand și pot avea un atașament pentru furtunuri pentru mai mult versatil. Are două butoane: unul pentru controlul fluxului de aer și altul pentru căldură. Puteți scoate atașamentul furtunului, astfel încât să puteți mișca cu ușurință animalul cu ambele mâini.
  • Uscător de forță - Acestea sunt preferate de mulți groomi de companie deoarece nu au element de încălzire. Ceea ce fac ei este de a distruge apa din haina animalului tău. Este de asemenea util în explozarea părului. Aceste tipuri de uscătoare vă pot tăia timpul de uscare a loviturii în jumătate. Sunt, de asemenea, minunate pentru îndreptarea părului animalului tău. Dezavantajul este că pot fi foarte tare. O modalitate de a merge la acest inconvenient este de a începe pe animalul dvs. de companie în urmă, deoarece acest lucru va ajuta la asigurarea unei reliefuri liniștitoare, care vă poate ajuta să vă relaxați animalul și să vă relaxați mintea.
  • Uscător de dulapuri- concepute special pentru câinii nervoși sau anxioși, uscătorul de dulap sau cușcă pot fi asemănătoare cu un uscător de forță, dar conținute într-o cutie. Acesta oferă un flux de flux de aer scăzut pentru a ajuta la uscarea hainei câinelui. Ea vine cu setări de viteză variabilă și de căldură, astfel încât să puteți regla setarea ideală pentru pooch-ul dvs. Este ideal pentru cățeluși, Câini vârstnici, și chiar bolnavi bolnavi. În plus față de tipul de uscător, este de asemenea important să căutați evaluarea CFM a dispozitivului. Este o măsură a capacității gadgetului de a împinge un anumit volum de aer pe minut. Cu cât este mai mare valoarea CFM, cu atât este mai mare volumul de ieșire a aerului cu atât procesul de uscare mai rapid este mai rapid.

În legătură cu o postare: Suplimente de calmare pentru câini

Suflați câinele uscat

Mențineți o distanță sigură între poochia și uscătorul

Mențineți întotdeauna o distanță sigură între uscător și pooch. Este important să păstrați duza uscătorului la cel puțin 6 inci de la blana de animale de companie. În plus, asigurați-vă că ați păstrat duza în mod constant pentru a evita concentrarea căldurii într-o singură locație pentru o perioadă lungă de timp.

În legătură cu o postare: Cele mai bune șampoane de câine

Prosopul uscați mai întâi mutt

Înainte de a începe chiar să vă uscați mutt, este important să se usuce mai întâi. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac proprietarii de câini atunci când prosopul își uscau animalele de companie sunt că acestea frecau prosopul viguros împotriva hainei câinelui într-un efort de a grăbi procesul de uscare. Din păcate, acest lucru va duce doar la mai multe tangles care pot face pieptănile destul de dificile mai târziu. O soluție mult mai bună este plasarea prosopului peste haina animalului tău. Acum, apăsați și strângeți o secțiune a stratului său unul câte unul. Va fi ca și cum ați folosi un burete mare pentru a încerca să scoateți excesul de apă din haina pooch. Amintiți-vă, acest lucru nu vă usucă complet blana animalului. În schimb, ea pregătește haina pentru o uscare mai amănunțită folosind uscătorul de suflare mai târziu.

Mergi încet

Dacă aceasta este prima dată când vă uscați câinele, asigurați-vă că ați încetat. Poate fi înțelept Antrenează-ți poochia să se simtă mai confortabil cu uscătorul de suflare. Puteți introduce gadgetul încet până când nu se va mai simți amenințat de simpla sa prezență. Apoi, trebuie să vă obișnuiți cu zgomotul generat de suflantă. Puteți să-l porniți fără a fi folosit în mod necesar pe animalul dvs. de companie. Acest lucru este din nou pentru a vă ajuta să vă familiarizați la sunetul dispozitivului. Odată ce pooch-ul dvs. este gata, atunci puteți începe cu uscarea reală a loviturii sale.

Începeți întotdeauna la cea mai mică setare, dacă vreodată aveți o unitate care vine cu o viteză variabilă. Dacă dispozitivul dvs. nu vine cu setări variabile, ați putea dori să începeți prin a ține departe de haina dvs. de pooch. În plus, dacă nu puteți controla temperatura, este mai bine să îl îndrumați ușor de pe stratul de mutt pentru a vă ajuta să vă răniți animalul de companie.

Nu exagerați

Uscarea părului Pooch prea mult poate face foarte fragilă, ceea ce duce la deteriorarea părului. De aceea este important să nu suflați stratul complet al animalului. O regulă bună de degetul mare este să-ți conduci degetele prin părul animalului tău. Dacă degetele dvs. pot simți o mică umezeală, atunci ar trebui să fie suficientă. Nu uitați să vă păstrați animalul în interiorul casei dvs., permițându-i părului să se usuce complet cu aerul natural.

Ați putea dori, de asemenea: Cea mai bună perie de vărsare a câinelui

Câine de câine

Să fiți întotdeauna pregătiți cu tratamente și alte forme de armare pozitivă

Întotdeauna am fost susținători fermi de a folosi armarea pozitivă în provocarea comportamentelor de dorit în animalele de companie. Același principiu poate fi aplicat atunci când suflați-l pe câine. Trebuie să faceți întreaga experiență mult mai plăcută pentru că succesul sesiunilor de uscare a loviturilor vor fi ca o plimbare în parc. Deci, fiți întotdeauna gata cu preferatul său câine tratează și dușul dvs. de companie cu laudă în timpul și după activitatea de uscare prin suflare.

Uscarea prin suflare este o modalitate de a vă menține animalul de companie sănătos și inteligent. Știind cum să sufli în mod corespunzător animalul dvs. de companie este astfel, crucial pentru a vă asigura îngrijirea optimă a animalului dvs. de companie.

În legătură cu o postare: Capete de duș de câine

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă suflați corect câinele