Revizuire: envy eye enke stain remover & grooming products

Câinele dvs. probabil nu realizează nici măcar că are pete rupe, dar pariez că te conduc nebun. În timp ce petele rupte nu reprezintă o mare amenințare la adresa puilor, ei își pot împiedica aspectul adorabil. Majoritatea proprietarilor de animale de companie se îngrijorează cu privire la utilizarea curățătorilor care au ingrediente chimice, în special pe fața câinelui lor. Evident de evitare a ochiului și produsele de îngrijire sunt făcute cu ingrediente naturale care nu vor irita ochii lui Fido.

Evacanta de ochi Dog Dăping Pelina RemoverCând căutați produse de îngrijire pentru câinele dvs., este important să găsiți produse care sunt în siguranță pentru animalul dvs. de companie. Dacă consumabilele de îngrijire pe care le alegeți sunt făcute cu substanțe chimice dure, coloranți sau parfumuri, ar putea face mai mult rău decât bine. Acest lucru este deosebit de important să vă amintiți când selectați eliminări de lacuri și alte produse care vor fi folosite pe fața câinelui.

Este o concepție greșită comună pe care o apare doar pe fața feței. De fapt, acele pete urâte roșiatice-maronii pot apărea în jurul botului și între degetele de la câinele dvs. De obicei, este petele pe față care sunt cele mai supărătoare proprietarilor. Unele produse pot ajuta cu ușurință cu acest lucru, dar nu toate sunt sigure sau eficiente. Astăzi, încerc Evident de evitare a ochiului pentru a vedea cum este și dacă este în valoare de eticheta de preț.

În mod obișnuit, rasele cu blană de culoare albă sau lumină sunt cel mai frecvent afectați de colorarea lacrimă. Desigur, acest lucru este parțial pentru că este mai ușor să vezi petele de lacrimă pe blana de culoare deschisă. Există multe motive pentru care apare colorarea lacrimilor, pentru mai multe informații despre ceea ce ar putea provoca petele de pe haina câinelui dvs. verificați articolul nostru Adevărul despre petele de lacrimi pe câini.

EVENIMENTE DE CÂȘTIGURI DE CÂȘTIGURI DE CĂLĂTORI DE REMOVE ȘI REVIZUIREA PRODUSELOR DOINGULUI

Evident de evitare a ochiuluiEvident Envy Taruri Pelină este un proces cu 2 pași. Primul este soluția de îndepărtare a tăriei de rupere de spumare, iar al doilea este pulberea de îndepărtare a pătratului. Ambele produse pot fi utilizate pe câini sau pisici și sunt făcute cu ingrediente naturale.

Removerul de tăiere de spumare conține 30 ppm de Argint coloidal, care funcționează pentru a accelera procesul de eliminare a patelor. Nu conține agenți de curățare nocivi cum ar fi peroxidul, înălbitorul sau steroizii ca și alte produse similare.

În ghidul meu video veți vedea cât de ușor este să utilizați acest produs din invidia ochilor. Pur și simplu puneți un pic de îndepărtare a tăriei de rupere pe un tampon de bumbac și îl ștergeți sub ochi. Odată terminat, puteți începe pasul 2.

Evident de evitare a ochiuluiPulberea de îndepărtare a pătratului este ultimul pas. După ștergerea sub ochi cu soluția de spumare, aplicați o cantitate mică de această pulbere în zona ochilor. Este formulat pentru a ajuta la respingerea lacrimilor și păstrarea zonei uscate. De asemenea, împiedică regrowth-ul Petele de rupere. Această pulbere este realizată cu un agent de uscare care are un compus antibacterian natural în ea.

Compania recomandă să utilizați zilnic aceste produse pentru a elimina petele și apoi săptămânal pentru a le împiedica să reformeze.

În recenzia mea video veți vedea, de asemenea, peria de aplicator proputoare de la invidia ochilor. Se face cu fire de păr anti-bacteriene, fibre moi și este lavabilă pentru curățarea ușoară. Compania susține că se ridică de 5 ori mai multă pulbere ca o perie obișnuită și nu am putut fi de acord mai mult!

Evident de evitare a ochiuluiÎmi place, de asemenea, cât de ușor este peria de utilizare. Designul său ergonomic vă oferă un control mai precis, iar firele de fibre au răspândit pulberea prin blănuri foarte ușor.

Puteți achiziționa un kit care conține o sticlă de 2 uncii de îndepărtare a tăriei de rupere, a .Container de 5 uncii de Propower și 30 de tampoane raionale rotunde pentru a fi utilizate ca aplicatoare pentru soluția de spumare. Kitul comercializează 39 de dolari.99 pe Amazon, dar puteți cumpăra și produsele separat dacă alegeți.

Evidele de ochi oferă, de asemenea, îndepărtarea petelor de la barbă. Din păcate, nu am un câine cu o barbă, așa că nu am reușit să testez acest lucru pe fetele noastre. Cu toate acestea, dacă funcționează, precum și remodelarea pete a companiei, aș recomanda cu siguranță acest lucru.

Evidența ochilor de pe îndepărtarea petelor de barbăDezactivat Removerul petelor de barbă este de asemenea realizat cu toate ingredientele naturale și extractele antiseptice pe bază de plante. Elimină mirosurile și este liber sulfat. Se presupune că este eficient pe petele cauzate de oxidarea saliva, drojdie și colorarea artificială găsită în alimentele de câine și tratează.

Această demontare de pete este un produs local, deci nu necesită nici o clătire. Puteți achiziționa o sticlă de 8 uncii pe Amazon pentru $ 30. Pare un pic mai scump, dar o sticlă ar trebui să dureze destul de mult dacă o utilizați doar zilnic pentru a elimina petele și apoi săptămânal pentru a le ține departe.

Citiți următorul: Modul natural de a elimina petele lacrimilor pe câini în doi pași

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: envy eye enke stain remover & grooming products