Angel ochii pentru câini review: este sigur pentru animale de companie?

Câinele alb frumos a ajuns Rusty arată pete în jurul ochilor mari de oameni. Dați câinii dvs. o baie și încercați cel mai bine să-l curățați, dar încă mai iese arată ca ochii ratonilor. Groomerul local a menționat un produs numit Ochii înger pe care îl puteți obține de la medicul veterinar și vă puteți căuta online pentru a găsi Angel Ochii pentru câini Recenzii.

Angel Ochii pentru câini ReviewAngel Ochii este un produs care este făcut pentru îndepărtarea petelor din jurul ochilor câinilor. Dacă citiți ochii înger pentru recenzii câinilor, veți afla că funcționează pentru a elimina petele lacrimilor în jurul ochilor, dar și pete de pete și pete de la câini. Lacrimă colorarea arată ca o decolorare de rugină roșiatică pe blană care se găsește în jurul ochilor câinelui, a gurii, abelor și a zonelor genitale.

Groomers iubesc ochii înger, pentru că funcționează excelent în scopuri cosmetice. Este un produs bine-cunoscut pentru eliminarea petelor de lacrimă. Funcționează pentru a ucide drojdia care provoacă schimbarea pigmentului care duce la aspectul roșu-ruginit pe blană. Problema (care sunt cele mai multe ochi înger pentru recenziile câinilor nu vă spun) este că acesta conține un antibiotic și trebuie folosit zilnic pentru a fi eficient.

Deci, acum că știți ce este produsul, să aflăm dacă este sigur.

Angel Ochii pentru câini Recenzii
Este sigur pentru animalele de companie și care sunt efectele secundare?

ochi de inger

Este ochii îngerilor în siguranță pentru câini?

Ochii îngerilor au fost utilizați în mod eficient pe animalele de companie pentru îndepărtarea petelor timp de mulți ani și creanțele de a fi sigure, "fără paraben" și se prezintă cu mândrie sigiliul de aprobare din partea NASC (Consiliul Național al Suplimentelor pentru animale).

Problema este totuși ingredientul activ - Tartratul de tilozină - care este un antibiotic. Deoarece este dat în mâncare ca o pulbere zilnică pentru viață, nu este recomandată, nici considerată de veterinari.

Dacă vă hrăniți antibioticele PET în fiecare zi, sunteți întărirea rezistenței bacteriene și superbugs rezistente la antibiotice.

U.S. Administrarea alimentelor și a medicamentelor Scrisori de avertizare emise că societățile fabricate droguri de animale neaprobate în produse pentru a elimina petele rupte. FDA a avertizat că ochii îngerilor și alte produse similare nu au fost aprobate pentru utilizare la câini sau pisici.

De asemenea, au avertizat că aceste produse au fost asociate cu efectele secundare și condițiile, cum ar fi Epifora. Dacă citiți niște ochi înger pentru recenzii câinilor, veți vedea că unii proprietari de animale de companie au observat aceste efecte secundare după doar câteva luni de utilizare.

Efectele secundare posibile ale ochilor îngerilor pentru câini

Ochii îngerilor sunt utilizați ca supliment alimentar și conține tylosin, care este un antibiotic. În general, este considerat sigur, dar considerând că este folosit zilnic pentru viață, poate veni cu o serie de efecte secundare.

Efecte secundare frecvente pe care ar trebui să le urmăriți includ următoarele:

  • ochi de ingerdiaree
  • Probleme de înghițire
  • ameţeală
  • urticarie
  • Limba inflamată
  • Sensibilitate la lumină
  • pierderea poftei de mâncare
  • greaţă
  • vărsături
  • umflătură
  • Probleme cu viziunea

Există efecte secundare mai puțin frecvente și rare care pot include condiții grave, cum ar fi anemie, tulburări de sânge, slăbiciune musculară și inflamație a gâtului. Luați în considerare toate aceste efecte secundare pentru costul scopurilor cosmetice pentru a face proprietarul să se simtă mai bine.

Există mulți veterinari care nu sunt de acord cu utilizarea produselor precum ochii îngerului datorită faptului că există antibiotice cum ar fi tilozina conținute în medicamente. Folosind doze mici anti-biotice în fiecare zi pentru viață vă stabilește câinele pentru oportunitatea Superbug rezistente la antibiotice. De asemenea, ați stabilit câinele dvs. pentru rezistența bacteriană la orice boală pe care câinele dvs. îl poate avea.

LEGATE DE: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Angel Ochii pentru câini Recenzii

Condiții oculare la câini

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți atunci când aveți o problemă de colorare este să vă vedeți veterinarul. Colorarea lacrimă este cea mai frecvent cauzată de excesul de producție de lacrimă sau de conductele de lacrimă care nu sunt drenate corespunzător. Condiții comune numite entropia și ectropion, care sunt blocate de lacrimă datorită capacelor de ochi care se întorc sau iese, determină, de asemenea, colorarea lacrimă.

Mulți câini sunt predispuși genetic pentru a avea probleme oculare și nu există prea multe pe care le puteți face pentru câinele dvs., dar învățați să vă îngrijorați în jurul lui. Veterinarul dvs. poate oferi un anumit tip de corecție chirurgicală, dar în multe cazuri colorarea lacrimă se va repeta.

Discutați cu veterinarul dvs

Vorbind cu medicul veterinar vă poate ajuta să vă atenuați o mulțime de îngrijorare cu privire la câinele dvs. VET-ul dvs. poate verifica pentru orice condiții oculare care pot provoca decolorarea. Dacă există o stare de ochi subiacenți, veterinarul dvs. poate recomanda tratament sau chirurgie.

Veterinarienii vă pot ajuta să aflați mai multe despre rasa dvs. specială de câine și cum să vă tratați cel mai bine problema ochiului ruginit al câinelui. Mergând la veterinarul dvs. vă ajută să vă dezvoltați relația și atenuează teama că ceva ar putea fi în neregulă cu câinele dvs.

Veterinarul dvs. poate cunoaște, de asemenea, un groomer bun în zona care poate lucra cu câinele dvs. și de ajutor cu petele rupte. Vorbind cu medicul veterinar poate fi o mare sursă de informații.

Ghidul video recomandat: Cum să curățați petele de câine

A scăpa de petele lacrimilor pe câini

Poate să ia o mulțime de îngrijire și curățare obișnuită pentru a scăpa câinele tău de ochi raton. Colorarea de lacrimă proastă poate fi contagioasă și cu umezeală constantă sub ochi poate duce la o infecție cu ochi bacterieni secundari.

Câinele dvs. poate dezvolta stafuri secundare sau infecții de drojdie în zonele care sunt constant umede. Dacă aveți mai mult de un câine, îl pot transmite înainte și înapoi. Având timp suplimentar pentru a dezinfecta mediul câinelui cu săpunul regulat și săpun anti-bacterian, Bleach sau Lysol, va ajuta la uciderea oricărei bacterii suplimentare.

Odată ce ați curățat mediul, puteți începe cu un proces de îngrijire bună pentru câinele dvs. Chiar dacă ochii îngerilor pentru câini revizuiesc că produsul lucrează pentru a elimina petele, există o modalitate mai sigură de a scăpa de această problemă inestetică. Urmați această abordare pas cu pas pentru a obține ochii câinelui alb:

  • Curat - De două ori pe zi, luați bile de bumbac înmuiate în apă caldă și curățați ochii câinelui. Utilizați o minge de bumbac pe ochi. Încercați să păstrați lacrimile de la colorare pentru a începe.
  • Clamă - Clip blana care este doar sub ochi tăiat foarte scurt. Există Clippers concepute în acest scop, instruiți câinele dvs. pentru a vă permite să vă clipiți și să păstrați blănurile tăiate cu ușurință. Dacă aveți probleme cu acest lucru, ajungeți la un groomer profesionist sau veterinarul dvs. pentru ajutor.
  • DAB - După uscarea zonei, utilizați un dab de vaselină pe cele mai umede zone ale blănii, aceasta ar fi zona care acumulează cele mai multe lacrimi și are cea mai mare șansă de colorare.
  • Dietă - Dieta dvs. actuală nu poate fi de lucru. Puteți încerca o dietă diferită care ar putea ajuta la atenuarea o parte din colorarea lacrimă. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări sau încercați o sursă de dietă mai naturală.
  • Șervețele - Există multe șervețele disponibile în comerț, care sunt bune pentru curățarea petelor de rupere în jurul ochilor câinelui. Ele sunt concepute pentru a menține zona curată și liberă pe parcursul zilei și au ingrediente mai blânde decât cele care vor fi ingerate. Adresați-vă groomerului ce marcă recomandă. Aceste șervețe vor păstra ochii câinelui curat pe parcursul zilei.
  • Probiotice - Probioticele s-au dovedit a ajuta nu numai sănătatea intestinală a câinelui dvs., ci și pentru a reduce problemele cum ar fi colorarea lacrimală. Aditivii bacterieni naturali găsiți în alimente, cum ar fi IAMS PROSTORA MAX, au fost găsiți că funcționează foarte bine.

Făcând alegerea de a folosi ochii îngerului

ochi de ingerÎn timp ce unele ochi înger pentru câini evaluează cât de bine funcționează produsul, este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru puii dvs. Ca proprietar de câine, vrei cel mai bun pentru câinele tău. Câinele tău este ca familia, și poate fi greu să-l vezi că are o problemă la fel de evidentă ca petele de rupere. Toți vrem ca câinele nostru să arate cel mai bun, dar trebuie să ne dăm seama că aceasta este doar o problemă cosmetică.

Odată ce ați luat câinele la veterinar și ați eliminat orice problemă medicală, problema cu colorarea lacrimă este pur și simplu cosmetică. Groomers au declarat asta ochi de inger funcționează excelent și că poate fi așa pentru termenul scurt.

Orice antibiotic pe care câinele dvs. o ia ar trebui să fie doar pe termen scurt. Luând antibiotice pentru o viață pentru o problemă cosmetică cu multe efecte secundare, inclusiv cele grave, nu sună ca o alegere pe care majoritatea proprietarilor de câini ar lua. Chiar dacă ochii îngerilor pentru recenziile câinilor sunt clare că produsul funcționează, nu este o soluție bună pe termen lung.

Cea mai bună alegere, în cele din urmă, este să mergeți la veterinarul dvs. și să începeți o conversație. Aflați cel mai bun mod de a migorați câinele dvs. pentru a elimina problema fără a utiliza produse cum ar fi ochii îngerului.

Citiți următorul: 7 probleme de ochi la câini și cum să se ocupe de ele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Angel ochii pentru câini review: este sigur pentru animale de companie?