Cum să faci repede un câine

Dacă ați stat în afară în ploaie, așteptându-vă câinele să-și facă doodia, știți că acesta este un subiect serios și o sarcină frustrantă pentru unii proprietari de animale de companie. Învățând cum să faci un câine de câine rapid nu este dificil, dar va lua timp și răbdare.

Doar pentru că este convenabil să-ți iei câinele afară pentru a-ți face afacerea înainte de a merge la serviciu, nu înseamnă că este cel mai convenabil moment pentru pooch-ul tău pentru a face numărul doi doi. Înainte de a învăța cum să faceți rapid un câine, rețineți că acest proces pot dura săptămâni și chiar luni.

LEGATE DE: Dog Poop Grafic de culoare - ce înseamnă totul?

Cum să faci repede un câine

Cum să faci repede un câineVă rugăm să rețineți: informațiile din acest articol nu sunt pentru proprietarii de animale de companie cu un câine care este constipat sau are vreun tip de afecțiune care afectează intestinele unui câine. Dacă animalul dvs. are probleme cu greu, trebuie să căutați îngrijire veterinară. 

Constipația este cea mai frecventă cauză, dar sunt și mai multe condiții grave de sănătate. Forțându-ți câinele să încerce să aibă o mișcare intestinală dacă este constipat, sau când există o obstrucție, ar putea să deterioreze ireversibil corpului unui câine.

1. Găsi un loc liniștit

Ca noi, câinii preferă un loc liniștit, privat pentru a-și face afacerea. Spre deosebire de noi, de obicei nu au asta.

Gândiți-vă la lucrurile din punctul de vedere al câinelui. Destul de des când încearcă să meargă la baie, el aude zgomote ciudate și luând mirosuri interesante. Probabil că cineva îl urmărește și cel mai mult timp.

Deci, găsiți un loc liniștit pentru ca câinele dvs. să folosească baie. Ajunge la un loc cu Confidențialitate și distrageri limitate. Face acest lucru un loc de baie obișnuit. Câinele va începe să se simtă mai confortabil în această locație în timp și va afla că acesta este locul lui la & # 8221;.

Dă-ți câine o frecare

2. Încercați o frecare burtă

Un masaj de câine stimulează fibrele musculare și obține sânge curge. Terapia de masaj este mare pentru câini pentru a Numărul de motive. Știați că masarea abdomenului pentru animalele de companie ar putea ajuta la stimularea intestinelor și să facă lucrurile care curg, similar cu un masaj la scoateți gazul?

Înainte de a vă aduce câinele afară la poop, dă-i o frecare moale de burtă folosind a în sensul acelor de ceasornic. Nu numai că masajul nu va stimula intestinele câinelui, dar vă va ajuta câinele să se relaxeze și să ușureze orice stres pe care îl poate simți. Este mult mai ușor să te poop când ești relaxat decât atunci când mușchii tăi sunt tensionați și te simți anxios.

3. Obțineți câinele în mișcare

Lipsa de exercițiu poate provoca intestinele câinelui dvs. la deveni lentilă. Pentru a face lucrurile în mișcare, luați și pudorul în mișcare. Am un labrador care iubește să joace Fetch. Când învățați mai întâi cum să faceți un câine rapid, am folosit mereu un joc de preluare cu ea pentru a ajuta la viteza lucrurilor de-a lungul.

Câinii își vor face adesea afacerea în timp ce se plimba pe o plimbare, dar ați putea juca, de asemenea, unele jocuri cum ar fi Fetch, remorcher-of-război sau orice altceva pentru a ajuta la grădina procesului. Agilitate sau Munca de miros sunt, de asemenea, activități excelente care ar ajuta să-ți aducă pupurile active și intestinele sale se mișcă.

4. Păstrați câinele pe un program

După cum merge vechea zicală, când trebuie să plecați, trebuie să mergeți.& # 8221; Același lucru este valabil și pentru câini.

Rutină este important și pentru a face câinele dvs. mai repede, observați-l să notați când în mod normal, apariția. De obicei, el merge numărul doi dimineața sau seara? Poate amândoi? Cât durează de obicei ca corpul său să proceseze alimente după o masă?

De exemplu, să spunem că câinele dvs. merge în mod normal la baie de două ori pe zi și, de obicei, se potrivește cu aproximativ o oră după masă. Atunci acesta este programul pe care va trebui să-l urmați. Nu vă puteți aștepta ca câinele să folosească baia ta programa.

Poți să-ți antrenezi câinele la comandă

În cele din urmă, puteți instrui câinele la comandă

Pentru a face ca un câine să fie mai rapid, va dura ceva timp, așa că nu-l grăbiți. Odată ce câinele dvs. se află într-un program obișnuit de baie și ați găsit un loc destul de un loc pentru pauza lui potty, puteți începe să vă antrenați câinele poop on comanda.

Da, este posibil, și este de fapt foarte simplu să realizați acest lucru. Dar va dura mult timp.

Când câinele tău se uită la poop, utilizați un cuvânt de cum (cum ar fi & # 8220;) să-l ajute să înțeleagă ce vrei să facă. După ce puiul tău își face afacerea, recompensa-l cu laudă și tratamente. Acest lucru va arăta câinelui ceea ce vă așteptați la el și întăriți acest comportament.

În cele din urmă, câinele dvs. va realiza că cuvântul dvs. Cue înseamnă că doriți să-i facă afacerea. Nu vă prea încântați, totuși: această formare va dura mult timp și răbdare. Va trebui să treceți prin acest proces cu animalul dvs. de companie de fiecare dată când folosește baie de săptămâni - poate chiar luni - înainte de a înțelege conceptul de poeping on comanda.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine la o lesa

Doriți să împărtășiți acest lucru?

5 sfaturi despre cum să faci rapid un câine rapid și poop on comanda

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci repede un câine