Cum să antrenezi un câine la o lesa

Unii dintre voi ați râs când Ai citit titlul acestui articol. În timp ce poate părea o glumă pentru unii, mulți proprietari de câini înțeleg că această luptă este prea reală. Este de fapt o problemă obișnuită, și nu este prea greu de învățat Cum să antrenezi un câine la o lesa.

Nu este natural ca un câine să se potrivească în timp ce este atașat la o lesa. Ei doresc intimitate în timp ce folosești baia și va lua niște formare pentru a le arăta că este bine să meargă când se limitează de o lesa.

Cum să antrenezi un câine la o lesaEste inevitabil că va trebui să știți cum să vă antrenați un câine la o leșie în cele din urmă. Chiar dacă aveți o curte mare în care animalul dvs. de companie poate folosi baia, va trebui să meargă pe o lesa, în timp ce o plimbare, călătoriți sau recuperați de la un prejudiciu.

Atașarea unei lei la câinele dvs. își restrânge spațiul personal. Dacă începeți să vă plimbați pe animalele de companie când este un cățeluș, va fi mult mai ușor să-l antrenezi pentru a folosi baia în timp ce este atașată la ea. Dacă câinele dvs. nu este obișnuit să meargă pe o lesa, veți urma același proces de instruire, dar poate dura ceva timp.

Înainte de a putea învăța cum să antrenezi un câine la o lesa, va trebui să-l înveți să meargă pe unul. Puteți verifica Ghidul meu video rapid pe subiectul pentru instrucțiuni.

LISTA PLINA: Top 50 cel mai bun câine Sooper Scoopers

Cum să antrenezi un câine la o lesa

Cum să antrenezi un câine la o lesa

Fiți răbdători și observați

După cum am menționat, este mult mai ușor să-ți înveți animalul de companie pentru a folosi baia pe o lesa în timp ce el este un catelus. Este bine dacă încerci să antrenezi un câine adult, totuși. Nu uitați să fiți răbdători; El este deja format obiceiurile pe care încearcă acum să le schimbe.

Pentru a afla cum să antrenezi un câine la o lesa, va trebui să știți programul său. Dacă îl hrăniți în același timp în fiecare zi, este probabil ca el să se potrivească și în același timp. De exemplu, dacă îl hrăniți dimineața înainte de a pleca la lucru, este probabil să fie gata să-și facă afacerea până când vii acasă.

RECOMANDAT: Cum să vă opriți câinele de la poarta în casă sau la cutie

Dacă credeți că este vorba de timp pentru el să aibă o mișcare intestinală, să atașați lesa la gulerul câinelui și să-l duceți afară. Aduceți câțiva câini tratați cu dvs. Porniți câinele la fața lui preferată de baie și lăsați-l pe lesa.

Permiteți-i să se miște puțin pentru puțin și să-și găsească fața.& # 8221; Dacă se duce la baie, laudă-l și dă-i un tratament. După ce faceți acest lucru pentru câteva zile la rând, câinele dvs. ar trebui să-și dea seama că sunteți mulțumit când merge la baie cu lesa atașată la gulerul său.

Cum să antrenezi un câine la o lesa

Atârnând pe lesa

Acum este timpul să vă deplasați până la următorul pas - atârnând pe lesa. După ce puștiul tău sa dus cu lesa atașată de câteva ori, încercați să o țineți pe ea. Probabil că va dura puțin mai mult, dar fii răbdător.

Probabil că trebuie să te plimbi puțin, și există o șansă bună, Fido vă va păstra și vă va da ochiul # 8220;.& # 8221; Doar să-l umbli pe leșie până când merge. Odată ce el face, săpat-o pe acele tratamente și să-i dea o mulțime de laudă. El va afla rapid că pooping pe o lesa nu este atât de rău.

Dacă ați așteptat mai mult de 15 minute și câinele dvs. încă nu a făcut fapta, îl duceți înăuntru și încercați din nou mai târziu. Nu așteptați prea mult, sau poate că este posibil să aveți de a curăța o mizerie în casă în loc să o luați pungi de poop. Aș sugera să aștepți 15-20 de minute și apoi să încerc din nou. Păstrați asta, și în cele din urmă nu va avea de ales decât să meargă când pe lesa.

Cum să antrenezi un câine la o lesaCheia pentru a învăța cum să antrenezi un câine la poop pe o lesa este consistența. Va trebui să vă luați câinele pe o leșie de fiecare dată când trebuie să meargă afară timp de cel puțin câteva săptămâni.

Dacă sunteți ca mine și aveți o curte mare pentru el să vă plimbați, acest lucru poate părea destul de incomod. Crede-mă, este singura cale!

Amintiți-vă că câinii preferă de obicei să meargă în curtea proprie. Nu încercați să vă antrenați animalul de companie la o leșie în timp ce călătoriți. De asemenea, dacă locuiți într-o zonă urbană, învățați rapid unde este spotul Faco`s Favorit Poop este și vă puteți face antrenamentul acolo.

De asemenea, va trebui să practicați frecvent acest comportament dacă doriți să rămână. Încercați să vă luați câinele să mergeți pe o lecție cel puțin o dată pe săptămână. Acest lucru va consolida comportamentul și va asigura că câinele dvs. va fi pregătit pentru a "go / 8221; Dacă aveți un motiv de spur-of-the-moment pentru al împiedica să-l pui.

Urmăriți următorul: Cum să antrenezi un câine să rămână în curte

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un câine la o lesa