4 Modalități sigure de a sparge o luptă de câini

Câinele dvs. va interacționa cu alți câini din când în când. Indiferent dacă întâlniți câini ciudați în timp ce faceți o plimbare sau în timpul unei vizite la parcul dvs. de câine local, este inevitabil ca animalul dvs. de companie să întâlnească alți câini în cele din urmă. Acesta este motivul pentru care este important ca fiecare proprietar de câini să învețe modalități sigure de a sparge o luptă de câini.

Câinele dvs. ar putea fi prietenos cu fiecare alt câine pe care îl vede, dar la un moment dat voi doi ai putea intra într-un câine agresiv. Dacă știți ce să faceți în această situație periculoasă, vă va asigura că vă puteți păstra în siguranță pe dvs. și câinele dvs.

Este important să vă urmăriți îndeaproape câinele când este în jurul altor câini. Dacă acordați o atenție deosebită, puteți preveni o puternică luptă prin reacția la timp. Păstrați-vă ochii deschiși pentru semnele de agresiune.

Dacă un alt câine este în jurul animalelor de companie, sau îl urmărește, acest lucru poate indica un atac potențial. Hackle-uri ridicate și buzele strânse sunt, de asemenea, semne de agresiune. În timp ce aceste acțiuni ar putea fi, de asemenea, semne de joc, este mai bine să-și asume cel mai rău înainte ca situația să scape de control. Lătrat, mârâind, snapping, locuințe - toate aceste lucruri pot fi o intenție clară de atac.

DE ASEMENEA: Cum să vă păstrați câinii în siguranță pe plimbări zilnice

4 modalități sigure de a sparge o luptă de câini

modalități sigure de a sparge o luptă de câiniCând observați semne suspecte, este esențial Rămâi calm și compus. Nu numai că puteți reacționa în mod corespunzător la situația, dar și pentru că orice acțiuni rapide ar putea escalada situația potențial inofensivă într-o luptă de câini.

Nu strigați la celălalt câine sau faceți mișcări amenințătoare. Păstrați-vă animalul de companie aproape de dvs. - îl sunați la dvs. dacă nu este alături de dvs. Nu trebuie să alegeți câinele în sus, pentru că acest lucru poate încuraja câinele ciudat să iasă și să vă rănească și să vă rănească.

Dacă situația se escaladează într-o luptă, există 4 moduri pe care le puteți ajuta să o întrerupeți.

1. Metoda de roabe

Eventual cel mai mare succes al tuturor modalităților sigure de a sparge o luptă de câini este cunoscută sub numele de metoda "# 8220; roaba.& # 8221; Puteți folosi această metodă numai dacă există o altă persoană cu dvs.

Ambii adulți trebuie să apuce picioarele din spate ale câinilor lor respectivi. Trageți câinii departe unul de celălalt, ceea ce îi va face imposibilă pentru ei continua sa te lupti. Odată ce acestea sunt separate, fiecare persoană trebuie să se întoarcă într-un cerc și să facă față câinelui în direcția opusă.

Nu eliberați câinii până când nu se confruntă unul de celălalt și aveți un alt mod de a vă agăța pe ei. Luați gulerul sau hamul și mergeți departe unul de celălalt pentru a menține câinii complet separați și pentru a se asigura că nu se pot vedea reciproc.

2. Distragerea

Dacă sunteți singura persoană apropiată de câinii de luptă, va trebui să încercați să le distrageți și să vă redirecționați atenția. Dacă întâmpinați accesul la un castron de apă, acesta este cel mai bun mod de a distrage ambele câini imediat. Am folosit vasul de apă al câinilor pentru a distruge o luptă înainte.

Evident, nu veți avea întotdeauna acces la un castron de apă. Zgomotele puternice pot fi, de asemenea, folosite pentru a distrage un câine. Amintiți-vă că țipătul ar putea face de fapt situația mai rău. Plasarea mâinilor este o opțiune mai bună.

MAI MULT: Știința din spatele agresiunii la câini

Dogs lupta

3. Utilizați o barieră

Dacă câinii nu pot fi distrași, puteți plasa o barieră între ele. Nu te folosești niciodată ca o barieră. Scaune funcționează foarte bine pentru a separa câinii de luptă. Dacă există o bucată de lemn, gunoiul poate capac sau alt obiect mare în apropiere, utilizați-l pentru a separa câinii fără a vă pune în pericol.

4. Trageți înapoi pe guler / ham

Am pus acest lucru ca ultimul sfat pe lista mea, pentru că nu este cel mai sigur. Trebuie să fiți atenți când vă retrageți înapoi pe dvs gulerul câinelui sau hamul, Pentru că nu vrei să-l rănești. Colierele sunt deosebit de periculoase, deoarece trăgând înapoi pe ele vă vor sufoca câinele.

Dacă sunteți singurul adult din apropiere de lupta câinelui, veți dori să trageți înapoi pe gulerul agresorului. Este de obicei ușor de observat care câine este agresorul. Un alt motiv pentru care nu recomand acest sfat mai întâi este că nu va funcționa dacă ambii câini sunt agresivi. Indiferent de câinele pe care îl trageți, celălalt va continua să vă urmeze și să vă mențineți lupta.

Așa cum am menționat mai sus, nu încercați niciodată să vă despărțim de câine cu mâinile. Dacă introduceți brațele între doi câini, aproape sigur că veți fi mușcați. De asemenea, nu ajungeți niciodată între doi câini de luptă pentru că ei ar putea să-și întoarcă agresiunea pe tine.

Citiți următorul: 15 Pericole de mers pe jos de câine și sfaturi de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Modalități sigure de a sparge o luptă de câini