Cele 7 cele mai bune formare de formare pentru cățeluși și câini adulți

Toți câinii trebuie să fie instruiți să meargă pe o lesa. Chiar dacă nu luați Fido pentru o plimbare în parc de zi cu zi, veți mai fi nevoie să îl duceți la o lesă când vizitați VET, călătoriți sau drumeții în zonele publice. Unele doguri de câine sunt bine pentru mersul pe jos, dar cea mai bună lesa de antrenament de câine este mai bine concepută pentru a învăța că pupul dvs. să nu tragă, să meargă pe o lesa calm și vă oferă un control mai bun atunci când instruiți.

De ce lesa câinelui tip este important

Cea mai bună lecție de antrenament de câineMai multe tipuri de câini de câini există, iar unele sunt mai bune la anumite sarcini decât altele. În primul rând, Nu recomand ca câinele retractabil pentru orice proprietar de animale de companie; ele sunt deosebit de periculoase pentru câinii mai tineri care tocmai învață să se comporte pe o lesa. Nu numai că este o lesa de câine retractabilă pentru pooch-ul tău, Dar experții explică Cum poate să vă prezinte un pericol ca un walker. Principalele probleme sunt că câinele retractabil sunt le-a oferi proprietarului Orice control asupra câinelui, care este un risc mare.

În plus, o lesa de câine retractabilă vă permite câinele Prea multă libertate. Fido-ul tău va fi capabil să scoată multe picioare de panglică, ceea ce îi va permite să devină departe de tine. Puppiesele curioase pot obține leșia încurcată în jurul obiectelor și se rănesc, iar câinii rambunpțioși pot chiar să spargă lesa dacă trag prea mult. O lesa de formare a câinilor va fi întotdeauna mai sigură, permițându-vă controlul și o anumită libertate pentru animale de companie.

Dog Leash trage este o problemă reală și studiile au aratat Cum să nu instruiți un câine și să nu utilizați tipul de plumb potrivit poate duce la pericole. Vom discuta mai multe despre alegerea tipului de leșie de câine de mai jos și ce opțiuni au fost afișate ca cele mai sigure pentru câini și proprietarii lor. Iată-i Picturile de top Pentru cea mai bună leagă de antrenament de câine acolo:

Lesa de formare pentru câini Preț Calitate Rating
IMK9 Lesa de câine din piele cu mâner dublu $$ A 5 stele
Mendota Produsele Slip Plumb $$ B+ 5 stele
Piele logică 6 lesa de picior $ B 4 stele de jumatate
Downtown Pet Furnizor de dog plumb $$ B 4 stele de jumatate
Goma mestecați lesa reflectorizantă rezistentă $ B- 4 stele de jumatate
Petsafe Gentle lider lider guler $ B- 4 stele de jumatate
Chirk & Ferg Dog Leash $$ C 4 stele

* Faceți clic pe cea mai bună lesa de antrenament pentru câini pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Cum de a alege cea mai bună leșie de antrenament pentru tine pentru tine

Chiar și atunci când alegeți între cele mai bune opțiuni de leșie de antrenament de câine, trebuie să alegeți tipul potrivit care va funcționa special pentru puii dvs. Iată câteva lucruri de luat în considerare.

Lungime. O lesa de antrenament buna nu ar trebui sa nu mai mult de 6 metri lungime. Experții au descoperit că această lungime oferă cel mai bun control pentru proprietar, lăsând suficientă libertate pentru canin.

Caracteristici. O lecție de formare trebuie să aibă un mâner de trafic, # 8221; De asemenea, cunoscut sub numele de mâner dublu, care este un mic mâner suplimentar de leșie a câine construit în partea laterală, care vă permite să vă trageți animalul apropiat și să vă recâștigă controlul complet asupra lui. Mânerele de trafic sunt deosebit de benefice atunci când vă plimbați animalul într-o zonă aglomerată sau dacă aveți un câine care încearcă să sară pe oameni când îi salută.

Dublu mâner lesa de câine
Mâner dublu sau dublu.

Materialele. Cea mai bună lesa de formare a câinilor poate veni într-o varietate de materiale. Veți putea alege de la frânghie, nailon, piele și chiar leashes din lanț. Fiecare material are propriile sale pro și contra. Vizionați videoclipul nostru Pentru o mai bună explicație cu privire la acest lucru.

Alte aspecte obișnuite, cum ar fi durabilitatea, confortul și ergonomia, sunt, de asemenea, importante, dar sunt auto-explicative și le-am considerat că pentru acest cel mai bun curs de formare a câinilor rotunju. Veți observa că câteva dintre cele mai importante opțiuni sunt câini de piele, iar motivul este că sunt, în general, mai durabile și mai puternice (dar scumpe).

Cea mai bună lecție de antrenament de câineInstruirea câinelui dvs. folosind o lesa este un proces simplu odată ce obțineți elementele de bază în jos. Dacă vă luptați cu sarcina de a vă antrena câinele să meargă pe o lesa, verificați-ne Scurt ghid video pe aceasta. Unii câini iau la antrenamentul de leșie de câini foarte natural. Din păcate, alți câini se pot dovedi a fi destul de provocatoare atunci când vine vorba de instruirea leșiei.

Dacă încă mai aveți probleme după ce ați făcut cercetarea, ați urmărit videoclipurile I de mai sus și am cumpărat cea mai bună lesa de formare a câinilor din această listă, poate fi timpul să ajungem la un profesionist pentru ajutor pentru ajutor. Un antrenor de câini vă va observa cu câinele dvs. și vă va ajuta să înțelegeți ce se întâmplă greșit. Formatorii sunt capabili să vă învețe cum să comunicați cu animalul dvs. de companie eficient, astfel încât amândoi obțineți cel mai mult din experiența dvs. de formare.

Care este cea mai bună lesa de antrenament de câine?
Top 7 antrenamente de câine Leashes pentru pui și adulți

1IMK9 lesa din piele cu mâner dublu

IMK9 lesa din piele cu mâner dubluPrima lesa de formare a câinilor pe listă este lesa de câine din piele IMK9 cu mânerul dublu menționat (sau mânerul de trafic sau mânerul dual). Este exact 6 `lung, aproximativ 1/8 "gros și folosește cusătura pentru a crea o buclă pentru mâner și altul pentru a ține înclinarea metalelor. IMK9Lesa, cu toate acestea, este mai mare ca cele mai multe alte pregatiri de formare pentru caini la aproximativ 1 "si are mânere duble. Mânerul obișnuit de la un capăt al centurii este acolo, dar există un altul chiar deasupra buclei. Prezența unui mâner lung și una scăzută oferă un control adecvat pentru situații diferite.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

După cum sa menționat, experții cred că adăugarea unui mâner dublu scăzut este o caracteristică esențială pentru orice câine în formare. În timp ce am folosit întotdeauna tehnica de scurtare a lungimii lesa atunci când vrem să punem mai mult pe câine, adăugând un mâner scăzut este noua tendință care se dovedește a fi eficientă. În loc să înfășoară pielea din jurul mâinii pentru a aduce câinele mai aproape, este mult mai simplu cu mânerul chiar deasupra buclei prezentate pe IMK9 Lesa de câine din piele cu mâner dublu.

Puteți găsi greutatea acestei leșii din piele prea greu pentru câinele dvs. mici sau prea tare pentru mâna dvs. Dați caiului de catelus să crească și să se obișnuiască cu lesa și ar fi greutatea perfectă în cel mai scurt timp. Utilizați cea mai bună leșie de antrenament de câine în fiecare zi când vă plimbați animalul de companie, și înainte de a ști, va fi mai moale și mai pliantă pentru filmul tău.

Pro:
  • Din piele naturală
  • 6 metri lungime, 1 și # 8243; Wide și 1/8 și # 8243; gros
  • Echipat cu un mâner de trafic
Contra:
  • Această lesă de antrenament de câine poate fi prea grea pentru rasele mici
  • Unii proprietari au fost dezamăgiți când cusătura a ieșit curând după cumpărarea leșiei

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Foarte plăcut surprins de această lesă. Ambalajul a fost extrem de frumos, iar produsul a fost prezentat mai mult ca tacâmuri fine într-o bucătărie. Lesa însăși este groasă și robustă și cusută frumos. Aproximativ un centimetru larg și despre ... "

PRODUSELE PRODUSELOR ALIMENTARE

Mendota Produsele Slip PlumbCea de-a doua lesă de formare a câinilor este Mendota Produse Plumbul de alunecare. Este un design diferit, și aceasta este o leșie și guler într-una care este ideală pentru mers pe jos, pentru corectarea comportamentului și pentru instruirea câinelui dvs. atunci când trebuie să-l gunoi în interiorul distanței de lungime a brațului și să o faceți în siguranță. Acest plumb de alunecare este fabricat din coarda polipropilenă cu mai multe filamente, care este greu de purtat și impermeabil. Spre deosebire de piele nouă, acest plumb are acel simț spart care va fi blând pe mâna ta și în jurul gâtului câinelui tău. Există 28 de opțiuni de culoare și două dimensiuni disponibile.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă nu luați în considerare acest plumb pentru simplitatea sa, atunci probabil că ați lipsit, probabil, cea mai bună lecție pentru câinii care trag agresiv pe lesa lor. Mendota Produsele Slip Plumb este perfect pentru câinii excitați care nu pot merge la o plimbare fără a fi înșurubați. Aceasta împiedică în mod eficient câinele fără a răni.

cele mai bune lesa de formare a câinilorConsiderăm diametrul acestui condus mai mare decât de obicei, și asta ar simți mai solid, dar mai blând pe gâtul câinelui. Glisorul din piele este un detaliu grijuliu. Dacă lucrați într-un adăpost, acest lucru va fi perfect pentru salvarea câinilor care probabil nu ar avea niciun guler. Nimic nu ar putea funcționa mai bine decât acest guler în stil de alunecare și lesa în astfel de situații.

Pro:
  • Lesa și guler într-una
  • Fabricat din frânghie de polipropilenă cu mai multe filamente
  • 2 dimensiuni și 28 de culori disponibile
Contra:
  • Unii recenzanți nefericiți au spus că culoarea sângerării pe haina câinelui dacă lesa se umezește
  • Datorită grosimii plumbului, nu se slăbește cât mai repede posibil dacă plumbul se strânge în jurul gâtului câinelui

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Dar voi găsi unii pentru a examina acest produs. Câinele meu și # 8230; Băiatul meu dulce, dulce & # 8230; este un dezastru pe o lesa. Nu înseamnă - e încântat. El este de 50 de kilograme de toată puterea și viteza pe care o poate aduce un amestec de păstori și poate merge la kilometri. Am încercat…"

Lesa de antrenament 3 pe piele logică

Lesa de antrenament din piele de piele logicăLeșia de antrenament din piele de către Piele logică este cea de-a treia nouă lesa de formare a câinilor pe listă. Este fabricat din piele naturală, realizată de meșteșugari din piele din America de Nord. Fiecare lesa de antrenament din piele logică este fabricată dintr-o singură bucată de piele. Produsul finit este de 6 `lung, 5/8 "Wide și 1/8" gros și testat pentru a rezista la 245 de kilograme de forță. Aceasta este o lesă de calitate profesională folosită de personalul poliției și militari în manipularea caninilor lor. Are o clemă solidă de alamă pe un capăt pentru fixarea la gulerul câinelui.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă ați folosit piele de piele de piele înainte, veți găsi această leagă de formare mai bună și mai confortabilă în mână. Ar putea fi lățimea de 5/8-inch care o face pliant la un flip al încheieturii mâinii, dar ar putea fi și un fel de tratament din piele făcut. Ceea ce este sigur este că Lesa de antrenament din piele de piele logică va deveni mai moale în fiecare zi pe care o folosiți.

Lesa de antrenament din piele de piele logicăNu vom fi surprinși dacă acest lucru devine go-to-pentru a lesa, pentru că este prietenos cu mâna și receptiv la mișcări moi și ușoare remorci. Această piele foarte durabilă vă va dura o viață și suntem bucuroși să observăm că, dacă clapeta se rupe sau cusătura nu reușește sau orice se întâmplă care vă face nemulțumiți de lesa, puteți fi rambursat sau înlocuit.

Pro:
  • Din piele autentică cu cereale integrale
  • Artizanat dintr-o singură bucată de piele
  • 6 `lung, 5/8 "larg și 1/8" grosime
Contra:
  • Unii proprietari au fost dezamăgiți atunci când cusătura a ieșit în primul an de a deține această lesa de câini cea mai bună
  • Câțiva cumpărători au fost dezamăgiți de calitatea clapei

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Sunt un comportament de câine și, ca atare, văd multe faruri de toate materialele, lungimile și designul diferitelor. Am cumpărat alte piele de piele de piele și sunt încă atârnate pe cârlige de lângă ușă folosită doar ușor. Această lesă este diferită de ... "

4downown pentru animale de companie

Downtown Pet Furnizor de dog plumbLa al patrulea loc pentru cele mai bune lei de formare câine este o opțiune bugetară de la Downtown Pet aprovizionare. Compania este bine-cunoscută proprietarilor de animale de companie și produce aceste conductori de câini care sunt mult mai lungi decât piele de lungime de lungime standard, și asta se datorează faptului că această lesa de antrenament de câine este de obicei utilizată pentru pregătirea de rechemare. Acesta variază în lungime de la 15 `la 50` și este oferit în cinci culori. Acest plumb este realizat din bumbac greu de 100% și este de 5/8 ". Pe un capăt este mânerul în timp ce pe celălalt este un bolț în stil pivotant.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Veți găsi această lumină de leșie, lungă și robustă. Lățimea de 5/8-inch oferă un control suficient chiar și pentru câinii mari. Bumbacul de bumbac are un pic de dus care face Downtown Pet Furnizor de dog plumb mai blând pe mâini. Încurcarea ar fi o preocupare comună pentru conduceri mai lungi, dar șurubul pivotant este destul de eficient la prevenirea acestora.

cele mai bune lesa de formare a câinilorCâinii tăi vor face cel mai bine mai bine cu această lesă de antrenament de câine, deoarece le permite o mai mare libertate de a muta și de a explora. Lesaia nu are atât de mult trageți, așa că și ei vor dori așa. Din partea dvs., rechemarea rechemării ar fi mai puțin o tulpină știind că îl puteți face să vă ascultați apelul cu o ușoară remorcare. Culorile luminoase fac mai ușor să-ți urmeze câinele cu ochii chiar la o distanță. Funcționează în ambele sensuri, deci nimic nu ar putea fi mai bun.

Pro:
  • Variază în funcție de 15 `la 50`
  • 5/8 și # 8243; larg
  • Fabricat din Web de bumbac de 100%
Contra:
  • Unii clienți spun că calitatea lesa sa schimbat în cele din urmă în ultimii ani
  • Proprietarii de câini mari spun că această leșie este prea subțire pentru a-și susține personalul în mod corespunzător

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Am cumpărat acest element exact o dată înainte (acum trei ani). Ne-a plăcut. Mare durabilitate. De aceea, când am început să arătăm o haină, m-am întors și am comandat același lucru din nou. Calitatea celui nou nu este deloc în același ... "

5goma lespete reflectorizante rezistente

Goma mestecând o lesa de antrenament reflectorizant reflectorizantCea de-a cincea lesa de formare a câinilor de la Goma este realizat din nailon 100%, același material de coardă folosit în alpinismul de munte. Acesta vine în lungimi 4 `și 6` și alegeri roșii și albastre. Frânghia este de 1/2 inci grosime și ușoară și are o țesătură flexibilă pentru a permite să aibă o întindere mică. Ajută la absorbția impactului atunci când un câine neinstruit brusc se îndepărtează. Pe un capăt este un mâner căptușit și pe celălalt capăt este un cârlig de metal greu.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În afară de frânghia și mânerul care sunt remarcabil de groase și ușoare, cârligul vă va impresiona imediat. Goma mestecând o lesa de antrenament reflectorizant reflectorizant are o greutate bună și, evident, durabil, dar este foarte ușor să clipi pe gulerul câinelui folosind doar o singură mână.

cele mai bune lesa de formare a câinilorCu toate acestea, nu suntem destul de siguri cum bucla care ține clipul este asigurată, deoarece o bandă din piele este înfășurată în jurul ei. Aceasta poate fi o sursă de îngrijorare. Caracteristica Glow-in-The-Dark este o previziune frumoasă și adaugă valoare lesa. Crește și extinde utilitatea leșiei de mult timp după ce v-ați instruit catelul.

Pro:
  • Fabricat din același material de coardă folosit în alpinismul de munte (100% nailon)
  • Frânghia este de 1/2 și # 8243; în diametru
  • Disponibil în 4 & # 8242; și 6 și # 8242; Lungimi
  • Disponibil în roșu sau albastru
Contra:
  • Unii consumatori nemulțumiți spun că această leșie se destramă după o utilizare minimă
  • În timp ce pretinde că este de mestecat, nu este cazul în care mulți cumpărători au aflat în mod greu

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Am cumpărat o lesa de câine reflectorizant Goma Canineline și, din păcate, lesa a rupt deja la mâner și nu mai este utilizată. Mânerul a fost complet răsturnat foarte brusc, când eram pe o plimbare cu ... "

6petsafe gent lider lider guler

Petsafe Gentle lider lider gulerProprietarii de animale de companie caută ceva puțin diferit, această a șasea lesa de formare a câinilor cu siguranță oferă cu siguranță alte caracteristici decât cele menționate mai sus. Gulerul de la Petsafe ar fi doar lucrurile potrivite pentru câinii care sunt un pic de mână. Este fabricat din curele de nailon cu buclă de nas neopren. Acest guler de cap este disponibil în cinci dimensiuni pornind de la Petite pentru câini de 5 lb la extra-mare pentru câini mai grei de 130 lb. Există opt culori strălucitoare pentru a alege de la. Spre deosebire de celelalte produse de pe această listă, gulerul Head Leader Bent Petsafe este un guler de cap pe care va trebui să-l utilizați cu o lesă compatibilă.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest lucru funcționează, permițându-vă să dați câinelui o remorcă blândă. Presiunea ușoară asupra gâtului și a nasului direcționează atenția câinelui spre tine și departe de ceea ce este care îl excită pe el sau ei. Materialul utilizat în curea este suplu, nu rigid, deci Petsafe Gentle lider lider guler nu va fi dureros. Dar, va fi suficient de ferm pentru a comunica comportamentul dorit pe care îl doriți de la câinele dvs.

cele mai bune lesa de formare a câinilorPuterea dvs. nu va fi nici o potrivire cu puterea unui câine activ dimensiunea dvs. Dacă aveți control asupra capului câinelui, aveți o șansă mai bună. Acest lucru nu ar trebui să ia rolul de leashii zilnice, desigur. De îndată ce ați instruit câinele dvs. sau el arată o mai bună respectare, atunci puteți folosi acest lucru mai rar. Bucla de nas poate lăsa o marcă care dispare după un timp.

Pro:
  • Fabricat din curele de nailon cu buclă de nas neopren
  • Disponibil în 5 dimensiuni pentru câini care cântăresc 5-130 + kilograme
  • Ajutor de instruire pentru a ajuta la învățarea câinelui dvs. să nu tragă pe lesa
Contra:
  • Nu sunt făcute pentru a fi utilizate pentru totdeauna; Este doar un ajutor de formare
  • Unii clienți nesatisfăcuți spun că câinele lor era incomod purtând acest lucru și nu a oprit câinele să tragă

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Dacă aș putea da 10 stele aș putea. Avem un retriever de aur de 80 de kilograme care are 3 ani. Am avut întotdeauna un timp teribil de mers pe jos din cauza tragerii. Mi-ar trage soția în jur și-mi va face mizerabil să merg ... "

7Chirk & Ferg Dog Leash

Chirk & Ferg Dog LeashÎn cele din urmă, ultima lesa de formare a câinilor încorporează conceptul pe care l-am văzut în lesa din piele IMK9 evaluată la primul loc, cu excepția faptului că acest lucru este fabricat din material de nailon și este mult mai puțin rezistent sau durabil. Această leșie de câine de la Q Global are două mânere de leșie - mânerul obișnuit și mânerul scăzut / dublu / dual 1 `de la cârlig. Mânerele sunt căptușite în interior pentru o prindere blândă dar sigură. Lesaia are o lungime de 8 `, cu o clipă metalică robustă pentru a vă juca pe gulerul câinelui sau la ham.

  • Dog Formare Leash Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ca și în IMK9, mânerul lung permite o rest free pe câine, în timp ce mânerul scurt vă permite să vă controlați instantaneu atunci când aveți nevoie de ea. Chirk & Ferg Dog Leash vă oferă două funcții într-o singură lecție și acesta este avantajul său evident față de alte alegeri ale unui material similar.

Lesa de antrenament pentru câini este ușoară și lungă și este de fapt ideală dacă mergeți mai mulți câini la un moment dat. Mânerele scurte vă lipsesc de a fi în vânt de mai multe ori dacă aveți nevoie de ea mai scurtă și este chiar imposibil de a face cu doi sau mai mulți câini în remorcare. Va trebui să vă confruntați cu picioarele suplimentare de leșie atârnată când trageți câinele mai aproape, dar acesta este un comerț echitabil.

Pro:
  • Fabricat dintr-un material de nailon
  • Echipat cu un mâner de trafic
  • 8 metri lungime
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie au găsit ca această leșie să fie puțin prea lungă
  • Comentariile negative revendică această leșie dezvăluită după doar câteva luni de utilizare, dar care ar putea fi datorate câinilor care mestecă lesa

cele mai bune lesa de formare a câinilorCele mai utile revizuiri despre această lesa de antrenament de câine: "Aceasta este oficial noua noastră plimbare în parcul lesa! Am un 6 & # 8242; Lesa cu mâner dublu care ma ajutat să merg pe 4 câini fericiți. Cel mai mic a fost un amestec de boxer de ~ 45 lbs, două au fost laboratoare și, în ultima vreme, un amestec Husky / Shepherd de 90 lb. Scurtul…"


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 7 cele mai bune formare de formare pentru cățeluși și câini adulți