Coreea de sud poate interzice în cele din urmă să mănânce carne de câine în această lună

Activiștii privind drepturile animalelor din Coreea de Sud fac un impuls major pentru a emite o interdicție privind vânzarea și consumarea cărnii de câine înainte de gazdele țării Jocurile Olimpice de luna viitoare.

Jocurile Olimpice de iarnă Pyeongchang apar luna viitoare în Coreea de Sud, iar coreenii de Sud se pregătesc să facă o mare schimbare culturală pentru a-și adapta publicul internațional.

Asociația Coreei pentru Protecția Animalelor solicită interzicerea vânzării și consumului de carne de câine. Ei solicită acest lucru din compasiune pentru animalele însoțitoare, dar o consideră că îmbunătățește reputația Coreei de Sud, de asemenea.

Mulți vizitatori care vin în țară pentru Jocurile Olimpice vor găsi, probabil, deranjante că coreenii mănâncă câini, in conformitate cu Timpii Coreei.

Asociația spune că câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului și, prin urmare, nu ar trebui să le mâncăm. Acesta este motivul pentru care ei caută să pună capăt acestui obicei în Coreea o dată pentru totdeauna.

LEGATE DE: 57 de câini salvați de pe o piață de carne din Coreea de Sud

Aceasta nu este prima dată când a avut loc acest lucru. În 1984, vânzarea de carne de câine a fost interzisă temporar sub Leader Chun Doo-Hwan, în pregătirea pentru Jocurile Olimpice de vară din 1988.

Cea mai mare piață de câini a țării, care a avut o înălțime de 80.000 de animale, a fost deja închisă în februarie anul trecut, în pregătirea pentru viitoarele olimpice. După cum vă amintiți, iulie a văzut eliberarea a aproape 150 de câini de la Festivalul Bok Nol deținut anual, unde coreenii practică tradiția de sacrificare și de a mânca câini. Outciunile privind drepturile animalelor au condus la o atenție multă atenție internațională, dedicate acestui festival.

Coreea de Sud poate interzice consumul de carne de câine în această lună
Câini în sus pentru sacrificare pe o fermă din Coreea.
Fotografie: Asociația Coreei pentru protecția animalelor

Coreea de Sud, din păcate, are o afacere agricolă nereglementată (și în plină expansiune). Nu există legi de animale animale care se aplică acestei practici și Activiștii pentru drepturile animalelor spun că condițiile agricole încalcă statutele de cruzime animale.

Coreea de Sud susține că indivizii nu consumă în mod regulat carne de câine. Cu toate acestea, în conformitate cu ajutorul internațional pentru animalele coreene, câinele apare frecvent pe meniurile restaurantului și este un ingredient principal nu numai în unele feluri de mâncare tradiționale, ci și în anumite medicamente.

Întreaga industrie există într-un fel de zonă juridică gri, astfel încât regulamentul nu apare doar. Din acest motiv, este dificil să obțineți chiar numere exacte privind dimensiunea industriei. Unii experți estimează că Industria produce aproximativ 2 miliarde de dolari în fiecare an. Serviciul de informare privind statisticile țării raportate într-un 2010 Agricultură Consens că erau acolo Peste 100.000 de ferme care dețin aproape 1 milion de câini.

În timp ce acest lucru poate șoca mulți care o citesc, este pur și simplu cultura Coreei. Din fericire, normele culturale pot fi schimbate acolo.

Se pare că mulți coreeni mai tineri vin să vadă câinii ca prieteni, mai degrabă decât o masă. Un sondaj Gallup Coreea de 2015 a stabilit că aproximativ 20% dintre bărbații din Coreea de Sud în anii 20 de ani au raportat consumul de carne de câine, în comparație cu cei 50% dintre bărbați în anii `50 și 60 de ani.

Dacă doriți să vă ajutați în efortul de a interzice practica consumului de carne de câine în Coreea de Sud, vă rog Vizitați această pagină.

Citiți următorul: Președintele Coreei de Sud salvează câinele de fermă din carne

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Coreea de sud poate interzice în cele din urmă să mănânce carne de câine în această lună