Prețurile biletelor de avion pentru câini

Prețurile biletelor de avion pentru câini

Călătoria cu câini este anxiogenă pentru majoritatea oamenilor, deoarece informațiile sunt adesea ascunse în fiecare site al companiei aeriene. Și când o găsiți, există întotdeauna un formular suplimentar pentru a completa și unele măsurători de luat. Foarte greoaie de spus cel puțin. În acest articol, dorim să vă informăm Prețurile biletelor de avion pentru câini.

Mulți cred că călătoria cu un animal de companie este destul de hassle. Motivul pentru care mulți oameni au această noțiune în capul lor este că zborul unui câine este de obicei considerat a fi o sarcină destul de încercată! Cu toate acestea, în epoca modernă de astăzi, puteți zbura câinele dvs. fără efort cu lista companiilor aeriene pe care le avem aici pentru dvs! În toate cazurile și cu toate companiile aeriene, trebuie să aveți întotdeauna a Cutie de câini compatibilă cu IATA.

Dacă animalul dvs. de companie este suficient de mic, Atunci nu trebuie să vă faceți griji că ați primit-o pe încărcătură sau ați verificat. Le puteți avea sub depozitarea scaunului. Acesta este cel mai bun mod de a le transporta în jurul ca acestea intra in panica sau simt castigat `t claustrofobie. Trebuie să vă asigurați că vă antrenați animalul pentru a fi în interiorul unei crate. Diferite companii aeriene percepe tarife diferite pentru a acoperi câini pe care le vom discuta mai târziu în acest articol.

Animale de companie mari sunt transportate cu denumirea dată ca bagaje verificate sau mărfuri aeriene. Acestea sunt ținute în spațiul special de marfă unde sunt furnizate toate facilitățile precum canisa. Spațiile de marfă sunt complet presurizate, iar temperatura este reglată în mod adecvat, astfel încât animalele de companie să nu se simtă reci sau grețate.

Let`s verifica companiile aeriene și cât de mult costă de călătorie pe calea aerului, cu un câine!

Aer Lingus

Dacă doriți ca animalul dvs. să fie zburat pe Aer Lingus, este esențial să le rezervați pe Aer Lingus Cargo. Animalele care sunt prezentate la check-in pasagerul pentru transportul `t acceptată fără o pre-rezervare în nici un caz, deși. Prin urmare, cu Aer Lingus, cheia este în pre-rezervare animalele de companie care urmează să fie transportat cu avionul în marfă.

Air France

Air France costă 20 € Pentru a zbura câinele în Franța în timp ce zborurile din Europa costă 75 €. Toate celelalte zboruri de peste mări costă aproximativ 200 € să zboare câinele. Animalele care cântăresc mai mult de 75 kg trebuie să călătorească numai prin mărfuri. Un pasager poate purta maxim 3 animale pe Air France. În cazul în care câinele are o greutate mai mică de 8 kg, inclusiv containerul de transport sau de sac, animalele de companie pot zbura în cabină cu aprobarea prealabilă de la departamentul de client service al Air France.

linii aeriene americane

Pe baza dimensiunii, a rasei și a specificațiilor câinelui, ar trebui să fie capabilă să faceți o excursie cu dvs. ca o pornire, să fiți verificată în așteptare sau purtată cu American Airlines Cargo. În afară de unele constrângeri și reglementări specifice rasa, sunteți în stare să zboare numai cu câini și pisici.

Următoarele rase, și orice amestec cu una dintre aceste rase, nu au voie să călătorească pe zborurile unei companii aeriene americane: Affspinscher, American Staffordshire Terrier, Boston Terrier, Boxer (toate rasele), Bruxelles Griffon, Buldog (toate rasele), Cane Corso, Dogue de Bordeaux, jucărie engleză de jucărie, bărbie japoneză, Lhasa apso, mastiff (toate rasele), pechinez, Pit Bull, Presa Canario, Pug (toate rasele), Shar Pei, Shih Tzu, Staffordshire Bull Terrier, și spaniel tibetan.

Zborurile cabinei pentru un câine vă va costa $ 125, În timp ce ar trebui să vă așteptați să plătiți $ 200 Pentru un câine verificat în așteptare. Prețul de mărfuri este variabil, astfel încât să îl introduceți direct în site-ul web al Airlines Airlines Cargo.

căile aeriene britanice

Cu excepția câinilor de asistență recunoscută, nici un alt animal de companie nu este permis să călătorească în cabină. Fiecare alt animal de companie trebuie să călătorească în zona de marfă. Câinii de asistență recunoscută pot călători fără costuri la bordul avionului. Prețurile sunt reglementate în funcție de mărimea animalului de companie. Prin urmare, trebuie să contactați compania aeriană înainte de a călători pentru a obține un ultim preț. Asistența emoțională Animalele sunt alocate și zonei de marfă din British Airways. Există diferite dimensiuni de canisare care sunt date în funcție de dimensiunea câinelui.

Delta Linii de aer

Delta are politici și prețuri diferite pentru biletele de câine pentru călătorii aeriene; În general, de la înțelegerea noastră, încărcătura este destul de multă opțiune pentru călătorii internaționale, indiferent de tipul de câine sau de mărimea acestuia. Zborurile interne sunt în mod evident mai accesibil și un bilet de câine cu Delta Airline ar trebui să fie în jur $ 125 pentru cabină, sau $ 200 în Hold. Evident, opțiunea de încărcare este la prețuri în funcție de călătoria, mărimea câinelui și de alți factori. Delta are A Lista cerințelor Trebuie să îndepliniți să vă permiteți să călătoriți în mod legal cu animalul dvs. pe jeturile lor.

EasyJet

O aeronavă EasyJet interzice transportul animalelor vii cum ar fi animalele, reptilele, insectele etc. Cu toate acestea, se face o excepție pentru câinii de asistență și câinii de ghidare. Ele pot fi ușor de zbor în cabină (în funcție de mărimea lor) după aprobarea Departamentului de servicii pentru clienți al EasyJet Airlines.

Emirates

Emirates nu permite călătoria câinilor în cabină cu ceilalți pasageri. Singura excepție este Falcons care pot călători la anumite destinații în Pakistan și Dubai. Cu toate acestea, câinii de ghidare sunt lăsați să călătorească în interiorul cabinei sau de păsările de marfă.

Flybe

FLYBE permite călătoria câinilor de asistență pe rutele interne. Pentru rutele internaționale, câinii de asistență pot călători numai de la aeroporturile selectate, inclusiv Manchester, Birmingham, Exeter, Southampton și Newcastle. Doar câinii de asistență sunt autorizați să călătorească în cabină. Toți ceilalți câini și pisici trebuie să călătorească în cargo.

Lufthansa

Lufthansa taxe pentru călătoriile de companie pe baza dimensiunii câinilor. Pentru câinii mai mici, costul poate varia de la 35 € la 100 €. Pentru câinii de dimensiuni medii, este în intervalul de 70 € la 200 €, iar pentru câinii de dimensiuni mari, costul călătoriei de companie poate varia oriunde 150 € la 400 €. Taxa depinde, de asemenea, de destinație în plus față de mărimea animalului de companie. Animalele pot călători în cabină sau în mașina de încărcare în funcție de greutatea și dimensiunea lor.

Ryanair

Ryanair nu permite călătoria unor animale vii pe cargo deținute de avioanele sale. În același sens, compania aeriană nu permite călătoria de animale de companie în cabinele lor. Există totuși excepții care se fac exclusiv pentru câinii de ghidare și câinii de asistență. Este obligatoriu ca câinele să fie în posesia unui pașaport pentru animale de companie. Un certificat oficial de sănătate veterinară va face, de asemenea, în cazul în care țara lor nu oferă pașapoarte pentru animale de companie. Mai mult, câinii de ghid / asistență nu sunt permise pe zboruri către și din Israel și Maroc din cauza restricțiilor.

Thomson

Este destul de ușor și convenabil să vă purtați câinii pe majoritatea zborurilor Thomson. Un formular de rezervare trebuie să fie complet completat de pasagerii de la AIA Animale de companie. Pasagerii vor găsi, de asemenea, informațiile relevante pentru diferite animale în acest formular. PET dvs. de companie va avea nevoie, de asemenea, de un pașaport pentru animale de companie în cazul în care călătoriți în Europa cu ea. Toate animalele de companie de pe aeronavele Thomson sunt stocate în marfă. Toate casetele de călătorie care merg cu animalele de companie trebuie să fie echipate cu containere de apă.

Thomas Cook

Thomas Cook permite călătoria câinilor și pisicilor în cabinele de zbor care cântăresc mai puțin de 6 kg. Costul pe animal pentru a zbura în Cook Thomas este de 15 €. Cu toate acestea, animalele care sunt mai mici de opt săptămâni sunt interzise să călătorească într-una din aeronavele lor. Toate animalele trebuie depozitate în coșuri sau pungi de igienă și închise, care ar trebui să fie și etanșe.

companii aeriene turcești

Turkish Airlines percep o taxă pentru călătoriile de companie pe toate zborurile lor, deoarece acestea nu sunt incluse ca parte a indemnizației de bagaje gratuite. Taxa Începe de la 35 € și variază în funcție de faptul dacă pasagerul dorește ca animalul să fie depozitat în cabină sau de marfă. Vă puteți referi la informațiile complete privind călătoria de companie pe Turkish Airlines online. Ca majoritatea zborurilor și companiilor aeriene, animalele de companie sunt taxate pe kilogram pe companiile aeriene Turkish și, de asemenea, depind de câte "zone" a călătorit prin animalul de companie.

liniile aeriene Unite

United permite tuturor câinilor de servicii și câinilor militari să zboare cu individul lor calificat în cabină sau ca un bagaje verificate. Pentru restul nostru, Aducerea animalului dvs. în cabină vă va pune înapoi 125 USD și este disponibil în principal pe zborurile interne. Zborurile internaționale vor necesita transporturi de marfă în majoritatea cazurilor cu prețuri variabile în funcție de dimensiunea câinelui, documentele și călătoria în sine. Vizita Secțiunea Schemei unite de PetSafe a site-ului lor de a citi mai multe despre organizarea fără probleme a unei călătorii pentru câinele dvs. O listă uriașă de prețuri pe baza dimensiunii și destinației sunt găzduite pe această pagină și ar trebui să fie actualizate în mod regulat de către United.

Virgin Atlantic

Ce este interesant pentru toate zborurile din Virgin Atlantic este asta Toate animalele de companie sunt eligibile pentru Miles Air. Acest lucru vine sub fascinant Flying Laws Schema. Da, asta e un lucru! Din nou, costul călătoriilor de animale de companie este influențat de o mulțime de factori asupra zborului Atlantic din Fecioara, cum ar fi greutatea, înălțimea, lățimea și lungimea animalului de companie care călătoresc cu pasagerii. Nici un alt animal, cu excepția câinilor și pisicilor să fie permise pe compania aeriană Virgin Atlantic. Pasagerii pot numi pur și simplu echipa dedicată zborului pentru a întreba costurile.

Deci, aici este! Aceasta este o listă cuprinzătoare a costurilor și detaliilor pentru a acoperi animalul dvs. pe unele dintre cele mai populare companii aeriene de pe tot globul. Unele companii aeriene nu au un preț fix, pe măsură ce se percepe pe baza timpului anului și a dimensiunii câinelui dvs. Le puteți numi întotdeauna pentru a afla prețurile pentru zborul pentru animalele de companie. De asemenea, asigurați-vă că vă vaccinați animalul de companie înainte de a le zbura, deoarece aproape toate companiile aeriene cer certificări de vaccinare sau pașapoarte de companie. Nu vă faceți griji despre detaliile și hassles de zbor! Odată ce ați predat animalul dvs. la serviciile de avion înainte de a vă îmbarca în avion, ele sunt în mâini sigure!

Datorită Lysha de la Lalco rezidență Pentru ajutorul ei cu acest articol.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prețurile biletelor de avion pentru câini