Guineea păduchi

Micul porc de guinee colorat la un copil

Porcul tău de guinee are păduchi?

Dacă bănuiți că porcul dvs. Guineea are o infestare de păduchi, numită și pediculoză, ar trebui să solicitați asistență medicală de la dvs Veterinar de animale exotice imediat. VET-ul dvs. poate diagnostica porcul guineei cu păduchi și o tratează în siguranță și în mod corespunzător. Nu încercați să cumpărați medicamente de la un magazin de droguri sau un magazin de animale de companie pentru a trata păduchiul rozătoarelor. Tratamentele de păduchi umane sunt prea puternice pentru ca tratamentele mici de rozătoare și magazin de animale de companie pot fi periculoase în propriul lor drept, provocând convulsii sau pur și simplu nu funcționează. Este mult mai sigur să aveți medicul veterinar să utilizați un medicament care este dozat corespunzător și documentat pentru utilizare într-un cobai.

După tratarea cobaiului

După ce animalul dvs. de companie a primit un tratament eficient și înainte de a le returna la cuşcă, curățați cu atenție și spălați cușca, vasele și oricare dintre jucăriile sale cu apă și un detergent blând. Asigurați-vă că clătiți toate săpunul înainte de a pune paturi proaspete în. Aruncați orice lenjerie de pat vechi și alimente care ar fi putut fi infectate anterior cu păduchi și îngheța orice materiale rămase pentru a ucide orice păduchi rămas care se pot ascunde în ea.

Poți obține păduchi de la porcul tău de guinee?

Păduchii sunt specifici specifici, astfel încât nu, nu puteți obține păduchi de la porcul de la Pet Guineea. Aceasta înseamnă că oamenii primesc păduchi umani, șoarecii primesc păduchi de mouse, cobaii de cobai primesc păduchi de porc de la Guineea și așa mai departe. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dvs. sau de copilul dvs. obțineți păduchi de la porcul de la Pet Guineea sau orice alt animal de companie pentru asta. Dacă un buzunar sare pe tine, nu te va mușca și nu poate supraviețui de la locuirea scalpului.

Diferența dintre acarieni și păduchi

Acarienii sunt arahnizi ca păianjenii și căpușe, iar păduchii sunt insecte ca furnici. Există, de asemenea, două tipuri de păduchi: suge păduchi și mușcături sau păduchii de mestecat. Păduchii de suferință sunt mai îngrijorători decât păduchii de mestecat din cauza posibilității de transmitere a bolii suportate de sânge și pierderea excesivă a sângelui în cobai dacă au o infestare grea. Atât acarienii, cât și păduchii sunt foarte incomode și pot fi chiar dureroase pentru porcul vostru de guinee, totuși, veți dori să le împiedicați sau să scăpați de ele, cât mai curând posibil.

Prevenirea porcului Guineei de a obține păduchi

Porcii Guineei care nu vizitează în mod regulat alte porci de guinee trăiesc într-un mediu foarte izolat, de aceea există de obicei două moduri în care porcul dvs. Guineea poate obține păduchi. Preambalate alimente și materialele de lenjerie de pat, chiar dacă acestea nu sunt făcute din materiale naturale, pot porni păduchi și pot fi aduși în casa dvs. din magazinele de animale de companie. Cea mai bună modalitate de a preveni aducerea păduchilor în casa porcului Guineea este de a îngheța alimentele și așternutul pentru 24 de ore înainte de ao pune în cușcă sau în camera unde este cuscarca. Înghețarea produselor va ucide orice păduchi sau acarieni care au fost adusi din magazin sau depozit. Dacă porcul dvs. Guineea nu este niciodată expus la păduchi, nu o va face niciodată.

Guineea porcii care vizitează alte porci Guineea sau merg în zone care au alți porci de guinee, cum ar fi facilitățile de salvare și adăposturi, arată inele, magazine de animale, sau chiar la casa unui prieten sunt mai susceptibile de a ridica păduchi. După o vizită la undeva cu cobai, verificați în spatele urechilor de cobai pentru a vedea dacă vedeți ouă mici, numite nits sau păduchii mici se târăsc. Aceste zone sunt absente de blană, așa că o face mai ușor să vezi pe orice paraziți aici, dar păduchii pot fi prezenți oriunde pe porcul vostru de guinei dacă le au.

Dacă vă ocupați de cobai care nu sunt proprii, asigurați-vă că vă spălați mâinile între manipularea acestora și porcii de la Guineea. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să aduceți păduchi la porcul dvs. Guineea.

Curățarea obișnuită a cuștilor sunt un alt mod de a ajuta la prevenirea infestărilor de păduchi sau cel puțin tăiat de severitatea acestora. Dacă păduchii sunt într-un fel în incintă, curățarea regulată va ajuta la scăderea șansei păductelor care își găsesc drumul spre cobai.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Acarienii comuni ai iepurii și piesei de animale mici: păduchi. Noua stație de experiment agricol din New Jersey, Rutgers, 2020

  2. Porcușori de GuineeaManualul veterinar, 2020

  3. Guineea de îngrijire a porcului. Fitzroy Vet Spitalul, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Guineea păduchi