Puppy incubatoare - branduri, recenzii, utilizare & faqs

Puppy Incubatoare - Mărci, recenzii, utilizare și întrebări frecvente

Deci, câinele tău are o gunoi de pui, ce trebuie să fii gata? Unul dintre cele mai esențiale elemente pe care le veți avea nevoie pentru căsuța dvs. de pui este a Puppy Incubator. Puii nu sunt în măsură să-și regleze temperatura pentru primele câteva săptămâni de viață și astfel să le păstreze calde este esențială pentru sănătatea lor.

Articolul nostru se descompune ce un incubator pentru un catelus este, cum îl folosiți și când și de ce ar trebui să utilizați unul. Toți vrem ceea ce este cel mai bun pentru prietenii noștri blană, așa că ar trebui să vă asigurați că sunteți pregătiți pentru ca noul gunoi al câinelui să vină.

Ce este un incubator de catelus?

Puii se vor strânge adesea la mama lor pentru căldură, dar cu anumite rase mai mici, pot să nu poată. Este posibil ca ei să nu poată ajunge la căldura mamei lor din cauza restului gunoiului. Puppurile mai mici pot ajunge cu o zonă de dormit care nu are căldură și vor pierde rapid temperatura corpului. Puppurile mai mici sunt cele mai vulnerabile la frig, dar toți câinii sunt în pericol ca temperaturile corpului să scadă și ei devin letargice într-o oră sau două de răceală.

A Puppy Incubatorul trebuie utilizat pentru a regla temperaturile gunoiului și asigurați-vă că rămân calde în primele câteva săptămâni de viață. Acest lucru este util în special pentru prematur sau respins Puppies. Incubatorul trebuie păstrat în interiorul cutiei de ieșire, astfel încât câinele mamei să-și monitorizeze puii și pe tine. Nu numai că este un incubator de catelus esențial în primele câteva ore și apoi primele câteva săptămâni ale vieții puii voastre, poate fi diferența dintre viață și moarte pentru prietenul tău blană.

Când un cățeluș are nevoie de un incubator?

Când prima dată născută, puii nu sunt capabili să-și regleze temperaturile corpului, astfel încât să se răcească să fie în detrimentul lor. Puii tineri ar trebui să fie într-o zonă controlată de temperatură curată pentru primele câteva săptămâni ale vieții lor. Majoritatea incubatoarelor sunt ușor de curățat. Ar trebui să verificați în mod regulat incubatoarele pentru a vă asigura că atât încălzitorul cât și termometrul funcționează. De asemenea, trebuie să vă asigurați că puii dvs. sunt la o temperatură confortabilă. Puppy Incubatoarele sunt de obicei necesare până când catelul este în jur de patru săptămâni și sunt mobile și și-au deschis ochii. După acest timp, o zonă secționată cu temperaturi controlate trebuie să fie potrivită pentru puii. Asigurați-vă că această zonă nu are proiecte, iar catelul dvs. poate rămâne cald.

Ar trebui să aveți un incubator de catelus pentru așternutul dvs. până când ele sunt suficient de vechi pentru a vă deplasa. Ei ar trebui să se miște fără probleme și să-și regleze temperaturile corpului. Acest lucru se întâmplă la aproximativ 7-8 săptămâni. Puppiile dvs. nu trebuie să fie păstrate într-un incubator de catelus în ultimele patru săptămâni. Cu toate acestea, cutia de ieșire în care trăiesc ar trebui să fie păstrată la temperatură controlată până la perioada de 8 săptămâni.

folosind un incubator de catelus
Puppy Incubatoarele ar trebui să fie la 85-90 de grade Fahrenheit pentru prima săptămână.

Cum să utilizați un incubator de catelus?

Cel mai important lucru despre incubatoarele de catelus este temperatura pe care o sunt in interior. Incubatorul dvs. de catelus ar trebui să fie la 85-90 de grade Fahrenheit Pentru prima săptămână. În cea de-a doua săptămână, ar trebui să reduceți încet temperatura la 80 de grade. De la mai mult mai jos temperatura treptat până când este de aproximativ 70 de grade atunci când puii ajung la 6 săptămâni. Puteți controla temperatura incubatorului de catelus de către orice tip de panou de control incubatorul pe care l-ați cumpărat. Majoritatea au un monitor sau un termometru intern unde puteți vedea temperatura internă.

Când vă plasați catelul în interiorul incubatorului, asigurați-vă că nu există curenți și încălzirea funcționează corect. Temperaturile la rece pot fi letale pentru puii nou-născuți, deoarece nu își pot reglementa încă propriile temperaturi ale corpului. Dacă casa ta este rece sau locuiți într-un climat mai rece, nu ar trebui să luați puii în mod regulat din incubator. Acest lucru va face mai dificil ca corpul lor să rămână cald și șocul de temperatură poate fi periculos pentru ei.

Cele mai bune incubatoare de catelus

Am revizuit șapte dintre cele mai bune incubatoare de catelus de pe piață. Toate aceste incubatoare sunt de înaltă calitate și durabile. Ei sunt sigur că durează o lungă perioadă de timp și să păstreze gunoiul câinelui sănătos și cald.

1. Puppywarmer Incubator

Puppywarmer Incubator de Revigorarea sănătății animalelor

Puppywarmer Incubator vine în trei dimensiuni pentru așchii de dimensiuni diferite. Aceste caracteristici ale incubatoarelor Încălzitoare speciale cu infraroșu cu izolare învechită. Ele au un controler încorporat care reduce încet cantitatea de energie electrică care intră în încălzire, deoarece atinge temperatura setată. Incubatorul are, de asemenea, un senzor de acțiune rapidă de calitate medicală și un top detașabil din oțel inoxidabil pentru curățarea ușoară. Sticla că incubatorul este fabricat din permite o vizibilitate excelentă și este ușor de dezinfectat și menținut curat.

Revizuiri pozitive pe acest incubator au fost copleșitoare. Aproape toți cumpărătorii au spus că serviciul clienți al companiilor este remarcabil, precum și calitatea produselor. Un cumpărător a spus că de la obținerea incubatorului puppywarmer, ei nu au avut o singură problemă cu temperatura uneia dintre așternuturile lor. Nu au existat comentarii negative pe care le-am putea vedea despre incubatoarele în sine.

2. Incubator de Puppy de precizie

Incubator de Puppy de precizie este un alt incubator de catelus de înaltă calitate, care vine în mai multe dimensiuni. Acest incubator vine cu Controlul temperaturii micro-reglabile care vă permite să controlați temperatura cu 1/10 dintr-o măsură. A instalat alarme Hi și la temperaturi scăzute și o configurare protejată prin parolă. Incubatorul are, de asemenea, o bandă cu lumină interioară cu două întrerupătoare ușoare de control al accesului. O ușă de policarbonat cu hardware-ul balamalei și zăvorilor este o parte esențială a incubatorului.

Unul dintre numeroasele pozitive ale acestui incubator este un design sigur și ușor de utilizat. Acest incubator are, de asemenea, multe caracteristici de siguranță instalate pentru a vă asigura că puii dvs. vor fi cât mai sănătoși și mai siguri posibil în timp ce în interiorul incubatorului în sine.

Incubator de Puppy de precizie în acțiune!

3. VETARIO S40 Incubator de terapie intensivă

Următorul incubator din listă este VETARIO S40 Incubator de terapie intensivă. Acest incubator ușor de curățat și durabil este Ușor de configurat cu o pregătire minimă. S40 oferă o cameră sigură și caldă pentru ca puii să rămână în. Acest incubator are, de asemenea, un rezervor de apă detașabil și un bloc de evaporare pentru a crește umiditatea și a reduce riscul de deshidratare.

Acest incubator are un control digital de temperatură, o alegere a afișajului Fahrenheit sau Celsius, un interior neted și ușor curat și mult mai mult. Ușile de pe acest incubator sunt clare și făcute din materiale dure care atașate de o balama cu blocare în exterior.

4. Sweetpeapugs incubator

Sweetpeapugs incubator este o modalitate rentabilă de a obține un incubator de catelus fără a fi nevoie să cumpere unul. Această companie din Marea Britanie vă permite Închiriați un incubator de catelus timp de până la patru săptămâni și pentru 5 kilograme pe zi. Incubatorul pe care îl închiriază are un cabinet încălzit automat cu ventilator, ușor de întreținut un mediu igienic și permite o bună vizibilitate a puiilor din interior în orice moment. Incubatorul de la Sweetpeapugs are, de asemenea, o tavă de apă pentru umiditate și un control al temperaturii digitale precise și reglabile. Incubatorul are, de asemenea, un filtru de etapă gemene care elimină bacteriile și ciupercile dăunătoare.

Acest incubator este o modalitate bună și rentabilă pentru a vă asigura că mediul dvs. de pui este menținut la fel de cald cum trebuie să fie. Acest incubator este potrivit pentru așchii mici și de rasă medie și este potrivit pentru un întreg în primele câteva săptămâni de Whelp.

5. VETARIO S50 Incubator de terapie intensivă

Incubatorul de terapie intensivă Vetario S50

VETARIO S50 Incubator de terapie intensivă este un incubator de înaltă calitate ușor de utilizat. Acest incubator este recomandat datorită lui ușor de utilizat controlul temperaturii digitale și alte caracteristici. Incubatorul are o alegere de Fahrenheit sau Celsius. o tavă de apă pentru umiditate și un interior ușor de curățat.

Acest incubator nu are, de asemenea, muchii vulnerabile pentru animale să se rănească sau să mestece. S50 are o ventilație ușoară a ventilatorului și o montare nebulizator. La fel ca S40 pe care le-am revizuit, de asemenea, oferă o zonă caldă și sigură pentru ca puii dvs. să rămână în. De asemenea, are o garanție de trei ani, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.

6. Leerburg Puppy Incubator

Leerburg Puppy Incubator este un incubator lampă de căldură care are controale precise de temperatură și umiditate. Acest incubator are un a Controler de umiditate digitală cu o priză de 110V și o pompă de umiditate digitală. Incubatorul Puppy Leerburg are, de asemenea, un ventilator de răcire de 110V și un LED & # 8216; pucul "lumina deasupra capului. Achiziționarea uneia dintre aceste incubatoare vine, de asemenea, cu un prosop și un covor absorbant pentru interiorul incubatorului.

Măsurătorile acestui incubator sunt 22 și # 8243; X 17.5 & ​​# 8243; X 15.1 pe exterior și 17 și # 8243; X 11 & # 8243; X 14.5 pe interior. Acest incubator are cinci setări diferite și două alarme pentru temperaturi ridicate și scăzute care pot fi controlate pe incubatorul în sine. Setările includ căldură sau setare redusă, setare scăzută, o setare ridicată și câteva altele. Acest incubator este ușor de utilizat și o dimensiune bună pentru așchii mai mici. Ar trebui să vă asigurați că indiferent de incubatorul pe care îl obțineți este dimensiunea potrivită pentru gunoiul pe care îl va produce câinele dvs.

7. Curadle Pet Brooder

Curadle Pet Brooder se spune că este cea mai avansată unitate de îngrijire pentru animalele bolnave și noi. Este popular printre practicanții VET și Pietre crescători. Funcțiile principale ale acestui incubator sunt a Afișarea temperaturii digitale calibrate și afișarea umidității calibrate. Acest incubator are, de asemenea, control automat și setare pentru temperatură și umiditate, precum și o pompă încorporată pentru umiditate. Incubatorul are un sistem centralizat de încălzire și o funcție de activare a Anionului încorporat.

Există o fereastră mare în partea frontală a acestui incubator pentru o vizibilitate clară și un dimmer de 5 etape pentru controlul iluminării interioare. Un nobulizator și o intrare a rezervorului de oxigen sunt, de asemenea, prezentate pe acest incubator. Curadle Pet Brooder este o opțiune bună pentru un incubator de catelus pentru crescătorii de câini datorită revizuirilor sale pozitive și construirii de înaltă calitate. Acest incubator poate fi expediat la nivel internațional din interiorul Marea Britanie și oferă transport gratuit în Marea Britanie.

DIY Homemade Puppy Incubator

Nu aveți banii pentru a cumpăra un incubator de catelus? Asta nu este absolut nici o problemă. Puteți face un incubator de lucru DIY de lucru la domiciliu cu doar câțiva pași simpli.

Primul pas

Luați o cutie din lemn sau carton și o linie cu un izolator, cum ar fi Styrofoam. Puteți chiar să vă construiți caseta proprie din placaj și unghii sau lipici de lemn. Asigurați-vă că dimensionați caseta în funcție de dimensiunea puii pe care le anticipați. De exemplu, o gunoi de Pomeranii va avea nevoie de o cutie mult mai mică decât una pentru Șervețele germane.

Pasul doi

Plaseaza o Sursă de căldură controlabilă în cutie. Cel mai bun lucru pentru aceasta este un tampon de încălzire controlat de temperatură. Împachetați acest lucru într-un prosop. Controlul este cheia. Temperatura ideală pentru cutia de încălzire este cuprinsă între 85-90 de grade pentru primele cinci săptămâni de viață. Asigurați-vă că monitorizați și mențineți această temperatură.

Pasul trei

Plasați un vas mic de apă în cutie. Puii nu vor bea în acest moment, dar apa va fi utilizată pentru a crea umiditate care este esențială în cutie. Deoarece pielea puii nu este complet dezvoltată, pot deshidrata repede. Umiditatea ideală va fi de aproximativ 65% un ecartament umed ar trebui folosit pentru a măsura și regla acest lucru.

Dacă câinele dvs. se pregătește să aibă un așternut de pui, ar trebui să vă asigurați că sunteți pregătiți și aveți tot ce va avea nevoie de câinele dvs. și cățelușul. Asigurați-vă că aveți o Puppy Incubator Pentru a vă asigura că puii nou-născuți rămân cald pentru primele lor câteva săptămâni de viață, astfel încât acestea să fie atât sănătoase, cât și fericite. Incubatorul de catelus trebuie păstrat în sau în apropierea casetei de ieșire că mama lor este, astfel încât ea să poată verifica la fel de regulat ca și tine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy incubatoare - branduri, recenzii, utilizare & faqs