Dog fură: cum funcționează și cum să vă protejați animalele de companie

În medie, numărul de câini furat În fiecare an este de aproximativ 2 milioane, iar furtul de câine nu este o mică problemă în Statele Unite. Cu valoarea unui câine fiind determinată de rasă și dimensiune celor din căutarea de a face bani rapizi, fiecare câine este în pericol să fie luat de la proprietarii lor.

Pe măsură ce proprietatea de animale de companie crește și câinii devin și mai valoroși, & # 8221; furtul de câine a devenit un tip de crimă populară proprie și ea a crescut constant. Hoții de animale de companie adesea vizează doar câinii de rasă pură, deoarece o rasă particulară poate fi capabilă să aducă mii de dolari, dar pot fi vizați și alți câini, deoarece sunt identificați greșit de hoț, sau pentru că hoții caută câini pentru un alt motiv, cum ar fi momeală pentru luptele câinilor. Iată ce trebuie să știți despre furtul câinelui pentru a vă proteja și animalele de companie.

De asemenea, citiți: Activitatea de contrabandă câine și cum funcționează

Cum sunt furați câinii?

Cum sunt furați câiniiHoții câine sunt experți în identificarea oportunității perfecte de a fura câinii. În mod obișnuit, ei așteaptă o deschidere atunci când proprietarii sunt distrași sau proprietarii își părăsesc câinii să exploreze pe cont propriu. Ei folosesc ocazia de a veni și de a smulge pupa în fața proprietarului, făcând rapid drumul spre o mașină / van și apoi departe de locul în care a avut loc furtul.

Câinii sunt frecvent furați din Backyard a proprietarilor lor, deoarece sunt de obicei lăsați la propriile lor dispozitive atunci când sunt permise afară. Într-o zonă în care casele sunt departe (și, în special atunci când există ceas de cartier), acest lucru nu este un risc de risc, ci într-un cartier aglomerat în care oamenii nu acordă multă atenție, câinele este rapid luat. Similar cu modul în care locuințele de lucru ale hoților, dognapperul are timp să se bazeze pe zonă și să verifice rutina zilnică a proprietarilor înainte de a-și face mișcarea și luarea câinelui.

De ce sunt furate câinii?

Câinii pot fi furați pentru o varietate de motive și, desigur, cele mai frecvente cauze sunt legate de câini care sunt susceptibili de a aduce cele mai multe rase specifice de câini de rasă de pâine.

Rasa este singurul motiv pentru care câinii sunt răpiți. Puritatea acestor câini are o valoare ridicată a străzii pentru vânzare și sunt adesea foarte ușor furate. Cei mai mulți câini furați care sunt furați vor fi de dimensiuni mai mici - pui sau Repere de jucărie. Din cauza dimensiunilor lor mici, ele sunt mai ușoare pentru ca hoțul să ia fără a atrage atenția nedorită sau a fi mușcat. Proprietarii de rase medii și mari au mult mai puțin să se îngrijoreze în comparație cu proprietarii de câini mici, pentru că nu este la fel de simplu ca un hoț de câine să fure un câine de ciobanesc german sau o rasă mastiff fără a-și pune viața în pericol serios, dar Asta nu înseamnă că aceste rase nu sunt niciodată furate.

După ce infracțiunea a fost comisă, hoții mici au mai multe opțiuni. Ei pot aștepta ca proprietarul să posteze și # 8220 a găsit câine și # 8221; Recompense și apoi ei vor returna câinele la proprietarul lor și vor colecta premiul considerabil de la proprietarii necunoscuți. Acești câini sunt adesea vânduți brokerilor la Piețele de Flea, pagini Facebook, Craigslist și ziarul adaugă.

Hoții de câine poate avea câini furați pe & # 8220; Ordin Special & # 8221; sau pur și simplu pregătiți câinele de vânzare (online sau offline) ca un câine de pâine pentru viitorii proprietari. Câinii furați sunt, de asemenea, adesea transferați din țară, stat și chiar din țară și Câine de contrabandă a devenit o afacere imensă.

În cele din urmă, câinii pot fi, de asemenea, luați ca și câini de momeală și # 8221; pentru a instrui câinii de luptă. Toate dimensiunile câinilor sunt furate în acest scop și rasele de câine mai mari, agresive nu sunt o excepție deoarece fac pentru adversari buni în Dog luptând. Cel mai adesea rasele de dimensiuni medii vizate includ păstorii germani, Pinchers Doberman și Pitbulls American.

Nu la fel de obișnuită, dar, de asemenea, nu nemaiauzit, sunt câini care pot fi furați și vânduți pentru cercetare sau la instituțiile veterinare care le folosesc pentru testare și experimentare, cum ar fi Istoria beaglei rasă. Acest lucru este predominant numai în anumite zone și nu este principala atracție a furtului câinelui în majoritatea locurilor; Este deosebit de rar în Statele Unite.

Cum de a preveni furtul de câine

Există multe modalități de a evita furtul de câine și de a vă proteja animalele de la potențialii hoți din zonă. Iată șase sfaturi simple pentru a evita ca câinele dvs. furat:

1. Știți unde este câinele dvs. Țineți un ochi pe câinele dvs. în orice moment când la un parc de câine, în curtea din spate sau ori de câte ori vă aflați cu puii, puteți împiedica furarea potențialului câinelui. Aceasta include păstrarea pooch-ului în interior atunci când nu sunteți acasă și păstrați-le pe o leșie sau un ham la o plimbare.

2. Identificați corect câinele. Asigurați-vă că câinele dvs. are o etichetă și o licență de identificare actualizată pe guler. În plus, Experții sugerează Pentru întotdeauna, aveți întotdeauna câinele dvs. microcipped, astfel încât, dacă se găsesc, ei pot fi returnați rapid fără riscul de identificare greșit și înmânat persoanei greșite.

3. Utilizați trackere pentru animale de companie. Probabil că nu aveți nevoie de acestea atunci când sunteți pur și simplu pentru o scurtă plimbare în cartierul dvs., dar ori de câte ori ieșiți în teritorii nechocitate, lăsați-vă câinele în afara într-o zonă deschisă pentru mai mult timp și așa mai departe, este mai bine să aveți orice tip de tracker PET sau a Guler de câine GPS pe el. În timp ce acestea pot fi îndepărtate de hoț, probabil că veți observa ceva să fie mult mai devreme și să ia măsuri.

4. Rămâi liniștit despre rasa câinelui tău. Hoții sunt atrași de valoarea câinilor bazați pe rasă și pot fi neinformați cu privire la valoarea unui câine până când este menționată. Evitați să vă loviți de ceea ce este câinele dvs. este străinilor și cât de mult ați plătit pentru ei, deoarece poate atrage hoți câini.

5. Schimbați rutina și păstrați-o liniștită. Furtul de câine este adesea planificat, mai ales când țintele este de mare valoare. Un hoț de câine este probabil să-ți urmărească obiceiurile zilnice cu pooch-ul tău și să le ia atunci când ești preocupat. Dacă auziți sau citiți despre câinii furați în apropierea sau în jurul valorii de unde locuiți, schimbarea rutinei poate confunda hoțul și poate să-ți dau câinele ca o țintă în cazul în care te-au urmărit.

6. Spay sau neutru câinele tău. Dacă hoțul caută câini să vândă cercetări sau centre veterinare sau la crescători ilegali în care folosesc câinele la & # 8221; mai mulți pui de vânzare, un câine fix este o oprire. Cele mai multe companii, laboratoare și crescători ilegali nu vor accepta un câine spayed sau neaterat. În timp ce hoții câine nu știu întotdeauna dacă puii dvs. este sau nu este fixat, unii dintre cei care fac cercetarea lor sau au auzit despre animalul dvs. de companie din surse fiabile, vor ști că nu este o țintă demnă.

Nu numai că protejează câinele de furt este o preocupare serioasă pentru proprietarii de animale de companie, dar pur și simplu protejează câinii în general ar trebui să fie una și una. Deci, evitați să vă dați un câine liber, să cereți întotdeauna o taxă de adopție sau de reîncălzire, chiar dacă este de numai 25 de dolari și asigurați-vă că știți unde merge câinele.

Dacă întâlniți un câine pe care îl credeți că este pierdut, cereți dovada proprietății înainte de a le întoarce la proprietarul lor presupus. Hoții câine sunt adesea în căutarea pentru câine găsit și # 8221; anunțuri, unde se pot preface că sunt proprietarul. Fiți conștienți de cei din vecinătate, străini brusci și animalele dispărute sunt un semn sigur că un înșelătorie animală vizează comunitatea dvs.

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. este furat

Acțiunea imediată este cea mai bună acțiune. Sunați la poliția locală sau / și controlul animalelor pentru a depune un raport. Să fie persistente și să verificați frecvent; lipsa cazurilor de câine pot fi ușor împinse în lateral și de multe ori vor fi. Începeți să verificați site-urile de centre locale de adopție, crescătorii, Craigslist și alte locuri în care câinii pot fi vânduți sau postați pentru POMOCAREA.& # 8221;

Sfaturi pentru găsirea unui câine pierdutUrmați "# 8220;Lipsește procedura de câine& # 8220;. Faceți un fluturaș cu numele câinelui dvs., marcajele, culoarea, fotografia și rasa împreună cu locul în care câinele dvs. a fost văzut ultima dată și un număr de contact. Adăugând că câinele dvs. are nevoie de asistență medicală poate provoca un răspuns mai rapid de la vecini, descurajând, de asemenea, un hoț de la păstrarea câinelui.

Postați fluturașii la adăpostul local și panourile comunitare, precum și în întregul cartier. Verificați frecvent în aceste locații pentru a vă asigura că fluturașul nu a fost eliminat. O copie digitală a fluturașului sau ceva similar ar trebui să fie Postat pe social media Pe paginile dvs. și paginile locale de câine pierdute. Monitorizați anunțurile de vânzare în ziar și pe Craigslist pentru imagini sau posibile mențiuni ale câinelui dvs.

Umblați frecvent zona. Încercați diferite ore ale zilei pentru a preveni intervenția zgomotului și pentru a crește o largă a auzului dvs. de câine, mirosindu-se sau văzându-vă. Poochul tău ar fi putut fi furat de cineva care trăiește în apropiere. Dacă credeți că ați identificat persoana care ți-a furat câinele, contactați poliția. Nu se apropie și nu le confruntați deoarece se pot muta sau elimina câinele din zonă înainte de a putea ajunge la ele sau pot fi pur și simplu periculoase. Dacă cineva pretinde că ți-a găsit câinele și oferi o recompensă, puneți întrebări despre identitatea câinelui pentru a vă asigura că acestea sunt ale dvs.

Citiți următorul: Câinele furat din curtea din față se întoarce acasă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Dog fură și cum funcționează și cum să vă protejați animalele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog fură: cum funcționează și cum să vă protejați animalele de companie