Omul arestat după mărturisind o răpire planificată a primului câine

Răpirea primului câine

Este cel mai rău coșmar al fiecărui copil de câini: câinele lor furat de la casa lor, fără nici o urmă de unde ar putea fi puștiul. Din fericire, că nu este un pericol probabil pentru majoritatea dintre noi, dar imaginați cât de mare este riscul pentru celebrități. Indiferent dacă caută bani de recompensă sau dognapperul este doar un fan obsedat care dorește să răpărăască animalul de companie al celebrului lor preferat, riscul de a avea a câine furat este o amenințare foarte probabilă pentru cei renumiți.

La începutul acestei săptămâni, un om din Dakota de Nord a fost arestat după ofițerii de poliție la Washington D.C. incinta l-au investigat pe baza unui sfat anonim pe care l-au primit că era în oraș să se rătăcească pe Bo Obama. Familia Obama are doi portughezi câini de apă, Sunny și Bo, care sunt adesea văzuți la evenimentele din Casa Albă și în fotografiile de familie.

Omul, Stockert Scott, trebuia să apară în Washington D.C. Curtea superioară ieri pe acuzațiile de arme de foc pentru incidentul care a avut loc miercuri, 6 ianuarie 2016. Evenimentul a avut loc la un han Hampton situat lângă centrul de convenții din Washington.

LEGATE DE: Microcipuri și identificări Etichete: Cum să alegeți cel potrivit?

Răpirea primului câine

Serviciul Secret a raportat că vârful departamentului de poliție locală și a fost trimis un ofițer pentru a investiga. Odată ce o dată pe scenă, ofițerul a reușit să urmărească STOCKERT, iar omul a recunoscut că au două arme (o pușcă și o pușcă) în camionul lui. El ia spus ofițerului că armele nu au fost încărcate, dar a existat și muniție atât în ​​vehicul.

Așa cum este cazul în multe orașe și state, este ilegal să aveți arme neînregistrate în Washington D.C. În timp ce căutați, polițiștii au găsit o pușcă de 12 gauge și o pușcă de acțiune cu șurub negru, împreună cu un club Billy, o machetă și mai mult de 300 de runde de muniție. Acum, aici este locul în care raportul de poliție este foarte interesant.

După ce a fost arestat, Stockert a spus ofițerilor de poliție că el a fost fiul lui Marilyn Monroe și John F. Kennedy și că a venit în capitala țării să-și anunțe campania de a candida pentru președinte. El a spus că va alerga pe platforma de a oferi un plan de sănătate de 99 USD pe lună.

Nu, nu fac asta și devine și mai bine. În mod clar, omul are probleme mentale, care nu este nimic de glumit, dar situația în sine este destul de umor. Potrivit documentelor instanței, Stockert a declarat, de asemenea, autorităților că el era Isus Hristos.

Răpirea primului câine

Deși documentele instanței includ alte detalii amuzante ale incidentului, ele nu specifică de ce se presupune că stockert a vrut să dognap Bo Obama. Așa cum Bo este cel mai mare dintre cei doi câini de familie Obama, el deține titlul primului câine al U.S., astfel încât acesta poate fi motivul că acel stockert la vrut în loc de soare.

LEGATE DE: Câine pierdută: Cum să facem față cu cel mai rău proprietar al fiecărui copil

Documentele instanței on-line afirmă că STOCKERT a fost eliberat de custodie ieri, dar omul trebuie să poarte un monitor de gleznă. Sunt sigur că familia Obama nu pierde prea mult somn atât de amenințări, deoarece acestea sunt puternic protejate de agenții de serviciu secret instruiți în orice moment, dar amenințarea la adresa lor iubită pooch trebuie să fi fost neplăcut.

Știați că Bo era de fapt un cadou pentru prima familie din 2008 de la Senatorul Ted Kennedy? Când președintele Obama a fost ales în funcțiune în acel an, el a spus lumii că fiicele sale și-au câștigat noul animal de companie și că căutarea unui prim câine era.

Unele zone au o statistică mai mare a instanțelor dognapping decât altele. Dacă vă îngrijorați că câinele dvs. poate fi răpit, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl echipați cu un microcip. Dacă câinele este luat vreodată la biroul unui medic veterinar, adăpostul sau organizarea de salvare care citește microcipuri, vor afla rapid că câinele a fost furat - atâta timp cât raportați furtul autorităților, desigur,.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Omul arestat după mărturisind o răpire planificată a primului câine