Activitatea de contrabandă câine și cum funcționează

Una dintre cele mai mari probleme de bunăstare a animalelor este cea pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc: Puppy Trafic. Ca popularitate a animalelor de companie, câinii în special continuă să crească, afacerea ilegală de contrabandă a câinilor a văzut o creștere imensă din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Regatul Unit, Italia, Thailanda, Singapore și multe altele.

Funcția de contrabandă a animalelor este în creștere, și proprietarii de animale de companie Wannabe, căutând și # 8220; designer & # 8221; Câini și puii tineri de rase specifice, cumpărând câini de la crescători ilegali sau alte surse neidentificate, sunt motivul pentru care această problemă a ajuns complet din mână.

Contrabanda este actul fie al bolnavului de bunuri, cât și al mărfurilor (inclusiv a animalelor) dintr-o țară într-o altă țară sau de falsificare a documentației pentru a face acest lucru. Principala motivație pentru această sarcină ilegală este profitul. Există adesea trei motive de bunuri de contrabandă fac bani:

  • 1) bunurile la o rată de impozitare mai mică sunt disponibile în afara țării cuiva
  • 2) Cererea de bunuri nu poate fi îndeplinită în țara unuia și o altă resursă este profită de,
  • 3) mărfurile se găsesc într-o altă țară la un cost mai mic și apoi au fost achiziționate în interiorul țării de către un consumator fără voie.

Pentru a înțelege cum funcționează afacerea de contrabandă a câinilor (sau a traficului de catelus), este important să se analizeze factorii determinanți, cum ar fi structurile economice ale țărilor și statelor de frontieră, precum și politicile care fac contrabandă mai mult sau mai puțin dificilă.

Economie, politică și ofertă-și-cerere

Continuăm să fim uluiți la lungimea pe care acești crescători și dealeri înșelători vor merge pentru a importa ilegal puii să facă profituri uriașe.

Contrabanda are loc ca o modalitate de a obține o legislație nesfârșită (adesea impunerea tarifelor sau reglementarea frontierei), în timp ce o legislație continuă este creată pentru a opri contrabanda.

Este dificil să opriți un sistem care funcționează atât de bine, totuși. Atunci când un element este în cerere, două părți joacă roluri cheie și ambele beneficii: cumpărătorul primește ceea ce doresc (un element râvnit) și vânzătorul primește ceea ce doresc (bani). Și în timp ce multe contrabandă asociată cu arme de foc și droguri, există un alt element în creștere: Puppies.

În prezent, industria de îngrijire a animalelor de companie este una dintre cele mai mari și mai rapide din lume în lume. Americanii cheltuiesc aproximativ 1.200 de dolari pe animalele de companie în fiecare an (fără a include îngrijirea veterinară de rutină). Asociația American Pet Products a estimat că U.S. a cheltuit peste 72 de miliarde de dolari pe produse de îngrijire a animalelor de companie în 2018; Acesta este un salt din suma petrecută în cursul anului 2017: 69.51 miliarde de euro. În timp ce dorința de a avea câini ca animale de companie în America este evidentă, contrabandă a acestor animale de companie obișnuite este făcută mai ușoară de diferențele economice dintre Statele Unite și vecinul său, Mexic.

U.S. iar frontiera Mexic ilustrează un benefică benefică, deși ilegală, funcționarea catelului și a contrabandei câinelui. Câinii achiziționați în Mexic pentru doar 50 de dolari sunt transportați în Statele Unite, unde americanii nu sunt numai dispuși, ci capabili să plătească până la 1.000 de dolari pentru noul lor animal de companie. Rasele mici de câine, cum ar fi Chihuahuas, Poodles și Buldogii Francezi, sunt unele dintre ele Cele mai căutate și poate aduce un ban frumos.

Din păcate, multe dintre aceste animale provin din condiții inumane și au boli care pun în pericol viața, cum ar fi dezintegrarea și parvovirusul. Aceste boli nu numai că sunt aduse în noua lor țară, dar duc în mod obișnuit la o moarte timpurie, provocând atât facturi veterinare atât de energic.

Acest model este, de asemenea, observat în statul de succes din punct de vedere economic al orașului Singapore, unde contrabandiștii de animale riscă timpul de închisoare și sancțiuni pentru a exporta ilegal Puppies din împrejurimi, mai săraci comunități pentru a găsi o piață mai bogată. Multe alte țări, inclusiv Thailanda, China și Vietnam, se ocupă de această problemă, deși mai puțin cu succes decât U.S. În Thailanda, într-o lună singură, nu este neobișnuită pentru o singură patrulare salvarea aproxurilor. 800 de câini inhumanely umplute în cuști de sârmă.

Deoarece afacerea de contrabandă câine continuă să experimenteze creșterea datorită popularității animalelor de companie, vestul nu este neafectat. Multe țări europene sunt conștiente de această problemă, dar puțin se face pentru a face față în mod eficient sau descuraja contrabandele animalelor. Regatul Unit a văzut, de asemenea, o creștere constantă a rentabilității atunci când vine vorba de accesoriile de animale de companie, alimentele și jucăriile, cu cele mai actuale statistici care arată anual peste 5 miliarde de euro. Țara a devenit un exemplu de informare pentru modul în care politica poate afecta creșterea globală a contrabandei câinilor.

U.K. a văzut căminul de câine escalad rapid în ultimii cinci ani, cu un vârf care apare în timpul sezonului de vacanță din 2017. Puii ca tineri ca patru săptămâni sunt traficate ilegal în țară în mod regulat. Data la care problema sa agravat nu este o corelație directă cu rezultatele voturilor Brexit în vara anului 2016, la fel de mult ca și o chestiune de furnizare și cerere și introducerea schemei de călătorie pentru animale de companie (animale de companie) în 2012. Datorită acestui fapt și a altor lacuri legale conexe, contrabandele de câine sunt acum motivate să se angajeze la călătorii de 30 de ore de la Europa la U.K. Pentru a traduce cât mai mulți pui tineri în țară, așa cum pot.

Animalele de companie permite câinilor de numai 15 săptămâni de vârstă pentru a călători în Marea Britanie și Irlanda de Nord și, de asemenea, se angajează la o poziție mai laxă asupra vaccinărilor. Și, deși decizia de a părăsi Uniunea Europeană nu este stabilită pentru a afecta considerabil Regatul Unit până în 2019, unii politicieni și cetățeni au anticipat complicații atât cu politicile comerciale, cât și cu controlul la frontieră (în special întinderea de 300 de mile dintre Irlanda de Nord și Republica din Irlanda, care a rămas neprotejată pașnic pentru ultimii 40 de ani). Cu toate acestea, multe organizații de bunăstare a animalelor din U.K. Apelați referendumul Brexit o oportunitate de a inversa animalele de companie. Indiferent dacă această oportunitate va fi recunoscută și aplicată în mod corespunzător este încă de văzut.

Cu toate acestea, modificarea sau reglementarea ulterioară nu este garantată pentru a pune capăt transportului de catelus ilegal. În adevăr, atâta timp cât cererea de "Designer"Există rase, activitatea ilegală va găsi o modalitate de a opera și de a furniza această cerere. Dog contrabanda acționează la fel ca orice altă afacere juridică: există o ierarhie a "angajaților" care joacă toate rolurile specifice pentru a evita legislația și la sfârșitul unei zile lucrătoare de succes, există un salariu. Iar proiectul de lege este montat de către cumpărători bolnavi.

În plus, sistemul juridic și autoritățile încă nu iau traficul de catelus (sau cruzimea animalelor) la fel de grave ca și ei, iar legile din multe țări - inclusiv U.K. - sunt adesea prea lax. Pedeapsa este suficient de ușoară pentru contrabandele câinilor care nu trebuie descurajate să profite de această activitate ilegală. De exemplu, un bărbat în vârstă de 54 de ani de la Crescentul Killearn, câmpiile a fost dat doar a BAN & # 8221; și o amendă de 3.300 de dolari Pentru maltratarea și comercializarea multor câini, chiar dacă a fost cunoscută investigatorilor că omul are o lungă istorie a cruzimii animalelor.

Cumpărătorii de câini contrabandă

Cumpărătorii de câini contrabandă

O mare parte la care lucrările de contrabandă a câinelui se datorează celor care achiziționează un animal de companie care a fost transportat ilegal și adesea inuman. Multe organizații de bunăstare a animalelor din întreaga lume încercarea de a educa comunitatea cu privire la importanța cunoașterii vânzătorului lor de catelus, dar posturile informative și postările blogului se încadrează adesea pe calea drumului de îndată ce un proprietar viitor vede urechile floppy și ochii câinelui drăguț.

Așa cum am văzut prin exemple din întreaga lume, întreprinderile de contrabandă animală sunt capabile să comită fraudă, creând lucrări false de vaccinare și pașapoarte. Și din acest motiv că mulți proprietari de animale viitoare nu sunt conștienți de viața timpurie a câinelui și acest lucru este adesea pentru că sunt mințiți de contrabandiștii câinilor.

Internetul joacă un rol important în succesul afacerii de contrabandă câine. Această platformă este disponibilă 24/7 în jurul lumii, permite cumpărătorilor să caute prin sute de fotografii de pui de vânzare, citiți profiluri scurte despre canini (care, de obicei, nu se bazează pe adevăr) și contactați vânzătorul direct pentru a configura A timp pentru a vă întâlni / cumpăra câinele.

Vânzătorii care contrabandă câini

Vânzătorii se pot poziționa ca un sanctuar animal sau crescător venerată, iar cumpărătorul care nu se întreabă cumpără nu numai cățelul, ci șarada. Alții pot alege să-și vândă animalele de contrabandă la magazinele de animale locale, care sunt fie fără griji, fie nu le pasă de sursa vânzătorului.

Afacerea de contrabandă a câinilor se bazează pe falsificarea documentelor care solicită altfel indivizi să facă. În urma exemplificării problemelor de contrabandă a catelului în Regatul Unit, investigațiile au constatat că veterinarii din anumite țări au fost dispuși să modifice informațiile referitoare la nașterea și / sau datele de vaccinare dacă sunt plătite pentru a face acest lucru.

Odată ce catelul este considerat suficient de vechi pentru a călători - de obicei sub vârsta multi ar recomanda sau care este legea federală în u.S. sau alte țări - și documentele corespunzătoare (deși sunt falsificate în mod obișnuit), contrabandlerul își planifică călătoria.

Conducerea este preferată față de călătoria aeriană, deoarece securitatea este altceva decât lax în majoritatea aeroporturilor internaționale. În timp ce punctele de control la frontieră există încă atunci când conduceți sute, câteodată, mii de kilometri cu câinii de partea voastră, căutările vehiculului sunt adesea suficient de aleatoare pentru a fi evitate, mai ales dacă șoferul nu provoacă suspiciuni sau poate să pună ca un navetă. Mulți contrabandiști de animale se pregătesc pentru o căutare de vehicule, totuși, plasând adesea puii în compartimentele ascunse mici, ascunse, care sunt golite sau proiectate de contrabandiștii înșiși.

Cu toate acestea, pentru a face toate acestea, vânzătorii au nevoie de o sursă din care își câștigă puii. Și în timp ce este adevărat că unii contrabandiști de câini se consideră un om renascentist de tip - reproducere, contrabandă și vânzarea câinelui singuri - este mai des că o resursă suplimentară este disponibilă pentru a ajuta, făcându-le funcționarea mai ușoară și mai puțin răspunzătoare.

Principala sursă în contrabandă cu câine

Folosind un om de mijloc sau "sursă", protejează identitatea contrabanderului, precum și își păstrează sarcinile simple: cu atât mai puțin timp trebuie să-și petreacă produsul snuck-in, cu atât mai mult timp pot petrece călătoria înainte și înapoi, păstrând Bani și operațiuni care curg în mod constant.

Adesea, aceste surse sunt fermele de reproducere a catelusilor sau mori de catelus, care impregnam in mod curent cainii lor de sex feminin, astfel incat ca "produsul" lor (catelusi) pot fi in mod continuu.

Uneori aceste operațiuni sunt capabile să funcționeze deoarece pot exista într-o țară cu reglementări mai mici sau deloc de bunăstare a animalelor. Înțeles, reproducerea cățelușului inumane poate să apară cu aproape nici o întrerupere. Aceste adesea nesănătoasă Puii sunt apoi luați de contrabandistul care poate prezenta ca un adoptator și plătește animalelor sau poate fi chiar în operațiune, împărțind profiturile cu crescătorii ilegali.

De ce contrabanda câinelui este o problemă de bunăstare a animalelor
He`art de salvare / swns

De ce contrabanda câinelui este o problemă de bunăstare a animalelor

Puii, în special, sunt în pericol de a fi contrabandă, deoarece dimensiunea lor permite o ascundere mai ușoară. Investigațiile efectuate de organizații precum PETA, ASPCA și DOGSTRUST (o organizație britanică) au fondat că puii de contrabandă sunt adesea tratați inhumane. Doar în septembrie anul trecut, un om San Antonio a încercat să contrabandă 25 de pui și a fost prins La un punct de control din Laredo, Texas. Puii traficați au fost tratați în mod clar inuman, toate acoperite cu fecalele și urina proprie și umplute în interiorul pungilor de duffel ca hainele vechi.

Există multe cazuri ca aceasta.

O investigație a găsit un recipient de pui care a fost plastic înfășurat cu o mică gaură care îi permite să respire în timp ce alte cazuri severe de infecții ale pielii împărtășite de condițiile inumane în timpul transportului. Este, de asemenea, comun ca aceste catelusi să fie reținute, imobile și amuzite atâta timp cât călătoria dintre granițe ia.

Din păcate, industria animalelor de companie nu este exclusivă pentru canini și este o problemă la nivel mondial. Adesea, aceste animale, reptile și păsări sunt puternic drogate, conținut incomod, a negat alimente, apă sau un loc uman pentru a pierde ore întregi, uneori zile. Nu este neobișnuit ca animalele contrabandă să moară în timpul călătoriei.

Cum vă puteți ajuta

Cumpărătorii (sau viitorii adoptori de animale de companie) pot ajuta la întreruperea acestui sistem ilegal și dăunător prin investigarea sursei pe care doresc să le cumpere un cățeluș de la. Puteți cere să întâlniți părinții catelului, cereți să vizitați casa vânzătorului pentru a vedea condițiile de la. Orice negare a acestor solicitări simple ar trebui să ridice steagurile roșii și puteți sau să nu alegeți să raportați informațiile lor către o organizație locală pentru drepturile animalelor pentru o investigație ulterioară.

În timp ce politicile fac adesea puțin pentru a opri contrabanda câinilor, un lucru care ar putea să-i distrugă este o piață shunken. Dacă toată lumea a refuzat să cumpere animale contrabandă, și, în general, face o cercetare mai bună în cazul în care puii provin de la evitarea crescătorilor ilegali și mori de catelus, contrabandiștii de animale își vor vedea că afacerea lor se diminuează încet.

Lista de sarcini cu privire la modul de a evita încurajarea traficului de catelus atunci când obțineți un câine:

  • Întrebați întotdeauna să vedeți părinții catelului împreună cu puștii
  • Nu întâlniți niciodată vânzătorul în altă parte decât în ​​cazul în care Catelul vieții trăiește
  • Nu cumpărați un câine dintr-un loc care vinde mai mult de o rasă
  • Veniți să vedeți animalul pe care doriți să îl adoptați de mai multe ori
  • Nu cumpărați puii care arata nesănătoasă, subponderală sau prea tânără (raportează-le)
  • Asigurați-vă că există documente pentru câine, luați-o și aduceți-o cu dvs
  • Dacă există steaguri roșii, plecați și raportați locul autorităților locale
  • Adu-ți noul cățeluș la un medic veterinar pentru o verificare imediat
  • Nu permiteți să fiți presați în achiziționarea unui animal

Este mai bine să adoptăm, nu magazinul pentru un catelus. Dar dacă preferați să cumpărați un câine de rasă specifică, asigurați-vă că obțineți unul numai de la un crescător de reputație care operează legal.

Citiți următorul: Cum să găsiți și să identificați un crescător de reputație

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Activitatea crudă a contrabandei câine și cum funcționează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Activitatea de contrabandă câine și cum funcționează