Tânăra femeie își riscă viața pentru a salva buldogul furat

Destin Benoit
Ghidul dvs. la această recenzie de astăzi este de către Pet Expert Destin Benoit
Publicat 12 ianuarie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

O încercare bruscă

O femeie tânără a riscat viața pentru a salva un catelus. Alize James lucrează la un magazin de animale de companie și nu se gândea de două ori când a mers după hoții răsuciți.

Recent, în Harris County, Houston, un cuplu lacomă a intrat în Bully Kamp, un magazin de reproducere rar, pentru a încerca să fure un catelus în valoare de aproape 10.000 de dolari. Din fericire pentru acest câine, îngerul său de gardă uman era chiar la colț. De fapt, ea a fost pregătită să-și riscă viața pentru a proteja acest catelus.

Un buldog răpit

Alize James, magazinul de magazin la bully Kamp, se gândea doar la bunăstarea iubită a bully, în timp ce se aruncă pe capota mașinii cuplului. Spera să-i facă să se oprească și să se reconsidere, dar, în schimb, au scos pe stradă, cu James ținând pe capotă pentru o viață dragă.

Chiar și totuși, singurul lucru pe mintea acestei tinere a asigurat siguranța catelului. "Mintea mea a fost pe catelus și pe sănătatea ei, nu pe a mea", a spus James într-un interviul ulterior, După încheierea evenimentelor. Pupul era tânăr, vulnerabil și pe medicamente, deoarece a primit recent chirurgie.

Un final fericit

Acesta a fost ceva ce James a fost cu siguranță pe cale de a explica cuplului dacă au așteptat ca ea să se întoarcă cu hârtia, în loc să decoleze cu catelul în remorcare. Dar a fost curând clar că nu vor mai face mai mult de o milă. Nu cu James în jur.

Autoritățile locale încearcă încă să urmărească omul implicat în răpiri, dar au reușit să identifice femeia responsabilă de furtul Howl-Ibil. Datorită intervenției lui James, catelul este în curând să fie în siguranță, iar făptașii, în spatele barelor. Alize James ea însăși rămâne în siguranță și, din fericire, nu a sustine nici o rănire din incident. Ce ați face într-o situație ca asta? Alăturați-vă conversației noastre pagina de Facebook și urmați-ne pe Instagram!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tânăra femeie își riscă viața pentru a salva buldogul furat