5 Moduri de a vă proteja câinele de hoți

La fel de frumos ca și cum ar fi să vă lăsați câinele în curte, în timp ce te pregătești pentru muncă, poate fi un lucru extrem de riscant de făcut. Ciocul de câine este o amenințare reală și trebuie privită ca atare; Numărul de furturi de câini are a crescut cu 33% in ultimii ani. Toți mergem despre viața noastră de zi cu zi, gândindu-ne că nu se va întâmpla niciodată. Cu toate acestea, este întotdeauna posibil ca un străin să vină și să-ți smulgă pupul când nimeni nu e în jur.

Dacă sunteți proprietar de animale de companie, protejarea câinelui dvs. de a fi furate este ceva ce trebuie să fiți conștient și să luați măsurile de precauție necesare pentru a preveni să se întâmple. Din cele patru milioane de animale de companie care au dispărut în fiecare an, Două milioane sunt furate Conform datelor furnizate de ASPCA. S-ar putea să vă surprindă, dar câinii devin din ce în ce mai valoroși pentru hoți, iar bandele dezvoltă acum noi tehnici pentru furtul câinilor de la proprietarii lor. Vedeți cum funcționează hoții câinelui:

Pentru ca cineva să se teamă de câinele lor furat, aici este cum să nu lăsați puiul să ajungă ca unul dintre numerele menționate mai sus.

1. Dați câinele dvs. identificarea corectă

Câinii care sunt furați uneori ajung să scape sau să fie aruncați într-o altă locație, care este o veste bună dacă există vreo speranță de a-ți întoarce câinele înapoi. Chiar dacă potențialul hoț poate elimina cu ușurință gulerul câinelui și etichete, există și alte metode de identificare a câinelui.

Microcipuri și tatuaje

În cazul în care controlul animalelor sau un bun samaritean se sfârșesc pentru a-ți găsi câinele, veți dori ca ei să vă poată localiza, de preferabil rapid. Microcipping Este ceea ce aveți nevoie, deci mergeți medicul veterinar și obțineți animalul dvs. un microcip; ele sunt dimensiunea unui bob de orez și sunt introduse în gâtul câinelui, chiar sub stratul superior al pielii.

Când este scanat, cipul va oferi atât numele, cât și descrierea câinelui dvs., împreună cu informațiile dvs. de contact, cum ar fi numele și adresa dvs. De asemenea, puteți avea numărul dvs. de securitate socială, permisul de conducere și informațiile de stat tatuat pe coapsa interioară a câinelui. Cu toate acestea, tatuajele câinilor nu sunt întotdeauna o posibilă opțiune, mai ales că unele state ca New York au interzis tatuarea animalului dvs. de companie.

Păstrați informațiile actualizate

În general, microciparea animalului dvs. de companie este mult mai bună. Deci, dacă decideți să obțineți un microcip, nu uitați să îl actualizați o dată pe an, astfel încât toate informațiile să rămână curente. Pentru a fi în siguranță, îl puteți actualiza cu ușurință în fiecare lună sau ori de câte ori doriți cu contul online cu care vine vorba. Este foarte rapid și ușor.

2. Rase care sunt cel mai probabil să fie furate

Rase care sunt cel mai probabil să fie furateOamenii fură câini din mai multe motive, dar motivatorul primar este, desigur, bani. Rase precum maltezii, buldog-ul francez, Yorkshire Terriers și Buldogul Englez sunt adesea furate și vândute crescătorilor comerciali sau cumpărătorilor care nu se întreabă. Unele rase și chiar câini specifici ar putea fi în valoare de mii de dolari, ca un exemplu ilustrează.

Deoarece, în medie, rasele de mai sus (și altele) vinde timp de aproximativ două mii de dolari dau sau ia, ele fac țintă ușoară pentru hoții câine care doresc să obțină un buck rapid. Rasele mai mari, cum ar fi Terrierul American Bull, Staffordshire Terrier, și alți câini care seamănă cu rasele agresive sunt adesea furate în scopuri de luptă.

Inelele de luptă pentru câini nu discriminează

Sportul de sânge tragic subteran Dog luptând atrage în milioane de dolari pe an și este un motiv major pentru care promovează câinele dvs. ca "Gratuit la Home Goound" online. Aceasta este, de asemenea, o problemă serioasă atunci când adăposturile devin supraaglomerate, deoarece "Evenimente de adopție gratuite" tind să tragă în oameni răi. Dacă dețineți o rasă care este probabil să fie o victimă a furtului, nu-i riscați să le pierdeți.

Țineți minte că nu contează dacă aveți un taur de pit, un yorkie sau chiar o pisică; Luptătorii de câini vor avea aproape orice animal slab pe care îl pot găsi și le folosesc ca momeală pentru lupta câinilor. Chiar dacă locuiți în cel mai frumos cartier de pe planetă, oamenii răi vor căuta în mod inevitabil victimele ușoare oriunde se găsesc. Rămâneți vigilent, indiferent unde locuiți sau ce fel de câine aveți.

3. Spay și neutru, în special câini de designer

Obținerea fixării câinilor vă ajută să le împiedicați să obțină anumite tipuri de cancer, păstrează răsturnările nedorite și reduce probabilitatea că vor fi luate de la dvs. Oamenii care cred că aveți o "pură", fie că este adevărat sau nu, aveți un stimulent pentru a vă fura câinele. Deoarece oamenii sunt adesea dispuși să plătească sute de mii de dolari pentru câini de designer, este ocazia perfectă pentru ei să facă niște bani rapizi.

Nu toată lumea iubește câinele dvs. la fel de mult ca tine

La fel de oribil ca sunetele, este realitatea cu care ne confruntăm în fiecare zi. Pentru unii oameni, canini nu sunt altceva decât mașinile de reproducere care le împiedică să aibă un loc de muncă și de muncă. Pentru ce, când vă pot fura animalul de companie, stați înapoi, relaxați-vă și pompați puii în mori de catelus. Dacă animalul dvs. de companie este steril și incapabil să se reproducă, sunt mult mai puțin probabil să fie furați de la dvs. pentru că ar fi inutili într-o moară de catelus.

4. Aveți grijă de străini (care pun întrebări)

Aveți grijă de străini (care pun întrebări)Din păcate, nu toată lumea despre care vorbim este de încredere sau are cele mai bune intenții pentru dvs. și câinele dvs. Ceea ce se pare că o conversație prietenoasă poate fi doar cineva care vă supraveghează informații despre câinele dvs. și / sau casa dvs. Dacă cineva vine vreodată și începe să întrebe despre ceea ce ați plătit pentru câinele dvs., indiferent dacă ați fi sau nu doriți să vă vindeți sau vă oferă un tip de compensație pentru a vă reproduce câinele, rămâneți în alertă. În Marea Britanie, hoții la căutarea vorbesc cu proprietarii de câini, cercetă locațiile și apoi marchează bine Spoturi cu litere & # 8220; K & # 8221; ca o nouă metodă pentru furtul câinilor.

Cunoașteți oamenii din cartierul dvs

Un crescător responsabil, reputat nu merge în sus și pe străzile care caută un partener de împerechere pentru animalele de companie. Nu ascundeți informații despre obiceiurile dvs. zilnice, programul de lucru și cât de des animalul dvs. este acasă singur cu străinii. Acesta este un steag major roșu și ar putea să pună ca o amenințare pentru tine, câinele tău și familia ta ar trebui să încerce să intre. De asemenea, hoții înșiși spun că veșminte de vecinătate lucrează și sunt un descurajator major pentru criminali.

5. Au semne la îndemână

5 moduri de a vă proteja câinele de hoțiPe șansa de oprire ca câinele dvs. să ajungă la furat sau să lipsească, ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți să vă jucați pentru resurse într-o panică. Înainte de a se întâmpla ceva rău, faceți semne care includ descrierea fizică a câinelui, vârsta, sexul, numele, informațiile dvs. de contact și orice alte informații pertinente. Lăsați-le laminate și păstrați-le într-un loc sigur unde le puteți găsi imediat dacă se întâmplă ceva rău.

Cu cât primești mai repede și câine lipsă de câine / furate și # 8221; postat și să facă alți oameni conștienți, cu atât mai repede veți găsi câinele dvs., deoarece traseul ar putea fi în continuare proaspăt. Cel puțin ați putea obține o descriere a persoanei care ți-a luat pooch-ul de la tine. Dacă potențialul hoț știe că buni samariteni își păstrează ochii decojiți, probabil că nu va dura prea mult înainte ca puștiul să se întoarcă undeva.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune garduri de câine fără fir pentru a vă menține câinele din necazuri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a vă proteja câinele de hoți