Noua linie de îmbrăcăminte canine ajută la descifrarea raselor

Noua linie de îmbrăcăminte Canine ajută la descifrarea raselor

Dacă vă aduceți câinele din casă cu dvs., aveți șanse să fiți întrebat ce rasă este de mai multe ori. Chiar dacă animalul dvs. de companie este o pură, există întotdeauna oameni care vor să știe ce fel de câine este. Dacă această întrebare constantă vă deranjează, acum există o simplă fixă. Câini DEZINER"Noua linie de îmbrăcăminte Canine va face publicitate la rasa câinelui tău chiar pe spate pentru toată lumea să vadă.

Compania a fost creată de Heather Lehrman. Deziner Dogs oferă o linie de accesorii și îmbrăcăminte Canine pentru câini de rasă mică. Ea spune că a creat topurile rezervoarelor, hoodies și leagă pentru a umple o nevoie în industria animalelor de companie pentru câini mici.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

Noua linie de îmbrăcăminte Canine ajută la descifrarea raselor

Lehrman cunoaște industria animalelor de companie și are acces la o mulțime de proprietari de câini pentru a-și efectua cercetarea pe piață. De ce? Pentru că ea este, de asemenea, proprietarul mândru al unui câine de mers pe jos și de afaceri de companie și de companie!

Lehrman a fost o insulă lungă rezidentă toată viața ei și a decis să se îndepărteze de pe țărmul sudic acum șapte ani. Ea a investit într-o câine de mers pe jos și franciza de ședere pentru animale de companie care a oferit servicii rezidenților din Rosyn, Port Washington și Glen Cove. Afacerea ia permis să construiască relații cu mulți clienți.

Port Washington a devenit rapid centrul de afaceri, și de aceea Lehrman a decis să facă orașul sediul central pentru noua ei afacere, deținuți. Câinele ei de mers pe jos și de afaceri de companie, de asemenea, a permis, de asemenea, să construiască o relație cu proprietarii unui boutique de animale locale, un boutique de animale de companie dezlănțuit.

Boutique a început să distribuie cărțile de afaceri ale lui Lehrman și chiar a început să meargă pe câinii proprietarilor de tip boutique. Lehrman a fost impresionat de boutique, așa că a început să-și trimită clienții acolo pentru consumabile de câini, Instrumente de îngrijire și alimente naturale și holistice pentru animalele de companie. Logic, când și-a lansat noua afacere, dezlănțuită a fost primul magazin pe care dorea să-i vadă produsele sale.

Se numește linia lor "Sunt o ...", câinii Deziner oferă Hoodies, topuri de rezervoare montate și leagă retractabile care sunt special amenajate pentru unele dintre cele mai populare rase mici, inclusiv pugs, buldogi francezi, terrieri din Boston și Malteză. Dimensiuni pentru unele rase noi și la modă ca Westies, cockapoos și podele deeac sunt disponibile prea.

Compania speră să adauge alte elemente la selecția produsului său în curând, inclusiv impermeabile montate. Ei dau, de asemenea, 5% din toate profiturile lor S.N.O.R.T salvare, O organizație non-profit de voluntariat care are sediul în nord-estul U.S. Ei salvează rahii brahycelfalic (rase cu nas scrunched), inclusiv buldogi englezi, pugs și terrieri din Boston.

Noua linie de îmbrăcăminte Canine ajută la descifrarea raselor

LEGATE DE: Cele mai bune pâini de câine pentru zăpadă pentru a vă menține câinele în timpul iernii

Am două rase mari, un boxer de 58 de lire și un laborator de ciocolată de 65 de lire. Laboratoarele sunt una dintre cele mai frecvente și bine cunoscute rase de câine de pe planetă și au caracteristici foarte vizibile. Nu este adesea că am întrebat ce rasă este, dar eu sunt adesea întrebat despre boxerul nostru.

Știm mulți alți proprietari de câini de rasă mare și sunt adesea întrebați despre rasa de animale de companie - mai ales dacă câinele lor este o rasă mixtă. Cred că poate exista o nișă pentru aceste hoodies și tancuri pe piața mare de rasă. Ce crezi? Aveți un câine mare de rasă? Sunteți adesea întrebat despre rasa lui sau mai mulți oameni deja știu doar prin apariția lui?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noua linie de îmbrăcăminte canine ajută la descifrarea raselor