Țineți greșelile câinelui tău greșit?

Țineți-vă câinele și lesa # 039; s lesa corect

Ați fost vreodată în mers pe jos, ați văzut o persoană care are un jaunt plăcut cu pooch-ul lor și se gândi: "Wow! Cei doi se bucură cu adevărat de timpul lor împreună!"

Șansele sunt mari că câinele se plimba lângă proprietarul ei, fără a fi strâns pe lesa, și ar fi putut chiar să verifice privirea la persoana ei frecvent, poate cu un zâmbet câine mare pe fața ei!

Câini dragoste pentru a merge pentru plimbări cu peeps lor!

Câinii care au fost învățați cum să meargă cu maniere de lesa bune, sunt o vedere frumoasă pentru a vedea. Ei au, de asemenea, tind să aibă mai puține probleme de comportament pe leash (cum ar fi reactivitatea leșiei) și sunt capabili să evite durerea corporală care poate veni să tragă prea mult - la fel ca și îngrijitorii lor.

Leash Manners care fac mersul pe câinele tău o bucurie nu sunt un accident și Abilitățile de manipulare a leash sunt unul dintre lucrurile de care aveți nevoie pentru a stăpâni pentru a face minunat plimbare o realitate.

Acest lucru poate părea ca un detaliu destul de nesemnificativ, dar modul în care vă țineți pe lesa câinelui (să nu mai vorbim de leșia pe care o alegeți) poate face o mare diferență în calitatea plimbărilor zilnice. Deținerea corectă a unei lei poate împiedica rănirea persoanei atașate acelei bile de energie.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre această abilitate utilă și care lesa poate fi cea mai bună pentru dvs. și câinele dvs!

Cum să țineți lesa câinelui: TakEways

  • Ținând lesa dvs. vă păstrează în mod corespunzător și câinele dvs. în siguranță. O prindere adecvată pe lesa permite un control mai bun al pooch-ului.
  • Există trei formatori de bază de câini de bază recomandă utilizarea. Noi vom discuta în detaliu mai jos, dar sunt Gripa degetului mare, mânerul degetului și aderența acordeului. Puteți utiliza oricare dintre cei trei vă plac, dar asigurați-vă că ați încercat pe toți pentru a vă asigura că găsiți cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Asigurați-vă că alegeți o lecție bună! Leashes variază într-un milion de moduri, deci este important să știți ce să căutați. Aceasta include având în vedere lungimea leșiei, stilul și materialul pe care îl fac.

Modul potrivit de a ține lesa de câine: trei opțiuni minunate

Tehnici de holding de lesa

Trebuie să Țineți leșia câinelui într-un mod care vă permite să o prindeți în siguranță în timp ce încă Fiind capabil să dea câinelui dvs. mai mult sau mai puțin Length la un moment dat.

Din fericire, există câteva moduri ușoare de a ține lesa câinelui dvs. care vă poate ajuta să vă dați controlul asupra caninei dvs. de care aveți nevoie, în timp ce vă împiedicați simultan vă răniți dacă câinele dvs. se ridică brusc pe lesa ei.

Vom discuta trei dintre cele mai bune dispozitive de deținere de lesa de mai jos.

# 1 Grupul degetului mare

Thumb Grip

Puneți degetul mare prin mânerul buclă al leșiei. Apoi, adunați o parte din slăbiciunea lesa și bucurați-o din nou peste degetul mare.

Închideți pumnul cu toate straturile de leșie din interiorul acestuia și degetul mare în partea de sus, cu restul leșiei care ies din mâna Pinky. Aceasta este ancora ta!

Puteți ajusta cât de mult este disponibilă lungimea de leșie rămasă pentru ca câinele dvs. să utilizeze cu plasarea celei de-a doua mâini. Nu aveți nevoie să vă țineți câinele aproape de dvs., dar doriți să ridicați suficientă slăbiciune că câinele nu trece peste lesa accidentală.

Amintiți-vă, lesa ar trebui să iasă amândouă mâinile pe Pinky Side!

Dacă aveți nevoie să vă dați câinele mai mult, deschideți-vă mâna de ancorare cu degetul mare, îndreptându-vă și eliberați cât mai multe bucle de slăbire pe măsură ce doriți. Deoarece mânerul lesa dvs. este în jurul degetului mare, vă va ajuta să vă împiedicați să vă scăpați lesa.

Dacă aveți nevoie să vă mențineți mai strâns, țineți leșia lângă ombilic cu mâna de ancorare deasupra celeilalte mâini, cum ați ținut o bâtă de baseball.

Cel mai bun pentru: Oamenii care îi place să-și petreacă câinele pe partea opusă a corpului lor din mâna lor de ancorare. Cu alte cuvinte, puteți utiliza mâna stângă pentru a ancora lesa, în timp ce vă plimbați pe partea dreaptă.

# 2 Mânerul degetului

Finger Grip

Similar cu mânerul degetului mare, mânerul degetului începe cu plasarea degetului mare prin mânerul buclă al leșiei.

Apucați o parte din slăbiciunea în leșie și faceți o buclă peste primul deget (mai degrabă decât degetul mare) de aceeași mână. Puteți face și o altă buclă de slăbire, dacă vă place.

Prinde toate straturile de leșie din pumnul tău, cu degetul mare pe partea de sus și lesa iese din mâna ta pe partea pinky. Aceasta este ancora ta!

Dacă doriți să vă dați câinele mai mult în lesa, deschideți mâna de ancorare cu degetul mare. Este ușor să eliberați toate slăbiciunile de când buclele sunt peste deget și pentru a închide pumnul în jurul mânerului de leșie pentru a restabili ancora.

Cel mai bun pentru: Oamenii care doresc să-și meargă câinele pe aceeași parte a corpului lor ca mâna lor de ancorare.

# 3 Atragerea acordeonului

Accordian Grip

Cu aderența acordeonului, bucla de leșie poate fi plasată peste degetul mare sau înfășurată în jurul articulațiilor celor patru degete, dar de multe ori nu este înfășurat în jurul nimic.

Lesaia este stratificată înapoi și înapoi de câteva ori pe palmă și prins în pumn, cu lungimea de leșie rămasă care iese din mâna pe partea pinky spre câine. Aceasta este ancora ta!

Cealaltă mână poate deține o parte din rămatul leash, dacă câinele se află pe partea opusă a corpului din mâna de ancorare.

Cel mai bun pentru: Deoarece bucla, de obicei, nu este înfășurată în jurul degetelor, această prindere este minunată pentru persoanele care doresc să comute repede și ușor lesa în cealaltă parte a corpului cu câinele în timp ce merg.

Greselile comune ale leșiei

Ținând o lesa nu este tot ceea ce este complicat, este? Dar, s-ar putea să fiți surprinși de câte moduri diferite se pot gândi să se conecteze la câinii lor în timpul plimbări. din pacate, Unele dintre modalitățile deținute de leșie nu sunt o idee bună.

Iată câteva tehnici de holding de leash care sunt nu recomandat:

  • Înfășurarea leșiei în jurul brațului, încheieturii mâinii sau mâinii
  • Puneți întreaga mână prin bucla leșiei
  • Atașarea leșiei la o buclă curea pe pantaloni
  • Ținând ceva (ca un telefon mobil) în mâna de ancorare
  • Fără a acorda atenție câinelui dvs. în timp ce le umblați
  • Ținând câinele foarte aproape de corpul tău cu lesa strâns
  • Ținând leșia în aer atunci când câinele este aproape de voi pentru a elimina slăbiciunea
Greșeli atunci când țineți lesa de câini

De ce este important să țineți leșia câinelui într-un mod specific?

Deci, acum că știți cum să vă țineți pe lesa câinelui dvs. în cel mai sigur mod pentru dvs. și pentru omologul dvs. de canine, vă puteți întreba, de ce deranjează?

Iată câteva probleme comune pe care le puteți experimenta atunci când vă țineți în mod incorect lesa câinelui:

  • Puteți pierde prinderea pe lesa și aruncați-o, iar câinii liberi nu sunt distractivi sau în siguranță.
  • Câinele tău poate să-l iau destul de greu pe lesa pentru a te trage peste (și, cu brațul tău tras spre câinele tău, este posibil să nu poți să-l folosești pentru a opri căderea ta); întrerupe oasele în degete, încheietura mâinii sau brațului; sau deteriorarea cartilajelor, ligamentelor sau tendoanelor în braț, încheietura mâinii sau mâinii.
  • Puteți pierde controlul asupra câinelui dvs., dar totuși să le atașați, ceea ce vă poate pune pe amândoi în situații jenante sau periculoase.

Asa de, Doar asigurați-vă că utilizați unul dintre cele trei grize discutate mai sus. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați în siguranță în timpul plimbări.

Circumstanțe speciale pentru Holding Leash

Deși gripile și principiile discutate mai sus sunt aplicabile majorității câinilor și proprietarilor lor, există cel puțin două seturi de circumstanțe speciale în care ar putea fi necesar să vă gândiți la câțiva factori suplimentari.

Vom discuta atât de jos.

Considerații speciale pentru câinii de mers pe jos

Seniorii câini de mers pe jos

După cum vă puteți aștepta și așa cum este explicat de cercetătorul Kevin Pirruccio și colegii săi din O scrisoare de 2019 către JAMA Chirurgie, Proprietarii mai în vârstă de câini sunt cu mare risc de a fi răniți dacă câinele lor le tragă peste.

Dar, Prin utilizarea uneia dintre tehnicile de exploatare a leșiei discutate mai sus, ar trebui să puteți elibera rapid lesa de câine pentru a evita rănirea.

Dacă nu sunteți îngrijorat de căderea, hands-free heashes (care sunt purtate în jurul taliei) pot ajuta să dea mai multă siguranță și control al câinelui superior atunci când își dau câinii. Există, de asemenea leashes mai potrivită pentru artrită care poate fi un pic mai ușor pe mâini.

Proprietarii de mers pe jos câini reactivi

Un alt grup de câini care ar putea avea nevoie de ajutor suplimentar cu controlul în timpul plimbărilor sunt cele cu câini reactivi de leșie.

Aceasta înseamnă că acestea sunt încântați sau speriate de prezența anumitor declanșatoare în mediul lor (cum ar fi alți câini, oamenii care merg sau alergând, mașini, biciclete etc.) și explodează într-o frenezie. Ele pot lătra, săriți, trageți puternic, sau călăuziți ca parte a acestui afișaj.

Plimbarea câinilor reactivi

Dacă câinele dvs. este reactiv cu leșie și nu sunteți sigur cum să remediați situația, Discutați cu un consultant de comportament sau lucrați cu un antrenor profesionist de câini fără forță. De asemenea, puteți afla multe despre reactivitatea leșiei și obțineți câteva idei de la Ghidul nostru de reactivitate a leșiei.

Câinele dvs. nu vrea niciodată să fie cei mai buni prieteni cu lucrurile care o supără, dar ea poate fi învățată cum să acționeze calm în prezența declanșatorilor ei, Deci, amândoi vă puteți bucura de plimbările dvs. mai mult.

Folosind echipamente de mers pe jos ca a Frontul atașat, hamul fără tragere sau Guler de cap În loc de un guler plat obișnuit sau un ham de atașare a umărului, poate ajuta să obțineți mai mult control în mâinile oamenilor ale căror câini nu ar trebui, din motive de siguranță, să-i tragă deloc.

Asigurați-vă că înțelegeți cum să se potrivească corespunzător acestor tipuri de hamuri Înainte de prima călătorie și antrenează câinele dvs. cum să poarte un headcoollar înainte de ao folosi pentru plimbări.

Selectarea celei mai bune lesa: Sfaturi de la un antrenor

Deci, acum că sunteți înarmați cu cunoașterea modului de a vă ocupa cu succes, tot ce aveți nevoie este "# 8212; Lesa ta! Există atât de multe tipuri, poate fi greu de știut care este potrivit pentru dvs. și câinele dvs.

Vom trece câteva categorii și stiluri disponibile mai jos și vom sugera anumite tipuri de situații speciale.

Cum să alegeți o lesa de câine

Alegerea dreptului Stil de lesa de câine

Există o serie de tipuri diferite de leashes pe piață, iar proprietarii sunt adesea confuzi cu privire la ce stil este cel mai bun. Vom explica două dintre cele mai frecvente stiluri și vom arăta cele mai bune aplicații de mai jos.

Standard sau instruire leashes

Standardul sau formarea câinilor de formare sunt, în general, cea mai bună opțiune pentru majoritatea proprietarilor și a câinilor lor. Aceste tipuri de leashes sunt destul de simple: ele constau de obicei dintr-o buclă la un capăt, o lungime de nailon sau frânghie și o clemă la capătul opus.

lesa standard

Dogul de câine standard oferă un control excelent asupra câinelui dvs. și nu dispun de doodaduri sau componente inutile pentru a complica lucrurile.

Ele sunt de obicei necostisitoare și sunt ușor de învățat cum să folosească prea. Cel mai bun dintre toate, ele funcționează de obicei bine cu mânerurile descrise mai sus.

Recomandat citit:

Cele mai bune câini leagă: Jocul nostru de top!

Citiți-o acum!

Cu toate acestea, veți dori încă să luați în considerare câteva caracteristici cheie atunci când luați o lesa de câini standard:

  • Selectați o lecție bine făcută și oferă cusături de înaltă calitate. Toate lenjeria vor începe în cele din urmă să arate uzura și firele vor începe să se dezvăluie, dar leagăle bine făcute vor dura ani de zile. În plus, nu doriți să utilizați o leșie atunci când se fixează cusătura, deoarece aceasta va provoca o problemă evidentă de siguranță.
  • Căutați o lesă cu coasere reflectorizantă, grafică sau materiale. Majoritatea proprietarilor vor găsi necesar să meargă câinele după întuneric, ceea ce prezintă o problemă evidentă de siguranță. Dar componentele de leșie reflectorizante vă vor ajuta să vă păstrați pe dvs. și la pooch-ul dvs. vizibil pentru trecerea șoferilor.
  • Gândiți-vă la mânerul lesa. Unele leashes caracteristică mânerele căptușite, care pot face o leșie mai confortabilă pentru a ține. Cu toate acestea, nu toți proprietarii doresc sau au nevoie de acest tip de padding & # 8212; Gândiți-vă doar la această problemă, încercați câteva leashes diferite dacă puteți, și alegeți cel pe care îl credeți că va funcționa cel mai bine.
  • Stick la Leashes cu cleme sigure. Leashes utilizează o varietate de diferite tipuri de conectori pentru a fixa gulerul câinelui sau la ham. De exemplu, unele utilizează conectori "Lobster gheare", în timp ce altele utilizează clipuri în stil carabiner. Nici un stil nu este perfect pentru toate situațiile, dar trebuie să selectați una care are un clip care este ușor tu pentru a atașa și detașa și rămâne în siguranță în timpul utilizării.

Câine retractabilă

Câine retractabilă sunt un alt stil de leșie și sunt destul de populare, deoarece combină un mâner plastic cu opțiunea de a schimba lungimea leșiei câinelui instantaneu. Unele dintre ele sunt de până la 30 de metri lungime!

Lesa de câine retractabilă

in orice caz, aceste tipuri de leashes sunt nu bun pentru câinii care învață să nu-și tragă lesa, Deoarece majoritatea manipulatoarelor părăsesc uneltele din interiorul mânerului, deblocate în timp ce leagă, astfel încât lesa retrasă în mod constant orice slăbiciune în lesa.

Acest lucru face ca câinele să trebuiască să tragă în mod constant pe lesa pe măsură ce se deplasează înainte sau spre obiectele pe care doresc să le exploreze.

Astfel, dacă manipulatorul vreV vrea să limiteze lungimea leșiei și să blocheze frâna lesa, câinele va continua să tragă puternic în încercarea de a continua să se miște.

Aceste leashes permit, de asemenea, câinilor să se desfășoare departe de îngrijitorii lor, care ar putea să le permită să găsească o situație în care intră în necazuri - câinele poate fi atât de departe încât persoana care mergea ca ea să nu știe că este în pericol până când este prea târziu!

De asemenea, Leasfurile retractabile pot fi periculoase. Acestea sunt toate vin cu instrucțiuni care avertizează oamenii despre posibilitatea de a arde sau amputarea coardei pentru câine sau manipulator Când se utilizează lesa sau posibilitatea ca leșia sau gulerul să se piardă și leșia se poate fixa rapid spre manipulator, care le-ar putea lovi și provoca rănirea.

Din cauza mânerului de plastic mare, Nu puteți utiliza niciuna dintre metodele de susținere a leșiei preferate cu o lecție retractabilă.

Câine retractabilă

În plus, dacă câinele dvs. trage acest tip de leșie din mâna dvs., se va mișca rapid spre câinele dvs., deoarece se retrage, ceea ce le-ar putea răni sau îi îngroșa atât de mult încât să fugă într-o panică.

daca tu do Decideți să achiziționați acest tip de lesa, asigurați-vă că cunoașteți greutatea câinelui dvs. și obțineți o lecție evaluată pentru a ține un câine de această dimensiune.

Obținerea unei lei care este prea puternică pentru un câine mic ar putea împiedica ca câinele să poată merge mai departe; Dimpotrivă, obținerea de a fi prea mică pentru un câine mare va determina probabil că lesa să se rupă în timpul utilizării.

De asemenea, asigurați-vă că utilizați un ham de câine de dimensiuni mici Dacă veți folosi o lecție retractabilă cu un mic pooch. Dacă leagăle retractabile sunt atașate la gulere standard standard, presiunea leșiei pe gâtul câinelui ar putea deteriora traheea.

Câinii care au fost deja învățați maniere și proprietarii de leșie bună, care sunt conștienți de riscurile implicate în utilizarea lor sunt candidați buni pentru utilizarea leashes retractabilă.

Alegerea celei mai bune lei de câine Material

Una dintre cele mai evidente căi de leashes diferă este materialele din care sunt făcute. Vom discuta câteva dintre avantajele și dezavantajele diferitelor materiale de leșie de câine de mai jos.

Nailon Câini leagă

Nylon Dog Leash

Leashes din nailon sunt relativ ieftini și pot varia foarte mult în formă, dimensiune, structură și lungime, dar Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la intemperii.

Alegeți o leșie care va fi ușor să vă mențineți în timp ce utilizați mânerul dvs. de leșie preferat - uneori sunt prea groase pentru a înțelege câteva straturi de el în pumnul dvs. confortabil sau prea subțire, care poate fi neplăcut să dețină dacă câinele trage pe lesa.

Mulți oameni ca nylonul plat este cel mai bun și de multe ori o leșcă de 1 sau ⅝-inch se potrivește cel mai bine.

Bumbac Câini leagă

Frânghie leashes din bumbac sunt lumina, flexibilă și moale pe mâini. Ele sunt disponibile într-o varietate de culori, stiluri și lungimi, iar mulți proprietari le preferă peste cei din nailon.

Cu toate acestea, frânghia este, de asemenea, foarte absorbantă, deci este ușor să absoarbă apa (și urina!), ceea ce le poate face greu până la capătul unei metri prin bălți sau iarba de dewy.

De asemenea, ele nu sunt întotdeauna mestecați (în special pentru Pouches Big, Power-Chewing), astfel încât acestea nu pot fi cea mai bună alegere pentru câinii care au probleme de mestecând lucrurile.

Dar, dacă vă place modul în care frânghia se simte în mâna voastră și aveți o pooch bine-manierată, care nu are probleme de mestecat, poate doriți să luați în considerare o leșie de frânghie.

Lanț sau cablu Câini leagă

Lanț de câine de lanț

Lanțul sau cablurile sunt excelente pentru câinii care își pot mușca leashes de când sunt Extrem de mestecat de mestecat. Ei pot fi de ajutor ca un proprietar lucrează pentru a-și învăța câinele să nu mestece sau să muște pe lesa.

Ele sunt făcute din metal, astfel încât să cântărească mai mult decât alte tipuri de leșie și au adesea un mâner din piele sau nailon pentru a le face mai confortabil pentru ca manipulatorul să dețină.

Acestea au tendința de rugină dacă sunt lăsate în afara, dar sunt de obicei foarte puternice și durează mult timp.

Cablurile de cablu nu sunt frecvente și sunt puțin mai scumpe decât alte tipuri de lesa. Ele nu sunt foarte flexibile, astfel încât să le poarte să nu fie la fel de confortabil.

Cablurile mai scurte leashes sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea ca legați jos in casa.

Piele Câini leagă

câine din piele leagă

Mulți manipulatori de câine, cum ar fi piele de piele de la Ele vin într-o varietate de lungimi și grosimi; ele sunt puternice și ușoare; și se simt mai bine în mână decât în ​​lanț, fie nylon leashes face.

Cu toate acestea, deoarece acestea pot fi deteriorate de un câine care mușcă sau le mestecați și au tendința de a fi puțin scumpe, ele nu sunt favorite pentru câinii de mers pe jos, care încă mai chomp și mestecau pe lesa lor.

Piele Leashes poate fi, de asemenea, dificil de curățat cu atenție și sunt sensibili la vreme. Veți avea nevoie să stocați piele de piele în interior, departe de soare și de ploaie.

Cauciuc Câini leagă

Cauciuc și întins leashes

Unele leasfuri disponibile sunt fabricate din cauciuc sau au o secțiune de cauciuc sau material elastic. Aceste lacuri ar trebui să ușureze presiunea leșiei pe câine și de manipulator atunci când câinele trage brusc.

Aceste tipuri de leashes nu sunt o idee proastă, dar nu fac prea multe pentru a ajuta cu un câine puternic de tragere, iar cauciucul este mult mai puțin durabil decât alte materiale de leșie.

Dacă decideți să obțineți o leșie de acest tip, asigurați-vă că există un alt material, cum ar fi Nylon, care formează și lungimea leșiei, Deci, există o copie de rezervă în cazul în care leșia se rupe în timpul utilizării.

Alegerea câinelui drept Lungimea lesa

Majoritatea câinilor fac cel mai bine cu o lesă care le permite să se bucure de plimbarea lor și să miroasă trandafirii fără a provoca un pericol pentru ei înșiși sau alții.

6 lesa de picior este de obicei standard

Mulți oameni preferă să folosească o lecție standard de 6 sau 4 picioare, dar păstrați-vă în minte înălțimea persoanei și câinelui care o va folosi.

De exemplu, o persoană înaltă care merge pe un câine scurt poate avea nevoie de o lecție mai lungă decât aceeași persoană care merge pe un câine mai înalt.

Cu toate acestea, câinii mari au, de obicei, corpuri mai lungi și par să aprecieze că au o lecție suficient de lungă, astfel încât ei nu se ciocnesc în mod constant în persoana lor cu șoldul lor.

Lungimea corectă a câinelui

Folosind o lesa standard de lungime de 4 `sau 6` este de obicei o idee buna.

În acest fel, aveți suficientă lungime de leșie pentru a permite câinelui dvs. să exploreze puțin marginile calea voastră, fără a fi nevoie să se ocupe de o mulțime de slăbiciune, sau să le ofere atât de multă slăbiciune că înfășoară copacii (sau alte persoane!).

Luați în considerare un avantaj lung pentru formarea în aer liber

Long plumb

Când vă antrenați câinele, una dintre variabilele care pot fi ajustate și practicate, care poate îmbunătăți coerența generală a câinelui distanţă.

Cea mai bună modalitate de a practica în siguranță indicii în timp ce lucrați la adăugarea distanței este prin atașarea unui plumb lung (aka lung leash) la câinele dvs., astfel încât, dacă se distrează încă mai aveți controlul fizic asupra lor.

Lăzile lungi sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a da un câine mai mult spațiu pentru a alerga în jurul în timp ce mergea, și sunt distractiv de utilizat în spații mari și deschise.

Cu toate acestea, deoarece câinele are atât de mult mai distanțat pentru a alerga și a ridica viteza, pot trage mult mai greu pe o legă lungă decât una mai scurtă.

De asemenea, câinii pe o leșie lungă pot înfășura lesa în jurul obiectelor și a oamenilor din apropierea lor, ceea ce ar putea deteriora lesa, obiectele și oamenii!

Instruire cu tab-uri

Un alt tip de lesa de antrenament este numit "tab" "și este în principiu o lecție foarte scurtă, de obicei mai mică de 12".

tablo

Filele sunt adesea folosite de formatori care au lucrat un câine pentru o vreme și încearcă să tranzifică la comportamente off-leash.

Fila poate fi utilizată pentru a manevra în siguranță câinele prin situații aglomerate sau pe un câine supravegheat ca un mâner cu apucare rapidă și este adesea mai ușor și mai sigur decât apucarea gulerului câinelui.

Câine retractabilă leagă provoacă probleme

Dog lesa de mână poziție FAQS

Chiar dacă Leash-Holding este un subiect destul de simplu, generează o mulțime de întrebări între proprietari. Vom încerca să răspundem la unele dintre cele mai frecvente întrebări de holding de mai jos.

Ar trebui ca câinii să fie întotdeauna lăsați în timpul plimbări?

Din motive de siguranță, toți câinii ar trebui să fie învățați maniere bune de leșie și rămân în timp ce se plimbă în public.

În timp ce există parcuri de câine în afara lesa disponibile unor proprietari, trebuie să ajungeți la parc cumva. De asemenea, indiferent cât de bine se antrenează un câine, posibilitatea de accidente urcă atunci când nu există un obiect fizic care să păstreze un câine în siguranță în apropierea poporului lor. Accidentele off-leash sunt o rușine, deoarece sunt adesea prevenite.

Este rău ca câinii să tragă pe o leșie?

Nu numai că este inconfortabil pentru câine și persoana care o face, dar un câine care trage pe lesa ei poate provoca deteriorarea gâtului sau poate răni persoana care o face pe ea.

În plus, o leșie strânsă poate provoca câini să se simtă mai tensionați în timpul mersului, ceea ce poate contribui la probleme de comportament cum ar fi reactivitatea leșiei. Învățând câinele să meargă pe o lesă liberă nu este deosebit de dificil și # 8212; Trebuie doar să fii dispus să puneți ceva timp și efort.

Ar trebui să-ți tragi câinele dacă nu vrea să meargă pe o lesa?

Când un câine nu se va plimba sau nu se oprește și se întinde în timpul unei meseri, trăgând-o nu este o soluție bună și o poate face să sufere un prejudiciu.

Este posibil ca ea să aibă ceva în neregulă cu ea și de aceea s-ar putea clăti brusc în mijlocul unei ieșiri.

Țineți minte, nu se naște câini știind cum să meargă pe o lesa, deci dacă câinele dvs. este tânăr sau neexperimentat de purtarea unui guler și lesa, răbdarea și pregătirea sunt importante pentru ao învăța cum să vă obișnuiți și să vă bucurați de timpul petrecut Lesa cu tine. 

***

Plimbarea câinilor noștri este o modalitate excelentă de a împărtăși niște bucurie cu ei! Utilizarea abilităților de leșie pe care tocmai le-ați învățat vă poate ajuta să vă bucurați să vă bucurați de excursii cu pooch-ul dvs. în siguranță și fericit.

Tu și câinele tău au experimentat dificultăți din cauza problemelor de manipulare a leșiei? Care este modalitatea dvs. preferată de a ține o lecție și de ce?

Distribuiți-vă experiențele (și orice întrebări pe care le aveți) în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Țineți greșelile câinelui tău greșit?