Revizuire: bark qutty de unică folosință pentru câini

Unii proprietari de animale de companie preferă să folosească o baie interioară sistem pentru câinele lor când sunt departe de casă. Acestea sunt ideale pentru locuitorii de apartamente, proprietarii de animale de companie cu probleme de mobilitate și proprietari de animale de companie senior cu probleme de incontinență. Coarta de coajă Baia de unică folosință pentru câini este o alternativă naturală la Plăcuțele tradiționale de cățeluș și sisteme incomode de baie interioară, care de obicei trebuie să fie curățate zilnic.

Probabil că sunteți familiarizat cu tampoanele tradiționale de pee pentru câini. Ele sunt tampoane subțiri care ar trebui să absoarbă urina câinelui și să vă mențină podelele uscate. În timp ce acele tampoane de potty sunt mult mai ieftine decât un sistem de poticni de câine interior, este mai probabil ca ei să se scurgă. De asemenea, mirosul este mai vizibil cu aceste tampoane subțiri pee.

Puppy Pee Pads nu sunt, de asemenea, ecologice. Ele sunt făcute cu materiale plastice și multe substanțe chimice diferite pentru a absorbi urina. Gândiți-vă la ele ca echivalentul caninului de scutece pentru copii. Ele se adaugă în gunoi atunci când sunt utilizate zilnic și durează mult timp pentru aceste plăcuțe să se descompună într-un depozit de deșeuri.

Pentru mai multe informații despre unele dintre cele mai populare tampoane pentru câini, Verificați această comparație.

Sistemele de potty interioare, cum ar fi coasele de coajă, sunt concepute pentru a fi mai ecologice, în timp ce sunt încă eficiente. Ele sunt, de asemenea, mai sigure pentru câinele dvs. și oamenii din casa dvs., deoarece nu conțin substanțele chimice toxice găsite în tampoanele tradiționale de pee.

Bark Potty Opposable Pet Pet Review

Bark Potty Dog Dog Dog Opty

Similar cu costele de câine de interior realizate cu iarbă reală, Coarta de coajă se face cu coaja reală. Oferă mirosurile naturale pe care le-ar găsi afară. Aceste mirosuri încurajează câinele dvs. să folosească cotletul de coajă și să facă o pregătire mult mai ușoară.

Coaja este amestecată cu ingrediente organice și toate sunt ținute la loc cu o plasă de plasă. Dacă aveți un câine care îi place să zgârie și să rămână resturi după ce ați folosit baie, nu va trebui să vă faceți griji pentru a obține mizeria peste tot în casă.

RECOMANDAT: Top 5 cele mai bune cutii de gunoi de câine pentru pui de antrenament

Am fost sceptic, pentru că am încercat alte sisteme de potty interioare și pee tampoane cu câinii noștri. De obicei, ei nu le iau foarte ușor. Amestecul nostru Beagle, care are doar 10 luni, a luat foarte repede. Ea are încă accidente pe timp de o dată când nu o pot ține întotdeauna dacă am plecat mai mult de 4 sau 5 ore.

Bark Potty ReviewEa a folosit cotty de coajă aproape imediat cu foarte puțină pregătire necesară. L-am lăudat de câteva ori pentru a-l snifui, și asta a fost obligatorie toată pregătirea.

Așa cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, compania include, de asemenea, o sticlă mică de feromoni cu TheBark Potty. Dacă câinele dvs. ezită să meargă, pulverizarea feromonilor ar putea să-i atragă să o folosească.

După cum veți observa în fotografia de mai sus, există convenabil Câine de pungi de câine Situat în colțul din stânga sus al cutiei. Dacă câinele dvs. merge numărul 2, tot ce trebuie să faceți este să-l ridicați ca și cum ați fi dacă ați fi plecați la o plimbare.

O cutie de coardă de coajă ar trebui să dureze 2-4 săptămâni, în funcție de dimensiunea câinelui tău, câte câini ai și cât de des este folosit. Există o acoperire de ceară în interiorul cutiei care păstrează urina de la scurgeri.

După trei săptămâni de utilizare, nu am văzut semne de scurgere cu corabia noastră de coajă.

Din păcate, dacă câinele dvs. are diaree, nu veți putea să-l curățați și va trebui să vă aruncați mai devreme. Cutia este de 2 picioare cu pătrat de 2 picioare, deci este ideal pentru rasele mici și medii.

Puteți cumpăra o cutie dublă pentru câini sau case mari cu mai multe animale de companie. Cutiile duble sunt doar două cutii standard de coajă, care se conectează cu o bandă lipicioasă în centru. Trebuie să cumpărați un abonament la coaja Potty, iar prețurile sunt după cum urmează:

Singur Dubla
1 cutie pe lună $ 24 per cutie 1 cutie pe lună 48 dolari pe lună
3 cutii livrate la fiecare 3 luni $ 20 pe cutie 3 cutii livrate la fiecare 3 luni $ 40 pe cutie
6 cutii livrate la fiecare 6 luni $ 18 pe cutie 6 cutii livrate la fiecare 6 luni $ 36 pe cutie

LEGATE DE: 15 cele mai bune tampoane de căprioară pentru câini de antrenament de toaletă

Bark Potty Review

După cum puteți vedea dezavantajul acestei soluții de potty interior este prețul. Ele sunt mult mai scumpe decât tampoanele tradiționale de pee pentru câini. Ele sunt, de asemenea, mai scumpe decât sistemele de pottia interioare din plastic și de iarbă sintetică.

Deși costă mai mult, sunt mai sănătoși pentru animalul dvs. de companie. Beneficiile naturale sunt minunate și, de asemenea, nu va trebui să spălați și să dezinfectați un folositor Potty de interior din plastic. Prețul suplimentar va fi bine meritat pentru proprietari care nu doresc să spală o tavă de plastic de zi cu zi.

Sistemele de pottine din plastic pot fi un hassle. Este mult mai convenabil să ridicați-l o dată la un moment dat și să aruncați tava când începe să miroasă urină.

Coaja Potty nu poate fi prietenoasă pentru câini care trebuie să se elibereze în interior de mai multe ori pe zi. Dacă câinele dvs. trebuie doar să o folosească ocazional, ca și micul nostru Beagle, atunci cred că este o alternativă sigură, sănătoasă și eficientă față de alte sisteme de potty interioare.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o garnitură de coajă după ce ați citit această recenzie, puteți obține 5% din primul proprietar cu codul promoțional Topdog5!

Cum de a găzdui un câine?

Ești interesat de coaja Potty pentru noul dvs. catelus sau un câine adult care nu este încă pregătit de casă? Casa de rupere a unui catelus nu este ceva de intrat usor. Trebuie să faceți cercetarea dvs. și să fiți pregătiți pe deplin pentru sarcina pe care o faceți.

Mai jos, puteți viziona Ghid video pas cu pas pe care am creat-o pentru a ajuta proprietarii de câini care încearcă să-și găsească noul partener. În videoclip veți vedea sfaturi despre cum să vă antrenați cățelul sau câinele adulți pentru a merge la baie afară.

Poate dura mai mult cu un câine mai în vârstă care a dezvoltat deja obiceiuri proaste, dar cu timpul și răbdarea practic fiecare câine poate învăța să meargă la baie afară.

Ghid complet: Cum să găzduiască un câine pentru adulți - un ghid video pas cu pas

Rezumatul lui Bark Potty Dog de unică folosință

Pro:

  • Complet natural
  • Mirosurile naturale și au inclus feromonii care atrag câinele dvs. pentru a utiliza acest produs fără o mulțime de instruire extinsă
  • Călina de ceară împiedică scurgerea prin box
  • Plasa de plasă ține coaja în interiorul casetei și nu a fost urmărită prin casa dvs
  • Reciclabilă

Contra:

  • Mai scumpe decât sistemele de potty interioare reutilizabile și câțiva paduri de doggy
  • Trebuie să cumpărați o cutie dublă dacă aveți o rasă mare sau câini multipli
  • Dacă câinele dvs. are scaunul liber, nu veți putea curăța corabia de coajă și va trebui să o înlocuiți

Acum este rândul tău să revizuiască toate tampoanele Puppy Puppy

Folosești Coarde Potty în casa ta? A fost ușor să-ți folosești câinele să-l folosească? Cât durează de obicei? A protejat etajele tale și ți-a păstrat gratuit mirosul de acasă? Ne-ar plăcea să auzim și părerea dvs. despre acest produs! Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile dvs. comentarii foto și video pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: bark qutty de unică folosință pentru câini