Revizuire: amazonbasic puppy instruire

Dacă adoptați un cățeluș, este incontestabil că va avea un accident în casa dvs. în cele din urmă. Investiția în plăcuțele de antrenament Puppy vă va ajuta să vă păstrați podelele curate și să miroase proaspete. Ele sunt o modalitate accesibilă de a vă oferi pooch-ului un loc ușor de curățat pentru a utiliza baia în interior.

Puppy Pee Pads nu sunt concepute pentru a fi o scuză ușoară pentru a nu vă scoate animalul atunci când trebuie să folosească baie. Ele sunt pur și simplu o modalitate de a facilita curățarea oricăror accidente pe care le poate avea pooch. Nu cumparati tampoane pee crezute ca te vor scoate din luarea lui Fido pentru o plimbare.

AmazonBasic Puppy Pee Pad ReviewOrice proprietar de câini care încearcă să închirieze Anul său de companie nou ar trebui să investească în Puppy Pee Pads. Tampoane, ca și acestea de la AmazonBasics, vă vor economisi timp și bani. Credeți sau nu, petrecerea câtorva dolari suplimentari pe Puppy Pee Pads este de fapt bun pentru bugetul dvs.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cumpărarea consumabilelor de curățare a covoarelor pentru a scăpa de mirosuri sau pentru a plăti o etichetă de preț Hefty pentru a avea profesioniști să vină și curățați podelele. Puppy pee tampoane sunt concepute pentru a absorbi urina și blocarea în miros, lăsând podelele curate, deteriorarea liberă și mirositoare proaspătă.

VIDEO: Cum de dovada cățelușului acasă - cele mai bune sfaturi și sfaturi

AmazonBasic Puppy Training Pads

AmazonBasic Puppy Pee Pad Review

În revizuirea mea video, demonstrează cât de bine aceste tampoane absorb apă. Veți vedea că voi continua să depun peste 5 cani de apă pe tampoane și încă nu se scurge.

Asta pentru că AmazonBasics utilizează tehnologia multi-strat pentru a crea aceste tampoane. Ele prins urina și mirosurile bloc. Ele au, de asemenea, o frontieră din plastic care ajută la prevenirea scurgerii de la scurgeri pe podea.

Stratul inferior al tamponului este, de asemenea, plastic, care împiedică scurgerea urinei și Deteriorarea podelei. Interiorul tamponului îmi amintește de interiorul scutecului unui copil. Este făcut din material care absoarbe lichidul și îl transformă în gel.

AmazonBasics face orice promisiune despre cantitatea de lichid pe care aceste tampoane le pot ține, dar produse similare pretinde că deține cel puțin 3 cești. Așa cum veți vedea în revizuirea mea video, aceste tipuri de pisici de pisici pot conține aproape de două ori atât de mult!

COMPARAŢIE: Cea mai bună comparație a tampoanelor de antrenament - toate absorbul vs. AmazonBasics vs. Pay Puppy Cuty Trainer

AmazonBasic Puppy Pee Pad Review

Dacă sunteți ceva de genul meu, probabil că sunteți sceptic cu privire la faptul că câinele dvs. ar folosi de fapt aceste suporturi de pui. Cei trei câini sunt deja pregătiți, dar micul nostru beagle va avea încă un accident ocazional noaptea sau dacă este lăsată singură pentru o perioadă lungă de timp.

Am pus aceste tampoane pee într-o zonă desemnată pe podea și am pus beagle pe ei în momente aleatorii pe tot parcursul zilei. Speram că se va obișnui cu ei și a funcționat!

5 zile mai târziu am ieșit din casă pentru după-amiaza și ea a mers pe tampoane! Ea merge, de obicei, pe una din covoarele mele, dar nu este în același loc de fiecare dată.

Am pus tampoanele pee într-un colț, unde nu a urinat niciodată, așa că am fost surprins că a ales să-i urineze pe ei în loc de pe unul din covoarele mele.

Amazonbasic Puppy Pee Pads are un atractiv construit că câinele tău poate mirosi, dar nu poți. Evioulsy nu pot promite că vă va atrage câinele, dar ei au atras cu siguranță micul nostru beagle.

Aceste tampoane de potty sunt, de asemenea, echipate cu un strat de sus de uscare rapidă, care ține puiul dvs. de la urmărirea pipi de pe tampoane și în jurul casei dvs. De asemenea, previne urina să se obțină pe blană sau labe, ceea ce îl va păstra mirosind proaspăt și curat.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune cutii de gunoi de câine pentru pui de antrenament

AmazonBasic Puppy Pee Pad Review

AmazonBasics Pads Măsură 22 "x 22". Ele sunt dimensiunea perfectă pentru cățeluși și rase mici. Cu toate acestea, dacă aveți un câine mare, vă recomandăm să cumpărați tampoane special concepute pentru animalele de companie mari. Cei mai mulți consumatori cumpără produse ca acestea pentru a-și antrena puii, dar unii achiziționează-le pentru câinii de rang înalt cu probleme de incontinență.

Câinii mici se pot potrivi cu ușurință pe aceste tampoane, dar rasele mari vor trebui să stea peste ele și să încerce să vizeze. Ei nu pot să-și obțină toată urina în limitele tampoanelor, care ar lăsa o mizerie urâtă pentru tine când ajungi acasă.

Puteți achiziționa un pachet de 100 de numărare de AmazonBasic Puppy Pee Pads pe Amazon pentru $ 16.99. Acest lucru este un pic mai ieftin decât majoritatea tampoanelor de pee de aceeași calitate. În videoclipul meu veți vedea că vin într-un pachet de plastic foarte simplu în loc de o cutie frumoasă.

Acesta este probabil motivul pentru care acestea costă câțiva dolari mai puțin și nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea proprietarilor de câini. Dacă doriți ceva care arată puțin mai frumos pentru că îl dați ca dar, puteți decide să plătiți un pic mai mult pentru tampoanele de pee care vin într-un ambalaj mai frumos.

Ambalajul nu ar trebui să conteze mult dacă folosiți singur tampoanele. Există puține șanse de a fi deteriorate, chiar și într-un înveliș de plastic ieftin. Doar asigurați-vă că căutați aceste patru caracteristici atunci când cumpărăm pentru tampoane pentru Pooch:

  • Sunt dimensiunea corespunzătoare pentru animalul dvs. de companie?
  • Nu neutralizează mirosul?
  • Sunt făcute cu tehnologie de scurgere?
  • Oferă o atracție construită pentru a face o pregătire mai ușoară?

Cum să găzduiască un câine?

Dacă nu sunteți sigur de cum să pregătiți un câine, va trebui să faceți mai întâi o cercetare. Este o sarcină consumatoare de timp, dar trebuie făcută. Housetraining Un câine poate deveni frustrant dacă nu știți ce să faceți sau dacă alegeți să nu utilizați Puppy Pee Pads.

Mai jos, am creat un ghid video pas cu pas pentru a ajuta părinții de companie care încearcă să-și antreneze noul plus.

În ea dau indicii despre cum să-ți antrenezi câinele adulți sau cățelușul pentru a folosi baia afară. Procesul este același, indiferent cât de vechi este câinele dvs., cu toate acestea, poate dura mai mult pentru a instrui un câine adult care a dezvoltat deja obiceiuri proaste.

Ghid complet: Cum să găzduiască un câine pentru adulți - un ghid video pas cu pas

Rezumatul AmazonBasics Puppy Training Pad Review

Pro:

  • Core extrem de absorbant care transformă lichidul la gel
  • 1.Frontieră din plastic de 5 inci care ajută la prevenirea scurgerilor
  • Stratul superior este uscat rapid pentru a vă menține câinele de a urmări urina în jurul casei sau pentru ao obține pe blană
  • Fiecare tampon are cel puțin 3 cani de apă
  • Echipat cu un neutralizant de miros construit și un atractant
  • Accesibil

Contra:

  • Nu este cea mai bună opțiune pentru rasele mari, deoarece măsura doar 22 "x 22"

Acum este rândul dvs. să examinați tampoanele de antrenament AmazonBasic Puppy

Ați încercat aceste tampoane de potty cu câinele sau câinele adulți? Cât de bine au stat? Podelele dvs. au rămas fără miros și miros? Vreau să aud opinia ta personală. Dați-mi voie să știu ce vă gândiți la aceste tampoane de antrenament în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile recenzii foto și video pe pagina noastră Facebook.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: amazonbasic puppy instruire