Top 20 de alimente umane pentru câini

Top 20 de alimente umane pentru câini

Proprietarii de animale de companie au o relație foarte apropiată și personală cu câinii lor. Dacă dețineți un câine, probabil că înțelegeți valoarea stabilirii unei relații apropiate și personale cu ei.

Stabilirea acestei relații nu ia o mulțime de muncă sau efort, deoarece câinii sunt creaturi iubitoare și sensibile. Puteți face acest lucru pur și simplu oferindu-le alimentele umane pe care câinii le pot mânca.

Ca oameni, mâncarea este o sursă de confort și de plăcere pentru noi. Câinii noștri se pot bucura și de mângâieri de anumite tipuri de alimente pe care le consumăm. Alimente pentru oameni pe care câinii pot mânca este ușor accesibil și, de asemenea, foarte convenabil pentru a accesa.

Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să cercetați proprietățile alimentelor umane pe care le dați câinelui dvs. deoarece unele alimente umane pot fi toxice pentru câini. Vrem ca bebelușii noștri să aibă un timp bun, să nu se îmbolnăvească!

Dacă te gândești la ce Câinii alimentelor umane pot mânca, Iată o listă pentru dvs.

1. Mere

Merele sunt una dintre alimentele pe care oamenii și câinii iubesc atât. Ele sunt delicioase, sănătoase și vin în atâtea varietăți și arome. Poți să-ți dai merele de câine ca un tratat delicios crocant.

Merele au beneficii similare atât pentru oameni, cât și pentru câini. Ei au Vitamine A și C care au diferite beneficii pentru sănătate pentru prietenul tău mic.

Ei au, de asemenea, fibre care ajută Îmbunătățiți sistemul digestiv al câinelui și previne durerile de stomac. Trebuie să fiți atenți să vă dați doar câinele numai cele mai bune și mai proaspete produse. Acest lucru se datorează faptului că merele putrede ar putea duce la câinele dvs. având otrăvire cu alcool.

În ciuda acestui fapt, merele sunt un exemplu deosebit de câini de alimente umane pot mânca. Un măr pe zi poate păstra doctorul departe pentru dvs. și prietenul tău blând!

2. Morcovi

Morcovii sunt un alt tip de alimente umane pe care câinii pot mânca. Ele sunt un tratat crocant care va ajuta de fapt câinele dvs. să-și îmbunătățească sănătatea orală.

Mestecarea pe ele ajută la eliminarea plăcii și face dinții câinelui mai puternic. Morcovii au, de asemenea, vitamina A care este minunată pentru sănătatea generală a câinelui. Vitamina A Îmbunătățește pielea lor și calitatea blănurilor lor.

În ciuda acestui fapt, trebuie să oferiți morcovilor câinilor dvs., deoarece vitamina A în cantități mari pot fi toxice pentru câinele dvs.

3. Orez alb

Oamenii iubesc orezul alb. Ei merg cu tot felul de mâncare de la Sushi în sosul indian. Fluffy White Rice este un tratament atât pentru oameni, cât și pentru câini.

Puteți să vă alimentați câmpul Câine, orez alb fiert. Acest lucru va îmbunătăți digestia câinelui și consistența scaunului. Este, de asemenea, o mâncare grozavă pentru a oferi câinelui dvs. atunci când au probleme de digestie, deoarece orezul albă este nu este dificil de digerat.

Deoarece orezul alb are amidon în el, ceea ce duce la o excursie a nivelului de zahăr din sânge după consum. Acest lucru ar putea fi periculos pentru câinele dvs. dacă au diabet zaharat, așa că trebuie să le dați orez alb în cantități moderate.

4. Somon

Somon este o mâncare excelentă pentru oameni că câinii pot mânca și pot fi de fapt un tratament de carne pentru câinele dvs. Are acizi grasi omega-3 care va îmbunătăți sănătatea generală a câinelui, reduce inflamația și va îmbunătăți calitatea pielii și a blănurilor lor.

Dacă vă hrăniți somonul câine de câteva ori pe săptămână, veți vedea că sănătatea lor se îmbunătățește considerabil într-o perioadă scurtă de timp. Blana lor va deveni moale și strălucitoare și ei vor arăta mult mai sănătoși.

Cu toate acestea, este important să rețineți că trebuie să gătiți somonul înainte de ao hrăni la câinele dvs., deoarece somonul nepotrivit poate duce de fapt la Boala otrăvitoarelor de somon care este cauzată de un parazit găsit în somon brut.

Această boală este mortală și ar trebui evitată cu toate costurile prin curățarea și gătitul dvs. de somon în mod corespunzător.

Dog Suplimente de măturat
Acizii grași Omega-3 sunt cunoscuți pentru proprietățile lor de sănătate a pielii la câinii care suferă de mătreață.

5. Pui

Câinii iubesc puiul și este una dintre cele mai frecvente alimente umane pe care câinii le pot mânca. Puiul nu este folosit numai ca ingredient în majoritatea alimentelor câinilor, dar este, de asemenea, hrănită câinilor separat.

Dacă doriți ca câinele să fie sănătos, puiul este unul dintre cele mai bune alimente pe care le puteți da. Acest lucru se datorează faptului că puiul conține o proteină care ajută câinele dvs. să rămână activ și sănătoși.

Este totuși important să spălați corect și să gătiți puiul înainte de ao hrăni la câinele dvs., astfel încât să nu ajungă Salmonella. Este, de asemenea, important să eliminați oase și cartușe din carnea de pui, astfel încât câinele dvs. să nu se sufle pe ele.

6. Ton

Ton este o altă sursă mare de acizi grași omega-3, care este mare pentru sănătatea câinelui tău. Dacă câinele dvs. consumă ton, calitatea stratului de blană se va îmbunătăți și va deveni moale și strălucitoare. Tuna are, de asemenea Antiinflamator PropertieS și ​​este bine ești articulațiile câinelui tău.

Cum ar fi somonul, trebuie, de asemenea, să gătești tonul înainte de a da-o câinelui tău. De asemenea, trebuie să eliminați oasele din carne de ton, astfel încât câinele dvs. să nu se sufle pe ele. Conserve și tonul proaspăt sunt ambele mari tratamente pentru câinele dvs.

7. Unt de arahide

Untul de arahide este cu siguranta un aliment sanatos sanatos pentru caini. Este delicios și plin de nutriție. Untul de arahide simplu și nesalit este cel mai bun pentru câinele dvs., deoarece Prea multă sare poate crește nivelurile de sodiu ale câinelui și poate fi dăunător pentru câinele dvs.

De asemenea, este important să rețineți că toate alimentele sunt doar sănătoase în cantități moderate. Dacă vă dați câinelui dvs. prea mult unt de arahide pe care le-ați putea duce la câștigarea în greutate, deoarece untul de arahide este ridicat în calorii.

8. Porc

Carnea de porc este, de asemenea, una dintre alimentele umane pe care câinii le pot mânca. Este delicată și plină de aromă, motiv pentru care oamenii și câinii iubesc atât. Este important să vă hrăniți carnea de porc gătită pentru câine, astfel încât acestea să nu fie afectate de the bacterii prezente în carnea de porc brut.

De asemenea, este important să nu adăugați condimente sau arome la carnea de porc pe care o veți hrăni câinele. Acest lucru se datorează faptului că condimentele și sosurile pot fi dăunătoare câinelui dvs. Versiunile procesate de carne de porc, cum ar fi slănină și șuncă, sunt bogate în sodiu care este dăunător pentru câinele dvs.

9. Curcan

Turcia este o altă mâncare pentru oameni pe care câinii îl pot mânca, ceea ce înseamnă că tu și câinele tău pot să se bucure de o curcan la Ziua Recunoștinței.

Tu ar trebui dau doar dezosat și fără piele bucăți de carne de curcan gătită la câinele dvs. Turcia neplăcută ar putea fi un pericol pentru sănătate prietenului tău blană.

De asemenea, este important să oferiți câinelui dvs. Turcia care a fost gătit pur și simplu pentru că umplutura și condimentele sunt nesănătoase pentru ca câinii să consume.

10. Afine

Afinele sunt un tratament mic, gustos atât pentru câini, cât și pentru oameni. Au diverse antioxidanți acest ajutor Curățați sistemul câinelui și le face mai active.

Afinele sunt o mare alegere a alimentelor umane pentru câini, deoarece are diverse vitamine, fibre și minerale care ajută Reglementați sistemul digestiv al câinelui și îi ajută să se simtă mai sănătoși și mai activi pe tot parcursul zilei.

În plus față de acest lucru, afinele nu au o mulțime de calorii și sunt o gustare mică. Acest lucru vă va împiedica câinele să supraîncălziți și să obțineți greutate.

Câinii pot mânca struguri, cartofi, nuci, ciuperci, avocado, piersici și alte fructe și legume? Sunt periculoase sau comestibile?
Fructele și legumele câinii nu ar trebui să mănânce niciodată

11. Banane

Banane, cum ar fi afine, sunt un tratament sănătos pentru prietenul tău blană. Au vitamine, minerale și o mulțime de fibre care sunt bune pentru sistemul digestiv al câinelui.

Cu toate acestea, bananele ar trebui să fie date câinelui dvs. în cantități moderate. Le puteți hrăni acest fruct într-o varietate de moduri. Aceasta include mișcându-le și încorporarea lor în dieta zilnică a câinelui tău. Asigurați-vă că ați limitat aportul zilnic de banane al câinelui sau sistemul lor digestiv va fi afectat.

12. Fasole verde

Fasolele verzi sunt sigure pentru cainele dvs. să consume. Mazărea verde și fasolele verzi sunt incluse în diferite tipuri de alimente pentru câini pe tot globul. Au o valoare nutrițională ridicată și sunt delicios crocante.

Câinii găsesc adesea un tratament pentru a consuma fasole verde din cauza aromei lor și criza pe care o aduc. Este important să vă dați câinele Fasole verde proaspăt și spălat corect Deoarece fasolea conservată de la supermarket au o mulțime de sare în ele care este dăunătoare câinelui tău.

13. Pepene

Pepene verde este un tratament delicios și hidratant. Este o mâncare excelentă pentru câini din cauza nutrienților pe care o are. Acestea includ vitaminele cum ar fi vitamina A și vitamina C. De asemenea, are un număr mai mic de calorii, ceea ce înseamnă că nu va cauza câinele dvs. să câștige greutate.

În plus față de aceasta, pepene verde reduce deshidratarea și rezolvă diferite probleme digestive. Este important să eliminați semințele de pepene verde înainte de a da fructele câinelui dvs., astfel încât să nu existe nici o șansă de a sufoca.

14. Căpșune

Căpșunile sunt un tratament dulce și sănătos pentru câinele dvs. Ei au fibre care ajută la reglarea sistemului digestiv al câinelui și consistența scaunului.

Ele au, de asemenea, diverse vitamine și alți nutrienți care vă ajută să vă păstrați câinele sănătoși. Puteți să vă oferiți căpșuni de câine în mod moderat, ca o tratare ocazională.

15. Brânză

Oamenii și câinii pot să se bucure de aroma brânzei. Unele feluri de brânză, cum ar fi Brânza de cabană, este complet sigură Pentru caini să mănânce.

Cu toate acestea, câinii, ca oamenii, uneori, se confruntă cu probleme digestive din cauza aportului de lapte. Există o șansă ca câinele dvs. să se confrunte cu dureri de burtă sau să aibă probleme digestive și un scaun inconsistent după ce mănâncă brânză.

Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să vă opriți cu totul brânzei de câine sau să le dați mai puțină brânză pe zi. Aceasta include 1-2 linguri de brânză pe zi.

16. Nucă de cocos

Benefinde Ulei de nucă de cocos pentru câini
Ce utilizare vă găsiți preferați pentru uleiul de nucă de cocos câine?

Coconuturile au o mulțime de proprietăți sănătoase și sunt absolut sigure pentru câinele dvs. Aceasta Hidrați și hrănește haina câinelui și, de asemenea, îmbunătățește digestia.

Puteți da câinelui de nucă de cocos care are o mulțime de proprietăți minerale sănătoase care ajută câinele să rămână sănătoși. De asemenea, puteți amesteca o lingură de ulei de nucă de cocos în alimentele câinelui. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți pielea și calitatea blănurilor.

Este important să rețineți că trebuie să vă dați uleiului de cocos câine în cantități moderate, deoarece prea mult ulei de nucă de cocos poate duce la creșterea în greutate Deoarece are o cantitate mare de grăsime în ea. Nu vrei ca prietenul tău blând să obțină o mulțime de greutate, astfel încât este recomandabil să le oferiți o lingură de ulei de nucă de cocos pe zi.

17. Ouă

Toată lumea iubește o omletă fantezie! Tu și câinele dvs. puteți să vă bucurați de unul la micul dejun, deoarece ouăle sunt absolut sigure pentru caini să consume. Ele sunt delicioase și pot fi servite în multe moduri diferite.

Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine ​​și vă pot ajuta să vă întăriți sistemul digestiv al câinelui. De asemenea, pot ajuta Consolidați mușchii câinelui și să se asigure că sunt mai sănătoși și mai activi.

Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să vă alimentați ouăle de câine care sunt complet gătite. Acest lucru se datorează faptului că ouăle neprevăzute ar putea duce la Deficiențe de biotină și alte probleme de sănătate. De asemenea, este important să gătiți ouă fără legume cum ar fi ceapa, care sunt dăunătoare câinilor.

Adăugarea de sare și mirodenii la ouă în timp ce le gătește, de asemenea, nu este o idee bună pentru că pot fi răi pentru sănătatea câinelui tău.

18. Miere

Mierea este o altă mâncare umană mare pentru câini. Este foarte sănătos pentru tine și câinele tău. Mierea face ca câinele dvs. să fie mai sănătos și mai activ. De asemenea, are un gust minunat care este iubit de câini și oameni deopotrivă.

În ciuda acestui fapt, mierea are un conținut ridicat de zahăr care ar putea conduce câinele dvs. pentru a câștiga greutate. Acest lucru se poate întâmpla dacă îl consumă în cantități mai mari în mod regulat.

În plus, dacă dvs Câinele este diabetic, Nu este o idee bună să le dați miere în mod regulat, deoarece este foarte dulce. Dați doar câinele dvs. un tratat dulce ocazional, astfel încât să consume miere în mod moderat.

19. Quinoa

Quinoa este o mâncare umană excelentă pe care câinii pot mânca. Este extrem de sănătos atât pentru oameni, cât și pentru câini și este un ingredient de bază în diferite tipuri de alimente de câine uscate de bună calitate. În plus, puteți să vă oferiți câinelui quinoa într-o varietate de moduri diferite.

Mâncarea quinoa în mod regulat nu va avea efecte negative asupra sănătății asupra câinelui dvs. și va oferi o alternativă la alimentele de amidon, cum ar fi soia și porumbul.

Quinoa va ajuta la îmbunătățirea sistemului digestiv al câinelui și poate, de asemenea ajuta câinii supraponderali să scadă acele kilograme suplimentare.

20. Iaurt simplu

Iaurtul este o altă substanță de lapte mare pe care tu și câinele tău îl puteți consuma împreună. Este bogat în calciu și vă va întări oasele câinelui. Calciul va întări, de asemenea, dinții și va împiedica durerile articulate la câinii mai în vârstă.

Iaurtul are, de asemenea, diverse probiotice care va oferi o nutriție sănătoasă câinelui dvs. Aceste probiotice vă vor ajuta, de asemenea, să vă reglementeze Digestia câinelui și consistența scaunului.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are probleme cu lapte, cum ar fi iaurtul și laptele, ar putea obține dureri de burtă și scaun curbat După ce mănâncă iaurt. Dacă vedeți acest lucru, trebuie să vă opriți să le dați iaurt.

De asemenea, păstrați un ochi pentru ingrediente artificiale, cum ar fi colorarea și îndulcitorii în iaurt. Este important să vă oferiți hranei organice pentru câini, deoarece acesta este cel mai sănătos.

Câinii alimentelor umane pot mânca
Un infografic care prezintă câinii obișnuiți cu alimente umane pot mânca în fiecare zi și cu moderatie.

Este distractiv să împărtășiți mesele cu câinele dvs. Vă ajută să le obligați cu ei și vă asigură, de asemenea, că consumați alimente sănătoase. Mâncarea umană poate fi grozavă pentru câini, Cu toate acestea, ar trebui să le primească cu moderatie, deoarece prea mult alimente umane nesănătoase pot duce la probleme de sănătate pentru câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 20 de alimente umane pentru câini