Total dog - filozofia ukc, instruire, nutriție & competiție

Total câine - filozofie, instruire, nutriție și concurență

Câine totală nu este doar o competiție, ci o întreagă filosofie inventată de Clubul Kennel United. Pentru a fi încoronat ca câștigător al unui spectacol total de câine, câinele dvs. nu trebuie doar să arate partea, ci și să funcționeze la fel de bine.

Agilitatea, tragerea în greutate și mitingurile de ascultare sunt doar câteva dintre căile în care câinele dvs. poate străluci cu adevărat. În timp ce această filozofie poate suna intens, UKC se mândrește cu atenție la găzduirea unor evenimente orientate spre familie și mai detaliate.

Competiția totală de câini
Câinele total nu este doar o competiție!

Filozofia totală a câinilor

UKC Câinii nu au dreptate - ei excelează și în performanțe fizice și mentale. UKC, a Clubul Kennel, promovează filozofia că câinii ar trebui să obțină succes în mai multe locații, nu doar una. Această filozofie se traduce într-un premiu cunoscut sub numele de Dogul # 8220;.& # 8221; Pentru ca un câine să câștige un premiu pentru câini total, ei trebuie să câștige o competiție de conformitate și de performanță la același eveniment.

Competițiile de performanță UKC includ agilitate, Greutate de tragere, și ascultarea. De exemplu, un câine ar trebui să afișeze călătoria corespunzătoare pentru rasa sa, în timp ce în inelul de spectacol și apoi să utilizeze excelenta lor conformație cu Excel într-o cursă de cursă de atracție. Un câine sonor și bine crescut ar trebui să poată trece cu ușurință de la inelul de spectacol la un eveniment de performanță fizică. În ansamblu, acest câine ar trebui să aibă aspectul și structura să reprezinte un specimen bine crescut, având în același timp capacitatea și inteligența de a face atletic. Aceasta este filozofia totală a câinilor.

Cele două mari concursuri anuale de câini sunt ținute la Premier și Gateway Naționals. Pentru a deveni un calificator de câine total la aceste spectacole, un câine trebuie plasați într-un eveniment de conformație într-o zi, apoi plasați într-un eveniment de performanță în ziua următoare. Acele calificative sunt apoi invitate în ringul total de câine pentru a concura pentru cel mai bun câine total în spectacol. Premierul și gateway oferă, de asemenea, un câine total modificat cel mai bun în spectacol.

Competiția totală de câini

Cele două mari concursuri de câini sunt organizate la resortisanții gateway-ului și premierul. Pentru a vă califica ca un câine total, Câinele dvs. trebuie să pună într-un eveniment de conformitate și un eveniment de performanță. Calificatorii sunt apoi invitați să concureze pentru titlul de câine total cel mai bun în spectacol.

Cum să intrați

Pentru a intra într-un spectacol UKC, Trebuie să fiți înregistrat la UKC într-un fel. Puteți fi înregistrat permanent la UKC, aveți un număr temporar de listare (TL) sau un număr de listare a privilegiului limitat (LP). Dacă câinele dvs. este deja înregistrat AKC, puteți completa un formular și puteți plăti o taxă pentru ca acestea să fie înregistrate și înregistrate.

Un număr de listare temporară este eliberat proprietarilor care nu au timp să își înregistreze animalele de companie înainte de un spectacol. Acest lucru vă permite să arătați câinele dvs. în spectacolele UKC până când acestea sunt înregistrate oficial. Poți Aplicați pentru un număr temporar de listare online. Înregistrarea online creează o taxă de 20 de dolari și vă atribuie automat numărul prin e-mail.

Nu toți câinii se califică pentru competițiile totale de câini. Programul de listare a performanței (PL) permite câinilor de rasă mixtă, câini de pedigree necunoscută, rase care nu sunt recunoscute de UKC și câini de rasă cu descalificări standard UKC, să se lupte în unele evenimente. Câinii pl pot intra în unele evenimente UKC și pot fi utilizate pentru clasele de showmanship junior, dar nu se califică pentru evenimente de confirmare. Acest lucru le face să fie scutite de o calificare totală de câini.

Concursuri

UKC Total evenimente de câine sunt împărțite în două: Conformație și performanță. Trebuie să introduceți unul din fiecare să se califice.

Evenimente de conformitate sunt diferite de cele ale altor registre. Deoarece UKC se concentrează în primul rând pe evenimente orientate spre familie, Este posibil să nu angajați un handler profesional pentru a vă arăta câinele în inel. Acest lucru face ca inelul de conformitate UKC să înceapă mai prietenos și mai multă atenție este mai degrabă pe câine, mai degrabă decât manipulatorul și afișajul. Confirmarea este un eveniment deschis câinilor de rasă de rasă. Evaluează aspectul și structura câinelui, deoarece deține până la Standard de rasă. UKC oferă, de asemenea, clase deschise către & # 8220; alterate & # 8221; Câini pură.

Sunt câteva Clase de performanță care ar permite unui câine să se califice ca un câine total. Acestea includ Greutate tragere, tragere de curse, jumping de andocare, atrage de cursa, munca nasului, ascultarea raliului și clasele de agilitate. Plasarea în oricare dintre aceste clase înseamnă că câinele dvs. se califică pentru premiul total de câine.

Cerințe de atribuire

Pentru a vă califica ca un câine total, câinele dvs. trebuie să îndeplinească două cerințe. În primul rând, câinele dvs. trebuie să pună într-un eveniment de conformație. Apoi, câinele dvs. trebuie să pună într-un eveniment de performanță în ziua următoare. Dacă câinele dvs Locuri în ambele competiții, ei vor fi invitați să concureze pentru titlul de câine total cel mai bun în spectacol.

Total formare de câini

Pentru a avea succes într-o spectacol de câini, Câinele dvs. nu numai că trebuie să fie o reprezentare corectă a rasei lor, dar trebuie, de asemenea, să se bucure de munca lor. O parte din ceea ce face un câine de spectacol superb este spectacolul tău. Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți legătura și spectacolul este prin Armare pozitivă Tehnici. Acest lucru se aplică tuturor domeniilor de formare, din conformație cu ascultarea.

Instruirea câinelui dvs. pentru conformare

Există trei comportamente esențiale pe care câinele dvs. arată că trebuie să învețe înainte de a concura într-un spectacol de conformație. Ei trebuie să poată Expuneți un mers bun, stivă bine și să fiți examinați fără incident.

Ce se uită?

Gatitul este, în esență, modul în care câinele dvs. se mișcă. Câinele dvs. ar trebui să se miște la o viteză bună și într-o poziție adecvată fără a trage pe plumb. Toți câinii de spectacol sunt judecați la a trotting mers. Un trot este un mers ritm de două batai în care picioarele de la capetele diagonale opuse ale corpului lovesc pământul împreună.

Cum îmi îmbunătățesc mersul câinelui meu?

Gățând în mod corespunzător un câine de spectacol nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Nu doar mergi câinele tău, mai degrabă, îi cereți să se deplaseze la o anumită viteză, într-un anumit loc și să se pună în poziția corectă. Tu la fel nu vrei cainele ta să fie distras cu ușurință prin miroase sau alte persoane.

Începeți cu tratate într-o singură mână și un clicker în cealaltă, cu câinele dvs. în afara lesa. Arată câinele că aveți tratamente, și apoi începe să plece. Dacă câinele dvs. urmează, dați-le un clic și un tratament, întotdeauna cu capul îndreptat înainte. Spre deosebire de călcâi, nu vrei ca câinele tău să te uite în mod constant la tine - judecătorul va căuta profilul de cap de câine. Odată ce înțeleg ce este recompensa, puteți adăuga conducerea și continuați. Dacă câinele dvs. vă trage înaintea dvs., corectați-le cu o comandă verbală și reveniți la locul în care ați început.

Odată ce câinele dvs. învață să se miște cu dvs. fără a trage, puteți începe să adăugați mai multe cerințe. Cereți doar mici piese de comportament nou la un moment dat. Acest lucru este important deoarece cererea prea mult va provoca confuzie și frustrare. Ar trebui să fii mereu Încercați să utilizați tehnici pozitive, și niciodată pedepseri nelimitate.

Ce este stivuirea?

Stivuirea este modul în care câinele dvs. stă în poziție în comparație cu standardul de rasă scris. Există două tipuri de stivuire: stivuirea mâinilor și stivuirea liberă. Un câine de stivuire gratuită va găsi poziția corectă pe cont propriu. Proprietarul, de obicei, atinge doar câinele lor pentru a repoziționa un picior sau două. Stivuirea mâinilor, pe de altă parte, implică că vă deplasați fizic câinele în poziția dorită. În timpul unui spectacol, câinele dvs. va trebui să fie stivuit de câteva ori. Odată ajuns la inelul, o dată pentru examinare de către judecător și o dată pentru linia finală cu ceilalți concurenți.

stivuirea în totalul câinelui
Există două tipuri de stivuire: stivuirea mâinilor și stivuirea liberă.

Cum îmi pun mâna pe câine?

Cu stivuirea mâinilor, ar trebui să folosiți un tratament pe care câinele dvs. îl poate nibra. Poziționați câinele dvs., astfel încât ei să stea în picioare și în fața ta. Cu tratamentul ținut în mână, permiteți câinelui să ia bucăți mici, pe măsură ce vă poziționați fizic corpul cu cealaltă mână. Începeți întotdeauna cu picioarele din față în poziția corectă; În acest fel, trebuie doar să repoziționați picioarele din spate. Pentru a poziționa picioarele din spate, mutați-le de hocks, niciodată de picioare.

Următorul pas este solicitarea câinelui tău să dețină această poziție. Stivuiți-le, apoi dați comanda de ședere, trăgând tratamentul pentru o clipă. Dacă câinele dvs. deține poziția, recompensați-le cu laudă și mai multe alimente. Pe măsură ce repetați această formare, creșteți timpul pe care îl cereți câinelui să rămână încă pentru. Odată ce câinele dvs. este confortabil, menținând poziția, continuați antrenamentul fără a trata la gura lor și recompensați-le după comanda de ședere în schimb.

De ce judecătorii examinează ca câini?

Voința judecătorului examinați fizic un câine pentru a le compara cu standardul de rasă. Un judecător va folosi mâinile pentru a inspecta corpul câinelui tău. Ei vor căuta proporții generale, culoarea ochilor, forma urechii și poziția, forma capului, poziția mușcăturii, poziția coada, poziția piciorului, textura stratului și culoarea stratului în timpul examenului. Acest lucru permite judecătorului să facă o concluzie mai bine informată cu privire la conformația câinelui dvs.

Cum îmi pregătesc câinele pentru examinare?

Majoritatea câinilor sociali nu se ocupă de un judecător. Cu toate acestea, este încă important să vă asigurați că animalul dvs. de companie este confortabil cu procesul. Obținerea câinelui dvs. folosit acest lucru nu numai că îi va ajuta să se simtă mai confortabil cu inelul de spectacol, dar ajută și la asigurarea siguranței judecătorului - Un câine nervos, neautorizat ar putea mușca pe alții și poate provoca vătămări.

Le obține Folosit pentru examinări timpuriu. Aceasta include examinarea dinților, fiind luată și având orice parte a corpului atins. În primul rând, ar trebui să vă familiarizați cu limbajul corpului dvs. de companie. Trebuie să știți ce indicatori vă va oferi câinele dvs. dacă se simt incomod. Pe măsură ce progresați prin această formare, Nu mergeți dincolo de pragul câinelui tău. Dacă vă arată clar semne de stres sau anxietate (E.G. căscați, lins de buze, ochi de balenă), înapoi până la pasul anterior.

Este, de asemenea, important ca întotdeauna să împerecheați atingerea cu a tratați cu valoare ridicată, Mai ales dacă zona pe care o urmărește va fi inconfortabilă pentru câinele dvs. Du-te întotdeauna la ritmul animalului tău. Încălcarea acestui ritm va provoca numai câinele dvs. să nu vă încredințeze manipularea în viitor și poate progresa la mai multe măsuri extreme pentru a vă opri în viitor.

Instruirea cu ascultare

Toate clasele de spectacole necesită un anumit nivel de formare a ascultării. Cel puțin, câinele dvs. trebuie să știe cum să Stai, vino și mergi corect pe un plumb în inel.

Curs de antrenament de clicker este cheia pentru ascultare Lecții. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o zonă liberă de distragere, o recompensă de valoare ridicată și o idee clară a comenzilor pe care doriți să le învățați câinele dvs. Cel mai important, trebuie să aveți așteptări realiste pentru câinele dvs. Nu cere prea multă muncă de la ei sau se așteaptă ca ei să înțeleagă ceea ce cereți imediat. Încercați să vă limitați sesiunile de antrenament la 15 minute la un moment dat.

Rămâneți comanda

Rămâneți este o comandă dificilă de a preda. Acest lucru se datorează faptului că mulți câini urăsc să rămână încă! Cu toate acestea, cu sesiuni de instruire scurte, angajate, acest exercițiu poate fi învățat și este foarte util pentru inelul de spectacol. Veți avea nevoie de câinele dvs. pentru a rămâne în timpul examinării judecătorului. Alte evenimente vor necesita abilități bune de ședere de la câinele dvs., cum ar fi clasa de agresiune sau clasa de agilitate.

Comanda este cea mai bună învățată în timp ce câinele dvs. este într-o poziție de ședere sau de stabilire a poziției. După ce a dat prima comandă, puneți-vă palma în fața dvs. și dați-le Ședere și # 8221; comanda. Așteptați câteva secunde, apoi apăsați clickerul și dați o recompensă. Repetați acest lucru, dar data viitoare, faceți un pas înapoi înainte de a face clic și recompensați. Creșteți treptat durata și distanța comenzii de ședere asupra sesiunilor dvs. de antrenament. Dacă câinele nostru devine confuz și sparge șederea, nu le pedepsiți sau nu strigați la ei. Pur și simplu fără a face clic și a da recompensa este suficientă.

Vino comanda

Învățarea la Vino când a sunat este una dintre cele mai vitale abilități pe care trebuie să le învețe câinele tău. Predarea rechemării este o provocare, totuși, deoarece câinii pot fi ușor distrași. De fiecare dată când cerem câinilor noștri să vină la noi, le cerem să ignore orice altceva din jurul lor. Având o rechemare fiabilă este importantă pentru competițiile totale de câini. Dacă câinele dvs. scapă, fie că este în afara fricii, fie că sunt distrași, trebuie să vă puteți numi câinele înapoi la dvs. Nu numai că este această primă importanță pentru siguranța proprie a câinelui dvs., dar ajută la protejarea altor câini la eveniment. Câinii agresivi nu ar trebui să fie duși la un spectacol de câini total, dar cu ocazia că cineva participă, nu doriți ca câinele dvs. să se apropie de ei fără tine acolo pentru a le supraveghea.

Începeți pregătirea de rechemare într-un mediu cu distracție redusă. În primul rând, arătați-vă câinelui un tratament și lăudați-i în timp ce vin spre tine, recompensează-le odată mulțumită. După câteva repetări ale acestui lucru, adăugați tasta verbală ca câinele dvs. vine spre dvs. Asigurați-vă că utilizați doar Cue atunci când sunteți sigur că câinele dvs. vine la dvs. și nu altceva. De-a lungul timpului, puteți până la ante, întrebându-vă câinele să vină la dvs. înainte de a le arăta un tratament. Când tu și câinele tău sunteți încrezători, începeți să utilizați această comandă în exterior într-un spațiu închis. Dacă câinele dvs. scapă de inelul, ar trebui să le puteți numi repede.

Dieta și nutriția pentru competițiile totale de câini

Respectarea de filozofia totală a câinilor înseamnă că câinele dvs. trebuie să privească și să facă minunat. Pentru aceasta, au nevoie de cea mai bună dietă. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți cont atunci când vă hrăniți câinele este să vă asigurați că dieta lor este Complet și echilibrat. Începeți prin citirea cu atenție Etichetele pachetului de alimente. Un câine adult sănătos trebuie să ajungă cel puțin 10% din caloriile lor zilnice din proteine. Încă 5 ani.5% trebuie să provină din grăsimi. Dieta lor ar trebui să conțină, de asemenea, până la 50% carbohidrați și 2.5 până la 4 ani.5% din fibră.

Mulți producători de alimente pentru animale de companie urmează reglementările stabilite de Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO). AAFCO stabilește cantitatea minimă de nutrienți necesari pentru o dietă completă și echilibrată. Declarația AAFCO pe produs ar trebui să abordeze ce etapă de viață este cea mai bună mâncare.

Total câine - Întrebări frecvente

Aveți întrebări cu privire la filosofia totală a câinelui sau aveți nevoie de o recapitare cu privire la modul de introducere a unui spectacol? Secțiunea noastră de întrebări frecvente vor avea răspunsurile de care aveți nevoie.

Care este concurența totală a câinilor?

Concursul total de câine este un eveniment UKC care implică concursuri de conformitate și de performanță. Pentru a vă califica pentru cel mai bun eveniment de câine total, un câine trebuie să pună atât la un eveniment de conformitate, cât și un eveniment de performanță, cum ar fi agilitatea sau cursele de tragere. Principiul acestei competiții este de a recompensa câinii care nu numai că aderă la standardul de rasă, ci și la alte căi.

Cum să vă antrenați câinele pentru câinele total?

Deoarece câinele total necesită confirmare și performanță, trebuie să vă antrenați câinele în ascultare. Animalul dvs. de companie trebuie să fie capabil să se deplaseze, să meargă cu un mers adecvat și să fie examinat de un judecător. Această parte a concursului va implica comenzi de ascultare, cum ar fi & # 8220; stați.& # 8221; În funcție de tipul de eveniment de performanță pe care îl alegeți, va trebui, de asemenea, să vă antrenați câinele pentru a concura în alte moduri. De exemplu, dacă alegeți să introduceți câinele într-un concurență de agilitate, este de așteptat ca câinele dvs. să aibă experiență pe un curs de agilitate.

Antrenează câinele dvs. pentru câinele total
Trebuie să vă antrenați câinele în ascultare să vă pregătiți pentru câinele total!

Cum să introduceți câinele dvs. în competiția totală a câinilor?

Pentru a intra în competiția totală de câini, trebuie să fiți înregistrat la UKC. Vă puteți înregistra ca membru permanent. Dacă nu aveți timp să vă înregistrați, puteți aplica pentru o Lista temporară Număr online. Veți primi numărul dvs. prin e-mail. Trebuie să vi se atribuie numărul dvs. de la data închiderii și la timp pentru a intra în clasele licențiate. Nu se fac excepții, iar intrările pentru câinii neeligibili sunt returnați solicitantului.

Proprietarii pot trimite aplicații de intrare online. Odată ce trimiteți cererea dvs., trebuie să primiți o primire a intrării dvs. în trei zile lucrătoare. Pre-intrarea online nu este disponibilă până la data sosirii anunțate. Cu toate acestea, o listă premium este pusă la dispoziție înainte de data de intrare. Lista premium este pur și simplu o listă a evenimentelor care urmează să fie ținute pe parcursul competiției.

Înregistrările prin poștă sunt de asemenea acceptate. Dacă alegeți să trimiteți intrarea dvs. prin poștă, trebuie să includeți taxele. Intrările prin poștă fără taxe incluse sunt respinse. Adresa corectă a intrărilor de e-mail este listată pe paginile PREMIER ȘI PIGURILOR DE PIATA. Intrarea dvs. poate fi, de asemenea, livrată manual sau fax. Pentru a vă oferi intrarea cu mâna, trebuie să participați la Oficiul Unit Kennel Club.

Când este concurența totală a câinilor?

Două concursuri anuale totale de câini sunt organizate la resortisanții și premierul Gateway. UKC Premier Competițiile se desfășoară în luna iunie a fiecărui an. UKC Gateway Naționale se desfășoară în luna octombrie a fiecărui an. Pentru ambele locații, evenimentul sunt de la 7 a.M. la 9 p.M dacă nu se specifică altfel în programul de judecată.

Competițiile totale de câini pot fi plăcute temeinic atât pentru proprietar, cât și pentru câine. Dacă doriți să vă implicați în acestea, asigurați-vă că potriviți toate cerințele și câinele dvs. este de până la standardele de instruire.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Total dog - filozofia ukc, instruire, nutriție & competiție