Revizuire: wipes hypoallergenic hypoallergenic (2018)

Șervețele de îngrijire pot veni într-adevăr la îndemână, mai ales dacă luați o mulțime de aventuri cu puii dvs. Aceste șervețele versatile pot curăța labele înainte de a încărca câinele într-un vehicul, îndepărtați murdăria și resturile de la haina câinelui între băi și păstrați-vă curat fața animalelor de companie. Ei bine & buni șervețele de câine hipoalergenice sunt una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru câini cu sensibilități pe piele.

Sănătatea și bunăstarea câinelui dvs. începe cu pielea și haina. Știați că pielea este cel mai mare organ al corpului? Nu numai că este prima apărare pentru ceea ce este în interiorul corpului - oase, organe și mușchi - dar ajută și la reglementarea temperaturii sale.

De asemenea, se reflectă bine dacă pielea și haina câinelui vă arată sănătoasă. Atunci când alți proprietari de animale de companie sau profesioniști - cum ar fi groomers, veterinarii sau câini de câine - vă vedeți câinele dvs haina sănătoasă, strălucitoare, ei știu că ai grijă de pooch-ul tău.

Șervețele de îngrijire sunt un instrument la îndemână pentru a avea în setul de instrumente de îngrijire. Le puteți folosi pentru a vă menține câinele mirosind proaspăt și arătând bine între băi. Amintiți-vă că aceste șuruburi nu ar trebui să fie utilizate ca înlocuitor pentru scăldația regulată. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la șervețele de câine Hypoallergenic pentru a vedea dacă vor fi o opțiune bună pentru animalul dvs. de companie.

Similar: 5 cele mai bune șervețele de îngrijire a câinelui pentru curățarea și dezodorizarea animalelor de companie

Ei bine & Bun HypoallerGenic Câine Wipes Reviews

Ei bine & buni șervețele de câine hipoalergeniceDupă cum sugerează și numele, aceste șervețele de îngrijire a câinelui sunt hipoalergenice și făcute în special pentru câinii cu piele sensibilă. În timp ce au proprietăți de deodorizare, sunt, de asemenea fără miros. Aceasta înseamnă că ei vor șterge mirosurile fără a lăsa în urmă un miros puternic, parfum-y.

De asemenea, îmi place că aceste șervețele sunt puțin mai mari decât alte produse similare. Ele măsoară 8 și # 8243; X 10 & # 8243;, în timp ce multe produse similare sunt de numai 8 și # 8243; X 7 & # 8243;. Șervețele de câine HypoallerGenic Hypoallergen pot fi prea mari pentru rase mici mici și mici, dar sunt o alegere excelentă pentru câinii mari.

Este aproape imposibil să găsești ingredientele folosite în a face aceste șervețele, care este un dezavantaj mare pentru mine. Am cercetat mai mult de o oră încercând să găsesc o listă de ingrediente, dar nici un comerciant cu amănuntul online nu partajează informațiile. Ingredientele nu sunt listate pe ambalaj.

Ei bine & buni șervețele de câine hipoalergeniceDeși nu împărtășesc toate ingredientele, compania afirmă că șervețele includ:

  • fulgi de ovăz pentru a calma pielea
  • aloe vera pentru hidratarea pielii și haina
  • Coacerea sifonului pentru a lupta cu mirosurile
  • Vitamina A & D pentru a promova o piele și un strat sănătos

În recenzia mea video vă arăt cât de ușor este de a folosi bine și buni șervețele de câine hipoalergenic și cât de mult murdărie și părul au scos din Labrador, Saddie. Ei funcționează bine, dar nu sunt la fel de groși ca și alți șervețele de îngrijire a câinelui pe care le-am folosit.

Ei lucrează bine pentru a îndepărta noroiul și resturile, dar dacă câinele dvs. are ceva lipicios în haina lui Șervețele pot să rupă dacă încercați să curățați prea mult.

În revista video de mai sus, am demonstra cât de ușor degetul meu poate rupe prin aceste șervețe și același lucru este valabil și pentru unghiile câinelui tău. Încercarea de a curăța plăcuțele brute ale labei unui câine poate, de asemenea, să distrugă ștergerea.

Un pachet de 100 de numări (care vine în distribuitorul prezentat în revista mea video) poate fi achiziționat pe Amazon pentru $ 12.99. Aceste șervețele bune și bune sunt puțin mai scumpe decât alte produse similare, dar sunt încă foarte accesibile. Este obișnuit ca produsele hipoalergene să fie mai scumpe, așa că nu am fost surprins de preț.

Citiți următorul: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de tine - Introducere în DIY Dog Grooming

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: wipes hypoallergenic hypoallergenic (2018)