Sol cutia îi ajută pe câinii care suferă de tulburare afectivă sezonieră

Sol Cutia îi ajută pe câinii care suferă de tulburare afectivă sezonieră

Starea cunoscută sub numele de tulburare afectivă sezonieră sau tristă, este bine documentată la om, dar despre câini? Trist este definit ca o formă de depresie legată de lipsa de expunere la lumina soarelui. Din păcate, trist poate afecta negativ atât bunăstarea fizică cât și cea emoțională a câinelui tău.

Proprietarii de animale de companie pot observa a schimbați starea de spirit sau comportamentul câinelui când nu sunt expuși la o lumină solară ca fiind normală. De exemplu, proprietarii de câini pot observa câinele lor să doarmă mai mult, lipsit de energie sau cerând o atenție deosebită în lunile de iarnă când zilele sunt mai scurte.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Lumina soarelui afectează, de asemenea, hormoniul melatonina și serotonina. Melatonina reglează ciclurile de somn. Este produsă de o glandă în creier care este sensibilă la lumină, astfel încât producția hormonului este efectiv inhibată atunci când animalul nu este expus la lumina soarelui.

Când expunerea la soare este limitată, producția de melatonină scade și animalul va fi depășit cu sentimente de letargie și somnolență. Serotonina este, de asemenea, produsă de expunerea la lumina soarelui. Nivelurile scăzute ale acestui hormon pot duce la un comportament agresiv și o anxietate crescută.

Sol Cutia îi ajută pe câinii care suferă de tulburare afectivă sezonieră

Un produs nou a fost creat pentru a ajuta Animalele care pot suferi de trist. După o căutare de insomnie, Max Marvin a fost prescris o cutie de lumină de către medicul său. Câinele lui, Luke, a ajuns să se alăture în lumina că cutia a furnizat mai mult decât max. El și-a dat seama că animalele au nevoie de lumina soarelui la fel de mult ca oamenii.

După cercetări extinse, el a decis să creeze un dispozitiv pentru a reduce simptomele trist în animale de companie. A fondat compania Iluminare pawsitivă și a dezvoltat caseta sol. Este prima cutie de terapie cu lumină care este făcută special pentru animale de companie.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

LUX este o unitate care este utilizată pentru a măsura intensitatea luminii, iar cutia SOL oferă 10.000 Lux de lumină. Această cantitate de lumină reprezintă cea mai bună medie a intensității luminii solare care este livrată într-o zi însorită.

Pentru a obține beneficiile maxime ale luminii, animalele de companie ar trebui încurajate să se afle sub lumină timp de 30 de minute în fiecare zi. Deoarece are un design elegant și este ușor de mutat, este simplu pentru proprietarii de animale de companie să pună caseta solului lângă animalele de companie În timp ce se odihnesc într-un loc liniștit.

Produsul nu produce nici o căldură, deci nu există pericole de siguranță implicate în faptul că este prea aproape de animalul dvs. de companie sau de orice material de pat. Un alt mare avantaj al casetei Sol este că nu este doar mare pentru animalul dvs. de companie, dar poate fi benefică și pentru dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sol cutia îi ajută pe câinii care suferă de tulburare afectivă sezonieră