Petbrosia lansează site-ul care personalizizează alimentele câinilor

Petbrosia lansează site-ul care personalizizează alimentele câinilor

Consumatorii cheltuiesc miliarde de dolari în fiecare an pe hrana pentru câini și, recent, multe povestiri au apărut în știrile care au făcut proprietarii de câini să pună la îndoială achizițiile pe care le fac. Petbrosia, o companie situată în Cincinnati, Ohio, speră să facă lucrurile puțin mai ușoare pe părinții de companie, creând alimente personalizate pentru câini care sunt formulate pentru a satisface nevoile câinelui lor individual.

Cu recent reamintește și proceselor care lovesc ziare și televizoare În toată lumea, nu este de mirare că proprietarii de câini caută alternative la branduri de produse alimentare comerciale. Cercetătorii învață mai mult în fiecare zi despre modul în care nutriția echilibrată este vitală pentru câinii domesticiți și este de până la proprietarii lor să ofere acest lucru.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Keith Johnson, directorul executiv la Petbrosia, spune că compania desenează machiajul fiecărui mâncare pe care o vinde. El explică faptul că diferiții câini necesită standarde nutriționale diferite. La fel ca sugarii, copiii și adulții au nevoie de alimente diferite, deci pot face canini.

Petbrosia lansează site-ul care personalizizează alimentele câinilor

Utilizatorii site-ului trebuie să completeze un sondaj înainte de a obține informații despre nevoile nutriționale ale câinelui lor specific. Ei trebuie să introducă vârsta, greutatea, rasa, sexul, înălțimea și orice alergii cunoscute. Sistemul recomandă o formulă și, în cazul în care proprietarul câinelui decide să îl achiziționeze, trimite ordinul de cumpărare în depozit.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Johnson spune că formula clientului este amestecată în 20 de minute de la ordinul plasat și de obicei livrează în aceeași zi. Compania a început în 2012 și acum are 12 angajați. În luna decembrie a anului trecut au primit un $ 1.5 milioane de împrumut de accelerare comercială din statul Ohio. Ei o vor folosi pentru a-și extinde afacerea de comerț electronic.

Există o secțiune la formularul de comandă care permite cumpărătorilor Pentru a completa orice nevoi dietetice speciale și acele ordine sunt supravegheate de un om. În prezent, doar aproximativ 10% din comenzile lor vin cu nevoi speciale remarcabile.

Johnson raportează, de asemenea, că acum compania vizează sfârșitul superior al Piața alimentară pentru câini de consum. Ei se concentrează asupra oamenilor care sunt dispuși să cheltuiască mai mult pe hrana câinelui lor pentru a le menține cât mai sănătoși posibil.

Petbrosia utilizează numai ingrediente organice și nu le amestecă niciodată cu alimente de calitate inferioară. Desigur, prețurile la abonare variază, dar este de obicei aproximativ 35 de dolari pe lună pentru un câine de dimensiuni medii. Ei au un parteneriat formal care le aduce multe sesizări din medicii veterinari, dar nu îndeplinesc încă dietele de prescripție. Cu toate acestea, ei speră în viitorul apropiat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petbrosia lansează site-ul care personalizizează alimentele câinilor