5 Cele mai bune alimente vegetariene de câini și cele mai bune alimente de câine vegan

Dietele vegetariene și vegane merg mână în mână. În mod obișnuit, câinii sunt hrăniți aceste diete, deoarece proprietarul lor este, de asemenea, vegetarian sau vegan. Aceasta este cu siguranță o dietă pe care va trebui să o vorbiți cu un nutriționist PET sau cu medicul veterinar, așa cum vine cu unele riscuri grave. Cu toate acestea, dacă căutați pentru Cel mai bun vegetarian și cel mai bun hrană pentru câini vegani, Le-am găsit!

Cele mai bune cele mai bune vegetariene și cele mai bune alimente de câine veganPe scurt, o dietă vegetariană nu include carne, pește sau păsări de curte. Veganii o iau cu un pas mai departe decât vegetarieni și, de asemenea, evitați să utilizați oricare altul produse secundare animale în dieta lor, cum ar fi ouăle, produsele lactate sau miere.

După cum probabil puteți ghici, hrănirea unui animal omnivor natural, ca un câine sau o pisică, o dietă fără carne este foarte controversată și poate prezenta riscuri pentru animale de companie.

Suntem listați cele mai bune alimente de câine vegan mai jos, dar pentru mai multe informații despre hrănirea câinilor o dietă vegană sau vegetariană, vizionați acest videoclip:

Dacă ați discutat despre comutarea dietei de companie cu veterinarul sau cu un nutriționist canin și sunteți de acord că aceasta este alegerea potrivită, încercați una dintre cele mai bune opțiuni de mâncare vegană câine de mai jos. Acestea sunt toate alegerile de cea mai bună calitate care vă vor oferi animalului de companie nutriția vegană pe care o căutați. Țineți minte, această dietă este un pic mai scump decât hrănirea dietelor tradiționale uscate Kibble.

Top 5: cele mai bune alimente cu câini vegetarieni și cele mai bune alimente de câine vegan

Balanța 1 naturală Formula vegetariană de câine uscată

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineAceastă formulare vegană de la Echilibru natural este potrivit pentru toate rasele de câini adulți. Este deosebit de benefic pentru cei cu alergii cauzate de ingrediente comune găsite în alimente, cum ar fi carnea sau produsele lactate. Alocațiile alergice pot provoca tulburări de stomac, probleme de piele și intestine iritabile la majoritatea câinilor. Această formulă specială este o combinație de proteine ​​non-carne, ovaz, cartofi, orez brun și alte ingrediente naturale.

  • VEGAN DOINE Review-uri alimentare: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Aceste componente lucrează împreună pentru a oferi o proteină adecvată, precum și vitamine și minerale esențiale pentru a vă hrăni câinele. În ceea ce privește cantitățile de hrănire, acestea variază de obicei prin rasă, temperament, nivel de activitate și climă. Proprietarii de animale de companie au fost ușurați pentru a găsi o formulare de hrană care nu depinde de carne pentru proteine. Câinii alergici la carne și lapte au iubit acest lucru cel mai bun alimente de câine vegan. Proprietarii de animale de companie vegană au ales această dietă deoarece au vrut ca câinii săi să trăiască aceleași alegeri de sănătate pe care le-au făcut.

Cu echilibrul natural Formula vegetariană Formula de câine uscată înțărcare de la dietele obișnuite pe bază de carne a fost mult mai ușor decât se așteptau. Câinii convertiți de Vegan au crescut sănătos și energic, cu piele de invidiat și fără alergii și straturi strălucitoare. Acest produs a schimbat cu siguranță viața multor animale de companie și proprietari de animale de companie.

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineNu orice proprietar de companie vegană care a încercat acest lucru cel mai bun alimente de câine vegan a fost la fel de reușit să-și transforme mutturile și nu este unul dintre Cele mai ieftine branduri de hrană pentru câini fie. Această formulă părea să funcționeze bine la început, astfel încât acestea au fost inițial extatice. Luni mai târziu, câinii lor au experimentat probleme precum diareea și gazul incontrolabil. În timp ce doreau atât de mult pentru ca acest hrană să lucreze pe animalele de companie, veterinarul lor a trebuit să recomande alimente uscate din carne înapoi în dieta câinilor lor.

Pro:
  • Potrivit pentru toate rasele de câini adulți
  • Oferă proteine ​​adecvate, vitamine esențiale și minerale
  • Majoritatea câinilor s-au bucurat de aromă și înțărcare de la dietele tradiționale pe bază de carne a fost ușor
Contra:
  •  Nu fiecare părinte de companie a avut rezultate bune - unele ajustate bine la început, dar s-au îmbolnăvit după câteva luni pe această dietă

cele mai bune alimente de câine veganCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Bineînțeles că am fost îngrijorați când câinele nostru ne-a spus că vrea să fie vegan. Unde și-ar lua proteina? Ar obține suficient calciu? Alți câini ar crede că era ciudat dacă nu mănâncă părți corporale ale altor animale? Ei bine, am fost atât de încântați să vedem că este înfloritor pe această dietă și # 8230; & # 8221;

2V-câine Vegan Kibble Dog alimente

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineV-câine oferă această formulă bazată pe plante 100% cu ingrediente de calitate umană care promovează sănătatea, mai ecologică și mai blândă. Această rețetă vegană furnizează proteine ​​non-carne de 24% cu aminoacizi esențiali. Este fabricat din alfalfa, orez brun, mazăre uscată, semințe de in, linte, arahide, quinoa, sorg și multe alte ingrediente de cea mai bună calitate. Această cea mai bună mâncare de câine vegană este fortificată cu vitamine și minerale pe care câinii au nevoie de o creștere mai sănătoasă.

  • VEGAN DOINE Review-uri alimentare: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Acest hrană pentru câini este garantată fără produse de origine animală, umpluturi, porumb, grâu, soia, gluten și alte ingrediente artificiale care pot provoca alergii. Acest lucru poate fi servit uscat sau umed, în funcție de preferința câinelui. Într-o dimineață și o singură servire se recomandă.

Proprietarii de animale de companie conștienți de sănătate au trebuit să-și petreacă timpul Pregătirea alimentelor de câine pe bază de vegan. Ei erau prea fericiți să găsească acest produs. Cu siguranță a făcut-o ușor pentru ei să gestioneze sănătatea câinilor lor fără a compromite calitatea. Clienții spun că animalele lor de companie au devenit mai sănătoase și mai active. Ei cred că v-câine vegan kibble uscat hrana de câine este în valoare de fiecare penny pe care au plătit-o pentru ea. Avocații animalelor care dețin câini găsesc acest produs minunat. Ei spun că este o modalitate foarte bună de a-și face ca câinele să fie sănătos fără a sacrifica alte animale.

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineCâinii au găsit, în general, câinele V-Kibble foarte gustos și, evident, așteaptă cu nerăbdare următoarea lor masă. Foarte puține reacționate cu stomac deranjat. Un client a oprit utilizarea produsului pentru un timp, apoi a încercat-o din nou după ce reacțiile inițiale au scăzut. Au fost bucuroși să găsească acest lucru și au continuat hrana. Unii folosesc acest lucru în combinație cu alimente pe bază de carne, în special cu cei care îl consideră crud pentru a forța câinii într-un stil de viață vegan.

Pro:
  • Formula bazată pe plante 100%
  • Realizate cu ingrediente de grad de om
  • Oferă proteine ​​non-carne de 24%
  • Garantate fără produse de origine animală, umpluturi, porumb, grâu, soia sau gluten
Contra:
  •  Câțiva câini au suferit cu stomacuri supărat după ce au mâncat acest produs

cele mai bune alimente de câine veganCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Câinele meu avea infecții cronice ale urechii, iritații ale pielii și a fost întotdeauna mâncărime și nu putea digera nimic. Aceasta este cea de-a 10-a hrană încercați. VET a încercat să-mi spună să cumpăr acest lucru și să folosesc acest medicament. Am devenit hrănit și nu cred în peste oameni sau câini. Am făcut cercetarea mea și bine & # 8230;.10 times Charm & # 8230; & # 8221;

Rețeta 3NUTURILOR Pielea sănătoasă Rețeta vegetariană pentru adulți Dog alimente

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineCea mai bună mâncare de câine vegană este formulată pentru a oferi câinilor adulți hrana de care au nevoie în timp ce promovează pielea și haina sănătoasă. Este o dietă 100%, sănătoasă, sănătoasă și bine echilibrată. Acest hrană pentru câini conține beta-caroten, vitamine și minerale formulate cu atenție pentru câinii adulți. Absolut nici un fel de carne, produse lactate, proteine ​​animale, soia, zahăr adăugat, sare, lactoză, umpluturi, aditivi de culoare și conservanți artificiali au fost utilizați în producerea acestui hrană pentru animale de companie.

  • VEGAN DOINE Review-uri alimentare: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Clienții au descoperit că aceasta este soluția la mai multe afecțiuni și probleme cu animalele de companie. Aceste afecțiuni au inclus artrită, purici, pierderea vitalității datorate vârstei înaintate și mielopatiei degenerative. La câteva luni după trecerea la această formulă, câinii au arătat o îmbunătățire uimitoare. Mușchii au devenit mai tonifiate, iar hainele lor arată condiția lor sănătoasă.

Pentru majoritatea acestor câini, aceasta a fost singura mâncare încorporată în dieta lor, în timp ce alții completează acest lucru cu iaurt și alte produse lactate. Rețeta naturii Rețeta sănătoasă Vegeriană Rețeta de câine Adult Dog este, de asemenea, formulată cu ovăz pentru a ajuta la susținerea sănătății tractului gastrointestinal. Proprietarii de animale de companie care trebuiau să utilizeze alte produse, datorită indisponibilității acestui produs în zona lor, au observat curând starea anterioară a câinilor.

Proprietarii de câini cred că aceasta este dovada eficacității produsului. Unii clienți, totuși, cred că acest lucru nu este un hrană foarte gustoasă pentru câini, deoarece câinii lor nu-i plac gustul. Ei spun că au trebuit să adauge bulionul sau carnea pentru a-și face ca câinii lor pretenți să mănânce această mâncare de câine vegan.

Pro:
  • Formulate pentru a promova pielea și haina sănătoasă
  • făcute cu fulgi de ovăz pentru a sprijini sănătatea tractului gastrointestinal
  • 100% natural
  • Fără carne, produse lactate, proteine ​​animale, soia, zahăr adăugat, sare, lactoză, umpluturi, aditivi de culoare și conservanți artificiali
Contra:
  •  Unii proprietari au descoperit că acest lucru cel mai bun hrană pentru câini vegani nu este jaldabil la animalele de companie

cele mai bune alimente de câine veganCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Câinele meu are alergii oribile de piele care provoacă răni și veterinarul a recomandat acest mâncare să vadă dacă îl va ajuta. Am fost sceptic din cauza cât de gravă a fost problema lui de câțiva ani. De asemenea, am fost sceptic că un câine ar putea fi vegetarian, dar veterinarul mi-a asigurat că creează toți aminoacizii care sunt necesari pentru câini și # 8221;

4Purina ha hipoalergenic de casă vegetariană

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineAceastă formulare alimentară pentru câini hipoalergenic conține o singură sursă pentru proteina hidrolizată și o singură sursă pentru carbohidrați. Acest lucru face posibilă furnizarea câinilor hrana completă și echilibrată de care au nevoie în timp ce țineți alergeni și probleme de digestie departe. Câinii care se află pe diete stricte vor beneficia foarte mult de această sursă de alimente modificată de la Purina.

  • VEGAN DOINE Review-uri alimentare: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Când câinii sunt evaluați pentru posibile declanșatoare în condițiile lor de sănătate, dietele lor sunt reglementate pentru a izola cauza problemelor. Aceste condiții pot include dermatită alergică, gastroenterită, boli intestinale și pancreatită. Această alimentație hipoalergenă este foarte recomandată de veterinari, în special pentru aceste cazuri. Proteina redusă hidrolizată și cea carbohidrată găsită în acest cel mai bun hrană de câine vegană au făcut mai ușor ca animalele de companie să digereze și au dus la mai puține cazuri de probleme de digestie.

Pentru mulți, acesta a fost singurul alimente pe care animalele le puteau mânca fără a dezvolta erupții cutanate, degresare și mâncărime. Alți clienți au crezut că Purina Ha hipoalergenică de câine vegetarian prea scump, deși a recunoscut că a fost eficient pentru câinii lor.

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câinePentru a obține în jurul valorii de costuri, au folosit produsul numai în perioada în care câinele lor era în tratament. După recuperare completă, au revenit la dieta precedentă a câinelui.Deși a fost considerată o mâncare de câine miracol de către clienți mulțumiți, au fost cei ale căror câini nu vor mânca mâncarea. Unii proprietari de animale de companie au observat că conținutul de soia este ridicat. Cu toate acestea, ei au decis că vor continua să folosească hrana pentru animale atâta timp cât nu există reacții adverse de la câinele lor.

Pro:
  • Hipoalergenic
  • Conține o singură sursă pentru proteina hidrolizată și o singură sursă pentru carbohidrați
  • Ușor pentru câini să digere
Contra:
  •  Mai scump decât alte branduri de mâncare vegană
  • Unele animale de companie nu au fost atrase să mănânce acest produs alimentar
  • Conținut ridicat de soia

cele mai bune alimente de câine veganCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Câinele meu are alergii oribile de piele care provoacă răni și veterinarul a recomandat acest mâncare să vadă dacă îl va ajuta. Am fost sceptic din cauza cât de gravă a fost problema lui de câțiva ani. De asemenea, am fost sceptic că un câine ar putea fi vegetarian, dar veterinarul mi-a asigurat că creează toți aminoacizii care sunt necesari pentru câini și # 8221;

5Halo vegan Garden Medley tocană pentru câini

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineAcest lucru cel mai bun hrană de câine vegană este pur și simplu realizat dintr-un amestec delicios de legume pentru a oferi toate substanțele nutritive cerute de animalele de companie. Proteina digerabilă în acest hrană de câine de la AURA este provenit din mazăre și mazăre de pui. Carbohidrații și fibrele provin din orz, ovăz și cartofi. Vitaminele, mineralele și antioxidanții provin din afine, morcovi, cranberries și cartofi dulci. Uleiul de canola, semințe de in și floarea soarelui oferă acizii grași esențiali.

  • VEGAN DOINE Review-uri alimentare: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Acest hrană pentru câini a fost fortificată și cu alte vitamine și minerale, de asemenea. Este formulat pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată. Clienții au găsit ca aceasta să fie o mâncare excelentă pentru câinii lor. Este ușor digerat și nu a provocat probleme de gaz, umflat-stomac sau vărsături. Aceste condiții sunt adesea cazul câinilor sensibili. Acest lucru a fost foarte important pentru proprietarii câinilor de vârstă și delicate.

Câinii au dus la gustul lui Halo Vegan Garden Medley tocană pentru câini destul de natural. Nu era nevoie să-i forțezi să o mănânce. Consumatorii spun că această cea mai bună mâncare de câine vegană mirosea ca tocană de casă, ceea ce a făcut mai mult apetisant câinilor lor. Cu formularea de legume, a devenit, de asemenea, ușor de controlat greutatea animalelor fără a-și compromite nivelul de activitate.

Cele mai bune alimente vegetariene câine și cel mai bun hrană vegană câineNu a fost întotdeauna cazul cu toți clienții, totuși. Au fost câțiva care erau nemulțumiți de cumpărarea pe care o făcuseră. Câinii lor nu-i plac mâncarea la fel de mult cum îi plăcea alte feed-uri de legume. Alții, totuși, aveau nevoie de puțin obișnuit. Ei vor veni în curând la mirosul acestui produs halo. Clienții au dorit ca furajul să fie mai mare decât 20% -Proteina pe care o conține. Ei speră, de asemenea, pentru o opțiune "subscrie și salvați" în viitor.

Pro:
  • Făcute exclusiv din legume
  • Ușor de digerat
  • Mirosul atinant a făcut-o ușor pentru proprietarii de animale de companie să-și facă ca câinele să mănânce acest aliment
  • Formula de legume a făcut-o ușor de controlat greutatea câinelui
Contra:
  • Numai conținutul de proteine ​​de 20%
  • NO & # 8220; Aboneaza-te si salveaza & # 8221; opțiune
  • Unii câini nu au avut grijă de gustul acestei alimente

cele mai bune alimente de câine veganCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți comentariul completă): & # 8220; din disperarea și dorința ei pentru confortul ei și pacea noastră, am decis să încerc să o pun pe o dietă vegetariană. Mi-am făcut toate cercetările vamale obișnuite și sunt extrem de mulțumită de alegerea pe care am făcut-o! Îmbunătățirea ei a fost imediată și a durat toate cele două luni pe care le-am avut-o pe mâncarea până acum & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune alimente vegetariene de câini și cele mai bune alimente de câine vegan