Rețetă: brioșe de carne de casă pentru câini

Făcând mâncare de casă pentru dvs Pet-ul durează mai mult timp decât pur și simplu să-i ducă la un castron. Cu toate acestea, beneficiile unei diete de hrană pentru câini de casă depășesc foarte mult acest dezavantaj. Această rețetă nu este potrivită pentru o masă de casă, puteți folosi brioșele ca tratamente sau un topper alimentar, de asemenea.

Găsirea retetelor versatile ca aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a începe tranziția la hrănirea puilor o dietă de casă. Puteți adăuga gustări de casă și toppers pentru a-și obține corpul utilizat la alimentele de calitate superioară. După o tranziție treptată, câinele dvs. ar trebui să se adapteze pe deplin la noua sa dietă și este destul de probabil ca el să fie mai sănătos decât oricând!

Ca și în cazul modificărilor dietetice, trebuie să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin instruit. Vedeți, înțelegerea animalelor de companie Nevoi nutriționale unice este cheia pentru hrănirea unei diete sănătoase de casă. Nevoile nutriționale ale câinelui vor varia în funcție de mai multe lucruri, inclusiv:

  • Muffins de carne de casă pentru rețeta câinilorvârstă
  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • Starea generală sănătoasă

Este important să consultați un expert înainte de a trece la o dietă de casă sau de a încerca noi rețete. Odată ce înțelegeți cât de multă proteină are nevoie de animalele de companie și câte calorii are nevoie de o zi, puteți începe să găsiți rețete care să răspundă acestor nevoi și Furnizați vitaminele și mineralele pe care corpul lui Fido le cere.

Odată ce îți dai seama asta, poate că această rețetă va face o bună adăugire la dieta câinelui tău!

Mai multe videoclipuri: HOMEMADE Dog alimente și tratați rețete

Muffins de carne de casă pentru rețeta câinilor

Rețetă de brioșe din carne

Ingrediente

  • Carne de vită la sol
  • 1.5 cupe de orez neplăcut
  • 1.5 cești de ovăz de modă veche
  • 8 ouă
  • 2 cartofi dulci ras
  • 2 tulpini de țelină tocată
  • 2 morcovi rasă

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1 brioșă pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Rețineți că acestea sunt brioșe de dimensiune completă. Dacă utilizați o tavă mini-brioșă, va trebui să estimați dimensiunea de servire pe baza dimensiunii brioșelor.

Preîncălziți cuptorul la 400 °.

Muffins de carne de casă pentru rețeta câinilor

Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Ar trebui să se producă aproximativ 3 cani când este complet gătit, deoarece orezul se extinde atunci când este nevoie de apă. Permiteți orezului să se răcească în timp ce continuați să puneți împreună rețeaua de brioșă de carne.

Într-un castron mare de amestecare, combinați carnea de vită și ouăle. Va trebui să le împodobiți împreună cu mâinile, așa că fiți pregătiți să obțineți murdar!

Rețetă de brioșe din carneAdăugați orezul răcit, ovăzul și legumele la amestec și lăsați-l împreună cu mâinile până când acesta este complet combinat. Acum, umpleți un staniu de brioșă cu amestec. Gatiți brioșele de carne timp de aproximativ 45 de minute sau până când sunt gătite complet prin.

Stocați resturile într-un container etanș, frigiderul timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța brioșele brute sau gătite într-un container etanș pentru depozitare de 2-3 luni.

Citiți următorul: 20 cele mai sănătoase Rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: brioșe de carne de casă pentru câini