Rețetă: hrană de pui și legume

Efectuarea alimentelor câinilor de casă este mult mai mică convenabil decât să fugi în magazinul dvs. local de animale de companie și să ridice o pungă de pe raft. S-ar putea să fie mai ușor, dar magazinul de mâncare cumpărat de câini poate conține unii Ingrediente destul de urâte. Făcând propria dvs. mâncare de companie la domiciliu este o modalitate excelentă de a vă asigura că sănătatea și bunăstarea câinelui dvs. este în verificare.

Această rețetă alimentară pentru câini de casă necesită pui ca sursă de proteine, dar cel mai bun lucru despre a vă face propria mâncare este că puteți înlocui orice sursă de proteine ​​pe care o doriți. Dacă câinele dvs. preferă carnea de vită, vânat sau bizon, puteți adăuga acest lucru.

De asemenea, puteți înlocui diferite legume. Când planuiesc care reteta alimentelor de casă de casă pe care o voi face, încerc să aleg fructe și legume care sunt în sezon. Sunt mai ieftine și mai ușor de găsit pe cele mai multe piețe locale.

Unele substituții sănătoase includ:

  • Dovleac
  • Kale
  • Pătrunjel
  • Dovlecel
  • Mazăre

Există multe altele, dar asigurați-vă că faceți cercetările dvs. înainte de a le adăuga la rețetă. Unele plante, cum ar fi ceapă, sunt toxice pentru câini. Căutați o sursă de încredere online sau faceți un apel rapid către medicul veterinar înainte de a vă hrăni câinele dvs. alimente noi.

Mai multe videoclipuri: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Pui și legume Crock Pot câine Rețetă alimentară

Puiul de pui și legume Crock Pot Dog Dog

Ingrediente

  • 2 piept de pui dezosat
  • 1 cartof dulce mediu tăiat în bucăți
  • 2 cani de apă
  • 1/2 lb. fasole verde tăiat în jumătate
  • 1 cană de orez brun
  • 2 morcovi mari tăiate în bucăți de mușcătură

Directii

Crock Pot Pot rețete sunt ideale pentru proprietarii de animale de companie care nu au mult timp pentru a găti pentru animalul lor de companie. Aceste rețete necesită o lucrare de pregătire mică și nu trebuie să tindă la masă în timp ce găti.

Pentru această masă de pui și legume, tot ce aveți nevoie pentru a face este să adăugați toate ingredientele la vasul Crock și să porniți aragazul lent. Puteți găti alimentele câinelui pe setarea ridicată timp de 5 ore sau pe setarea scăzută timp de 8 ore.

Citirea suplimentară: Pot câinii să meargă vegană și outs de dietă vegetariană

Pui și legume Crock Pot câine Rețetă alimentară

Aceasta este o rețetă mare pentru proprietarii de animale de companie care lucrează în afara casei. Puteți transforma potul de crăpături și lăsați-l în timp ce vă aflați în afara casei. Când te întorci, cina câinelui tău va fi gata.

Dacă potul tău Crock are un cronometru, asta este ideal. Cu toate acestea, dacă nu se va stabili doar la scăzut și dacă nu există nimeni acasă în 8 ore să-l închidă, ar trebui să fie bine pentru un pic mai mult decât asta. Dacă veți pleca mai mult de 10 ore, ar trebui să aveți pe cineva să vină la domiciliu și să închideți aragazul lent.

De îndată ce mâncarea este răcită, o puteți hrăni cu poochia. Puteți să stocați rămășițele într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra 8-10 săptămâni.

Ghid complet: Cum să faci hrană pentru câini de casă 101

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană de pui și legume