Rețetă: homemade doggy chili (pentru pui și oameni)

Majoritatea experților pe nutriția caninei vă vor spune că hrana pentru câini de casă este singura modalitate de a vă oferi companionului cu o nutriție adecvată, care va satisface nevoile sale exacte. Dacă se face în mod corespunzător, hrănirea câinelui dvs. O dietă de casă va oferi o nutriție adecvată în fiecare etapă a vieții sale. Acest chili de casă de casă nu va fi potrivit pentru toți canini, dar Vet / Canine nutriționist vă poate ajuta să adăugați suplimente sau ingrediente suplimentare pentru a satisface rețeta la nevoile dvs. de pooch.

Cu excepția cazului în care intenționați să studiați singur nutriția caninului, este vital să vorbiți cu un expert înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă. Chiar și rețetele de mâncare pentru câini de casă care au fost formulate / recomandate de experți pot să nu furnizeze toate substanțele nutritive esențiale pe care le are nevoie de câine.

Homemade Doggy ChiliDacă dieta pe care o hrăniți nu este echilibrată din punct de vedere nutrițional, câinele dvs. va deveni nutrițional deficitar in cateva zile. De asemenea, consumul prea mult de un anumit nutrient ar putea să vă otrăvească animalul de-a lungul timpului.

Este important să lucrați cu un profesionist pentru a afla echilibrul corect al carbohidraților, proteinei, grăsimilor, vitaminelor și mineralelor pe care corpul dvs. de companie le va solicita în fiecare zi. De asemenea, vă pot ajuta să vă dați seama câte calorii sunt în rețetele pe care le hrăniți și Câte calorii Câinele dvs. trebuie să mănânce în fiecare zi.

Știați că cerințele nutriționale ale câinelui dvs. se bazează pe o serie de variabile? Aceste variabile includ:

  • vârstă
  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • metabolism
  • Starea generală de sănătate

Acum puteți vedea de ce este important să discutați această rețetă (și alte rețete pe care intenționați să le hrăniți câinele) cu un expert. Înainte de a vă schimba dieta câinelui, indiferent dacă mergeți cu o mâncare comercială sau o opțiune de casă, trebuie să vă asigurați că îi va da nutriția că corpul său cere.

Homemade Doggy Chili
pentru pui și oameni

Homemade Doggy Chili

Ingrediente

  • 2 cești de paste de grâu întregi
  • 1 lb. carne de vită ușoară
  • 2 lingurite. ulei de cocos
  • 4 morcovi (tocați)
  • 1 poate paste de tomate
  • 1/2 CUP STOC DE BEEF SODIU
  • 1 poate porumb
  • 8 ounie brânză cremă
  • branza mozzarella

Directii

Preîncălzirea cuptorului la 350 °. Gatiti pastele conform instructiunilor nr. Gătiți carnea de vită la sol într-o tigaie până la rumenit.

Homemade Doggy ChiliAdaugă ulei de cocos, morcovi, pastă de roșii, stocul de carne de vită, brânză de porumb și cremă la carne de vită și gătiți pentru încă 5 minute. Pasta de tomate și brânza de cremă se vor înmuia în timpul gătitului, făcându-l ușor să amestecați toate ingredientele împreună.

Transferați acest amestec într-un vas de caserolă și presărați brânză de mozzarella pe partea de sus. Coaceți această rețetă Doggy Chili în cuptorul dvs. de 350 ° timp de 30 de minute.

Dacă vă bucurați de modul în care această rețetă chili miroase, nu ezitați să încercați! Ingredientele sunt toate gradele umane, ceea ce face ca aceasta să fie o masă sănătoasă pentru tine și puilor tăi.

De îndată ce acest Doggy Chili sa răcit, îl puteți hrăni cu tovarășul canin. Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau înghețați-le timp de aproximativ 3 luni.

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe servire. Ar trebui să fie servit de două ori pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot necesita mai multe calorii în fiecare zi, în timp ce puii lazier ar putea să nu aibă nevoie atât de mult.

Citiți următorul: 7 suplimente de alimente de casă esențiale de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Delicios de casă doggy chili (pentru câini și oameni)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: homemade doggy chili (pentru pui și oameni)