Elementele de bază ale creșterii câinilor dvs. Vegan

pot câinii să mănânce vegan

Sunt diete vegane sănătoase pentru câini? Toata lumea stie asta alimentație adecvată este esențială pentru bunăstarea unui câine. Alegerea Un hrană pentru câini poate fi copleșitor, mai ales când trebuie să ne facem griji cu privire la rechemarea alimentelor de câine comerciale. De fapt, mulți proprietari aleg să se hrănească Diete pregătite la domiciliu așa că știu exact ce este în mâncarea câinelui. Pentru unii, aceasta înseamnă hrănirea unei diete vegane sau vegetariene.

Cum de a alege alimentele potrivite pentru câinele dvs

De ce vă hrăniți mâncarea vegană câinelui?

Poate doriți să vă alimentați câinele o dietă vegană din cauza eticii dvs. personale. Dacă sunteți un vegetarian sau vegan, atunci vă puteți lupta cu moralitatea manipulării produselor de origine animală pentru câinele dvs. și doriți să găsiți o alternativă.

Câinele dvs. poate avea mâncare alergii care sunt greu de gestionat. Alergiile de proteine ​​animale sunt relativ comune la câini. Poate doriți să eliminați carnea sau chiar și toate proteinele animale pentru a gestiona alergiile alimentare ale câinelui.

Mulți vegani și vegetarieni se bucură de beneficiile pentru sănătate ale dietelor lor și doresc să vadă dacă câinii lor pot beneficia și. În timp ce câinii nu se confruntă cu neapărat îmbunătățiri în domeniul sănătății datorită dietelor vegetale sau vegetariene, pot înflori în continuare pe alimente cu câini vegani pregătiți cu grijă sau alimente vegetariene.

Sunt diete vegane în condiții de siguranță pentru câini?

Există multe controverse care se rotesc în jurul veganilor sau dietelor pentru câini. Evoluția arată că câinii sunt legați de lupi și știm cu toții că lupii sunt carnivore. Cu toate acestea, în ciuda similitudinii în ADN-ul lor, câinii sunt foarte diferiți de lupi. Câinii fac parte din comandă Carnivora, dar au evoluat pentru a deveni omnivore. Câinii sunt deseori numiți de împachetare oportunistă - pot supraviețui pe tot felul de alimente. Câinii sunt capabili să digere și să absoarbă substanțele nutritive din plante mult mai bune decât lupii.

În timp ce știm că majoritatea câinilor se dezvoltă pe diete constând din proteine ​​animale, este încă posibil să vă păstrați câinele sănătos pe o dietă vegană. Alimentele cu câini vegetarieni sunt mai ușor să vină și pot oferi o proteină accesibilă din surse non-carne, cum ar fi ouăle. Dietele vegane sunt puțin mai provocatoare, dar se poate face.

Este important să știți că hrănirea câinelui dvs. un dietă incompletă, dezechilibrată poate duce la condiții de malnutriție și amenințătoare de viață. Dietele pe bază de carne oferă multe substanțe nutritive cu un efort minim. Pentru a crea o dietă vegană completă și echilibrată, necesită ajutorul unui profesionist cu experiență.

Cum să vă hrăniți câinele o dietă vegană

Unul dintre cei mai mari proprietari de proprietari face atunci când alimentează o dietă vegenă sau vegetariană nu se asigură că dieta este completă și echilibrată. De-a lungul timpului, câinele dvs. poate dezvolta probleme semnificative de sănătate dacă purtați pur și simplu o varietate de amidonuri, fructe și legume, fără a acorda efectiv atenție conținutului de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și nutrienți în dietă. Nu se poate presupune că un câine obține tot ce este necesar pentru sănătate prin hrănire fără o rețetă adecvată.

Când vă gândiți la o dietă vegetariană sau vegetariană pentru câinele dvs., este esențial să vă consultați mai întâi cu medicul veterinar. VET dvs. poate fi capabil să ofere rețete care oferă o nutriție completă și echilibrată pentru câinele dvs. Știți că mulți veterici nu vor recomanda diete vegan din cauza lipsei de cercetare în această privință. Dacă vă simțiți cu tărie că încercați o dietă vegană și veterinarul dvs. nu este deschis, căutați un medic veterinar care este. Mai bine, găsiți un nutriționist veterinar cu experiență în dietele vegane. Este esențial să găsiți un expert pentru a vă ajuta să dezvoltați o dietă completă și echilibrată care să beneficieze cu adevărat câinele dvs.

Dacă nu sunteți dispus sau capabil să vă luați timp pentru a dezvolta rețete și pentru a pregăti alimentele vegane la domiciliu, este posibil să doriți să căutați o dietă vegană comercială. Câteva site-uri web vând baze de hrană pentru câini, vitamine și suplimente, majoritatea sunt lipsite de produse de origine animală. Acest lucru poate facilita crearea unor rețete simple care conțin substanțe nutritive că câinele dvs. trebuie să prospere.

În timp ce vă hrăniți hrana vegană câine, asigurați-vă că vizitați veterinarul dvs. la fiecare șase până la 12 luni pentru verificări. La început, ar putea fi cel mai bine să vizitați VET la fiecare trei luni pentru o verificare a sănătății. VET dvs. veterinar poate observa schimbări subtile în greutatea câinelui și starea corpului care indică cât de bine face pe dieta vegană. O examinare fizică la medic veterinar poate dezvălui mult la ochiul experimentat. Acest lucru vă poate permite să efectuați ajustări necesare dietei câinelui înainte de dezvoltarea problemelor majore de sănătate.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cailin R. Heinze. Câini vegani - un stil de viață sănătos sau un lucru împotriva naturii? Serviciul de nutriție clinică la școala Cummings, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Elementele de bază ale creșterii câinilor dvs. Vegan