Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru recuperarea post-chirurgicală

Dacă câinele dvs. a suferit o intervenție chirurgicală, Asta înseamnă că a suferit și anestezie. Efectele anesteziei pot dura câteva zile pentru a opri complet. Corpul câinelui dvs. va trebui, de asemenea, să se vindece de la funcționarea sa. Nutriția corectă este esențială pentru vindecarea și recâștigarea energiei și a acestui lucru Homemade Dog Alimente pentru recuperarea post-chirurgicală poate fi doar ceea ce are nevoie.

Mulți câini își pierd apetitul în zilele următoare unei operații majore, care este destul de ușor de înțeles. Dar, dacă nu primesc nutriția că nevoia corpului lor, ea o va lua mai mult pentru a se recupera pe deplin.

Hrănirea cu o dietă ușoară de casă poate fi doar chestia care trebuie să-ți ispitească fido să mănânce. Rețetele de casă utilizează alimente reale și ingrediente proaspete, care sunt mult mai apetisante decât kibul uscat.

Dacă intenționați să vă schimbați câinele la această dietă, asigurați-vă că ați verificat mai întâi cu medicul veterinar. În funcție de dimensiunea câinelui, greutatea, istoricul de sănătate din trecut și tipul de intervenție chirurgicală pe care a avut-o, această rețetă nu poate fi o opțiune bună pentru el. Este esențial să obțineți bine de la veterinarul dvs. înainte de a hrăni această (sau orice altă dietă) după ce câinele dvs. are o intervenție chirurgicală.

CITIT: Cele mai bune conuri de recuperare a câinelui pentru a împiedica câinii să lingă rănile

Homemade dog hrana pentru rețeta de recuperare post-chirurgie

Homemade Dog Alimente pentru recuperarea post-chirurgicală

Ingrediente

  • 1 poate sălbatic prins somon
  • 1/2 ceasca de orez brun
  • 2 ouă de omega-3
  • 1/2 canal de morcovi
  • 1/2 ceasuri afine

Directii

Proteina slabă este importantă pentru a include într-o mâncare de casă pentru recuperarea post-chirurgicală. Un aliment gras poate supăra tractul digestiv și, de fapt, face ca câinele să se simtă mai rău. De asemenea, anestezia poate afecta bacteriile normale în tractul intestinal. Din acest motiv, este important să discutați cu medicul veterinar despre adăugarea de probiotice specifice caninei la acest produs alimentar.

Un hrană pentru câini de casă pentru recuperarea post-chirurgie trebuie să ajute la restabilirea echilibrului în intestin și să vă stimulați sistemul imunitar al câinelui.

Mai întâi, va trebui să amestecați ouăle și să le gătiți complet. Orezul va trebui, de asemenea, să fie gătit în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

Homemade Dog Alimente pentru recuperarea post-chirurgicalăAcum amestecați toate ingredientele împreună într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Morcovii conțin vitaminele de restaurare A și C. Afinele sunt A SuperFood pentru câini care sunt bogate în antioxidanți, fibre și fitochimice.

Această rețetă oferă 500 de calorii totale. Este suficientă mâncare pentru un câine de 20 de lire pentru o zi. Desigur, va trebui să împărțiți mâncarea în jumătate și hrăniți 2 porții pe zi.

Puteți face o cantitate mai mare pentru un câine de rasă mare, dar amintiți-vă că această hrană pentru câini de casă pentru recuperarea post-chirurgie nu este o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru a servi pe termen lung. Ar trebui să fie hrănită doar timp de 3-5 zile sau până când câinele dvs. își recapătă apetitul pentru dieta sa obișnuită.

Puteți stoca resturile în frigider timp de 3 zile. De asemenea, puteți face rețeta în avans și înghețați-o într-un container etanș pentru până la 3 luni. Acest lucru este foarte benefic dacă sperați să vă pregătiți pentru chirurgia viitoare a câinelui în avans.

Citiți următorul: Știință pe argumente pro și contra de spaying sau neuterând câinele

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele mai bune alimente pentru câini de casă pentru rețetă de recuperare post-chirurgie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru recuperarea post-chirurgicală