Reteta: homemade dog food gravy

Există câteva motive pentru care tu poate dori să adauge sosul la mesele câinelui tău. Poate că câinele și-a pierdut apetitul și speri că sosul îl va atrage să mănânce ceva. Poate că câinele tău are probleme dentare și ai vrea să adaugi lui Gravy pentru a-și înmuia copilul. Oricare ar fi motivul, asta Homemade câine Food Rețetă de sos este o opțiune sănătoasă pentru orice câine.

Homemade câine Food Rețetă de sosUn lucru pe care trebuie să-l amintiți este că adăugarea de sos pentru alimentele câinelui dvs. va crește numărul de calorii din masă. Ar trebui să discutați cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin Numărul de calorii că fido-ul tău ar trebui să mănânce în fiecare zi. Dacă adăugați sosul la alimentele câinelui dvs., asigurați-vă că ajustați porțiunea de masă pentru a reduce caloriile la un nivel sănătos.

Această rețetă de casă pentru câini de casă nu ar trebui să fie folosit ca înlocuitor alimentar. Dacă câinele dvs. are probleme dentare și are nevoie de alimente moi, trebuie să furnizați o alimentație umedă care este echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru a satisface nevoile câinelui tău.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Homemade câine Food Rețetă de sos

Homemade câine Food Rețetă de sos

Ingrediente

  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 1 kilogram Lean Turcia
  • 4 uncii ficat de pui
  • 1/4 Cup morcovi cruzi (tocate)
  • 1/4 ceașcă de fasole verde brută (tocată)
  • 3 cani de apă

Directii

Într-o tigaie mare, topiți uleiul de nucă de cocos. Adăugați ficatul de curcan și de pui și gătiți bine. Odată complet gătit, adăugați morcovii, fasole verde și apă. Acoperiți tigaila și lăsați ingredientele să se fierbe timp de 30 de minute.

Homemade câine Food Rețetă de sosPermiteți retetei de mâncare pentru câini de casă să se răcească complet. Acum, amestecați amestecul într-un procesor de alimente până la cremă. Dacă nu aveți un procesor de alimente, ați putea folosi și un blender.

Dacă simțiți că sosul este prea gros, adăugați un pic mai multă apă pentru ao subțiri. Dacă utilizați sosul pentru a înmuia uscat Kibble, veți dori să adăugați apă suplimentară, astfel încât kibul va absorbi și se înmoaie în sus.

Depozitați sosul rămase într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța sosul într-un container etanș pentru până la 3 luni.

Citiți următorul: Ce este alimente de câine semi-umede și cum se compară cu alte tipuri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: homemade dog food gravy