Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru pietrele de vezică struvite

Ca și oamenii, câinii se pot dezvolta Multe tipuri diferite de pietre vezice sau rinichi. O piatră vezică urinară este o acumulare mică, de minerale de minerale care se formează în vezică urinară. Hrănirea A hrană pentru câini de casă pentru pietrele de vezică Struvite Rețeta poate ajuta la prevenirea acestor pietre de la reformarea în vezica câinelui dvs.

Pietrele de vezică Struvite sunt făcute din Magneziu fosfat de amoniu hexahidrat. Urina câinelui este în mod natural acid, iar Struvitul este de obicei dizolvat în mod natural. Cu toate acestea, dacă urina devine alcalină sau concentrația este extremă, cristalele struvite vor începe să se formeze.

Homemade Dog Alimente pentru reteta de pietre de vezică Struvite RețetăExistă o serie de lucruri care pot determina urina să devină alcalină, inclusiv:

  • infectie a vezicii urinare
  • boală de rinichi
  • Utilizarea pe termen lung a antiacidelor sau diuretice

Pietrele de vezică sunt destul de frecvente în canini și probabil veți observa că câinele dvs. se întinde pentru a urina sau a vedea sângele în urină ca primul semn. Va trebui să căutați atenția veterinară pentru a vă diagnosticați pietrele vezicii urinare ale câinelui tău. Există câteva opțiuni diferite de tratamente pentru a scăpa de pietre, iar mâncarea câinilor de casă pentru pietrele de vezică Struvite este una dintre ele.

LEGATE DE: Orientări și dietă pentru câinii cu cristale Struvite

Homemade Dog Alimente pentru reteta de pietre de vezică Struvite Rețetă

Hrană pentru câini de casă pentru pietrele de vezică StruviteDacă câinele dvs. are deja pietre de vezică Struvite, veterinarul dvs. va analiza starea sa pentru a vă ajuta să determinați modalitatea corectă de a le trata. Dacă starea este ușoară, ei pot recomanda o dietă specială pentru a scăpa de pietre. Hrană pentru câini de casă pentru pietrele de vezică Struvite vor fi recomandate numai dacă VET dvs. este sigur că nu există riscul de obstrucție urinară.

În mod obișnuit, o rețetă pentru a scăpa de aceste pietre va fi scăzută în proteine, fosfor și magneziu. Ele sunt formulate pentru a promova urina acidă, care ajută la dizolvarea oricăror pietre cutanate cutanate curente și reducerea șanselor de noi pietre care se dezvoltă.

Rețeta pe care o împărtășesc astăzi a fost concepută pentru a preveni recurența pietrelor urinare struvite. A fost creat de Dr. Michael Skin, DVM.

Ingrediente

  • Hrană pentru câini de casă pentru pietrele de vezică Struvite2/3 ceasca 25% carne de vită la sol
  • 3 cești de orez alb de cereale
  • 2 linguri. ulei de rapita
  • 1/4 lingurita. clorura de potasiu
  • 1 1/4 lingurita. Pulbere de masă de oase
  • 3/4 lingurita. sare iodata
  • 1 comprimat multivitamine și minerale pentru copii
  • 50 mg. zinc

Directii

Gatiti orezul in conformitate cu instructiunile de pe cutie. În timp ce orezul gătește, maro carnea de carne de masă într-o tigaie. Odată ce atât orezul, cât și carnea de vită sunt gătite, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii.

Potrivit Dr. Recomandarea lui Skin, această rețetă oferă 1095 kilocalorii. Aceasta este recomandarea sa pentru un câine adult neaterat cântărind 45 de lire sterline. Puteți ajusta rețeta la Faceți cunoștință cu cerințele câinelui, Dar este mai bine să vă consultați cu medicul veterinar dacă intenționați să hrăniți această dietă pe termen lung.

Puteți stoca orice resturi în frigider pentru 3-5 sau înghețați-l într-un container etanș pentru până la 3 luni. Dacă medicul veterinar vă oferă bine să hrăniți această dietă, puteți să o faceți în vrac și să o înghețați astfel încât să nu trebuie să gătiți pentru câinele dvs. în fiecare zi.

Citiți următorul: Sânge în urina câinelui (Hematuria): Ce înseamnă și ce ar trebui să faceți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru pietrele de vezică struvite