Substrat de acvariu și sfaturi de curățare a rocilor live

Bubbles în creștere în acvariul gol

Cauza primară a creșterii algelor de azotate și a algelor neplăcute în acvariu provine să permită acumularea resturilor organice în sistem. Zonele problematice din orice acvariu în care materia organică defalcată se pot soluționa și se pot construi este în substrat, între structuri de rocă vii sau decorative și în interiorul rocilor cu suprafețe poroase.

Nu este greu să păstrezi un acvariu curat și ordonat. Din această listă de instrumente de curățare la îndemână și lucrurile simple pe care le puteți include ca parte a dvs rutină de întreținere obișnuită Pentru a curăța substratul și a trăi roci, este ușor să reducă cantități grele de organici necorespunzătoare care se stabilesc și se acumulează în aceste zone ale acvariului.

Unelte de curățare la îndemână pentru loc de muncă

  • Turcia Baster.
  • Mic Powerhead.
  • Stick de curățare cu mâna lungă.
  • Compact Filtru canistra.

Modalități simple de a curăța substratul și rocile

Înainte de a începe să curățați substratul, este important să știți că dacă nu l-ați curățat de mult timp, acesta va fi, fără îndoială, foarte murdar. Nu curățați-l imediat, deoarece acest lucru poate duce la sindromul rezervorului nou. Cea mai bună modalitate de a începe eliminarea unei cantități grele de materie organică prinsă în substrat este de a opri partea inferioară și curățați doar o mică parte din acesta la un moment dat, apoi așteptați cel puțin câteva zile până la o săptămână înainte de a face următoarea secțiune. După finalizarea tuturor secțiunilor, dacă substratul este încă murdar, începeți din nou. Prin acest proces, substratul dvs. se va curăța încet și odată ce este sub control, aici este ceea ce puteți face pentru ao păstra în acest fel.

  • Pentru substraturile de corali zdrobit sau de cursuri, cele mai des utilizate în pește sau pe pește numai cu acvariile de rocă vii, o curățare ușoară poate fi efectuată cu un instrument de siphoning.
  • Pentru substraturile de pat de nisip mici până la cele foarte fine, alese de obicei pentru Rezervoare de recif, Sifon Curățenie nu este recomandat. Cu această metodă de curățare a consistenței mass-media este atât de ușoară încât o mare parte a acesteia, precum și o sursă mică de alimente benefică și animale de cerneală sunt îndepărtate și distruge ardurile peștilor de nisip și nevertebrate. Cea mai bună modalitate de a ordona un acvariu cu acest tip de mediu este uşor se încurcă sau se amestecă fundul cu degetele, un baster de curcan sau orice instrument pe care doriți să îl utilizați pentru a slăbi organice, care este apoi eliberat să fie filtrat din acvariu prin intermediul Sistem de filtrare.
  • Adăugarea Extra Sfat mecanic de filtrare: Care este cel mai simplu mod de a adăuga un mecanic suplimentar filtrare la îndepărtarea mai rapidă a particulelor suspendate în apă în timp ce efectuați o sarcină de curățare? Pur și simplu atașați și executați a Filtru compact al canistrei În timpul și câteva ore după proces. Folosim A Marineland Magnum 350 Pentru acest loc de muncă.
  • Îndepărtarea resturilor organice de la rockul live este simplu. Folosiți doar un baster de curcan sau o mică putere pentru a trage apa în jurul valorii de și în roci pentru a distruge materialul prins.
  • Sediment sediment curat vârful: În timpul procesului de orice sarcină de curățare a acvariului, o anumită cantitate de nisip și sediment se va reinstala în partea de jos. Cea mai ușoară modalitate de a elimina stratul fin de resturi care pot acoperi totul în rezervor este să aștepte puțin timp și să-l permită să se stabilească și apoi să se "praf" cu basterul de curcan sau de porțiunea de putere. În funcție de cât de mult se stabilește resturile, este posibil să trebuiască să repetați acest proces de câteva ori.
  • Overfeeding este un mare contribuitor la acumularea excesului de organici în acvarii. Feedul peștilor numai ceea ce vor consuma în câteva minute, țintă nevertebratele sesile care necesită acest tip de hrănire și să elimine orice alimente neobișnuite pe care le puteți vedea în jurul acvariului într-o perioadă rezonabilă de timp după fiecare hrănire. Dacă sunteți preocupat de faptul că locuitorii dvs. de rezervor ar putea să nu primească suficientă mâncare, să le ofere trei sau patru mai multe hrăniri în loc de două persoane abundente.
  • Dacă acestea conduc la felul de comunitate și sistem de pește, adăugați o varietate de agenți de rezervoare la acvariul dvs. pentru a vă ajuta să vă curățați.
  • ~ Debbie & Stan Hauter

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Substrat de acvariu și sfaturi de curățare a rocilor live