Ce este o buclă de picurare a acvariului?

Fishbowl și un acvariu pe o bord

S-ar putea să fi văzut notația pe filtrul dvs. sau pe fișa de instrucțiuni de lumină sau poate că o citiți pe un site web. Acesta vă spune că aveți întotdeauna o buclă de picurare la conectarea la echipamente electrice în jurul unui acvariu. Deci ce este, și aveți nevoie de unul?

Ce este?

Dacă v-ați întrebat această întrebare, nu vă simțiți nebuni. Doar despre toți ceilalți s-au întrebat același lucru. Răspunsul este foarte simplu. A Lovitură de picurare Pur și simplu permite cablului să se înmoaie, apoi înapoi până la priză. Deci, de ce este ceva atât de important atât de important?

Dacă ați înclinat vreodată peste un pahar de apă, știți că va călători rapid pe orice suprafață în calea sa. Un cablu electric este ca un super-diskway care va permite apa stropit din rezervor pentru a curge direct în priza pe care este conectată. Rezultatul poate fi dezastruos.

Cum să faci unul

Nu există nici o magie pentru a crea o buclă de picurare. Doar asigurați-vă că cablul electric are suficientă lungime pentru a coborî sub ieșire, apoi înapoi în sus. Dacă este prea scurt, utilizați un cablu prelungitor pentru a vă asigura că nu aveți o linie dreaptă la priză.

Nu în ultimul rând, pentru a fi sigur că cablul rămâne în jos, lipiți un clip de cablu pe perete chiar sub ieșire și introduceți cablul în ea. Clipul costă bani, dar pacea minții este neprețuită.

Opțiuni suplimentare

Pentru a fi și mai sigur că vă protejați de situațiile periculoase, aveți a Interruperea circuitului de defecțiuni la sol (GFCI) instalat. GFCIS sunt o mare poliță de asigurare și nu toate acestea scumpe. Este o opțiune care merită explorată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este o buclă de picurare a acvariului?