Cum funcționează gardurile de câine electrice?

Cum funcționează gardurile de câine electrice

Un gard de câine electric este cel mai bun mod de a vă menține câinele în proprietatea dvs. fără a fi nevoie să construiți un gard fizic. Mulți proprietari de case preferă să aibă o curte deschisă fără a vă îngrijora de câini rătăciți gratuit.

În legătură cu o postare: Cele mai bune gulere de câine

Cum functioneazã?

Un gard de câine electric are două părți. Primul este un cablu sau un fir îngropat sub sol, marcând perimetrul și al doilea este un guler de companie cu un receptor încorporat. Gardul utilizează o frecvență radio digitală pentru a opera sistemul. Panoul de control este cel responsabil pentru difuzarea semnalului, care apoi călătorește de-a lungul cablului sau a firului îngropat subteran. Câmpul de semnal este apoi creat pe părțile laterale ale cablului, creând un perimetru sau o limită.

Ideea este că atunci când câinele vine prea aproape de perimetru, firul subteran va transmite apoi un semnal. Veți auzi un semnal sonor și un șoc electric ușor este aplicat gulerului. În timp ce sună periculos, acest lucru nu vă va face rău la toate.

Câinii care alergau

De fapt, proprietarii de case interesați să achiziționeze un gard de câine electric nu numai că au nevoie doar de echipamente pentru ao opera. Unii dintre cei mai buni furnizori ai acestor garduri oferă, de asemenea Câine de antrenament În timpul procesului de instalare. PET dvs. va fi introdus în proces să condiționeze limitele proprietății. În acest fel, după ce gardul electric este în sus și alergând, câinele dvs. este deja conștient de locul în care nu ar trebui să meargă. Nu ar trebui să nu aveți nici un motiv să vă temeți că câinele dvs. devine zapped la fiecare 5 minute.

De asemenea, este posibil să aveți mai mult decât un singur câine în sistem. Desigur, prețul va depinde de numărul de animale de companie care urmează să fie instruiți, precum și de mărimea curții. Alți factori includ echipamentul necesar și câte sesiuni de instruire sunt necesare. Chiar și proprietarii de case care au alte tipuri de animale de companie pot beneficia de sistem.

Ați putea dori, de asemenea: Cum să opriți un câine de la săpat în curte

De ce să obțineți un gard de câine electric?

Bineînțeles, principalul motiv și avantajul obținerii unui gard este să vă păstrați animalele de companie de la roaming și să vă pierdeți. Chiar dacă un câine nu este un costum scump, pooch-ul tău face parte din familie și pierzând-o va însemna inima.

O altă valoare a acestui gard este că puteți păstra o curte de stil deschis, în loc să fii forțat să construiască garduri înalte care să acopere vederea și casa ta. Mai mult, prin instalarea unui gard fizic, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cerințele de zonare sau alte documente birocratice. De asemenea, nu va trebui să vă gândiți la întreținerea sau reparațiile gardului.

Cu toate acestea, gardul dvs. de câine electric poate împiedica ca animalele de companie să rătăcească, dar nu oprește intrușii să se rupă. Acesta este un lucru pe care un gard fizic îl poate face.

În plus, șocul electric nu vă păstrează fizic câinele în proprietatea dvs. Dacă animalul dvs. vede ceva ce vrea să urmărească, atunci șocul ar putea să nu-l oprească deloc. Unii câini ar putea dezvolta, de asemenea, o asociație negativă din cauza șocului, făcându-l de-motivat să se întoarcă acasă odată ce se rupe gratuit.

Desigur, acestea sunt scenarii cele mai nefavorabile care nu se pot întâmpla atunci când câinele este instruit în mod adecvat. Gardurile de câine electrice sunt în mod normal de succes în păstrarea animalelor de companie în curte, motiv pentru care este o achiziție utilă pentru familiile cu animale de companie. Ghidul nostru pe Cele mai bune garduri de câine electrice vă va ajuta să selectați cel mai bun produs pentru canina dvs.

Ați putea dori, de asemenea

Cel mai bun guler de șoc de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum funcționează gardurile de câine electrice?