Cum să faci bani cu acvariul tău de apă sărată

acvariu mare

Cei mai mulți dintre noi nu-i place să admităm (chiar și pentru noi înșine) cât de mult câștigați bani pe care l-am cheltuit pe tancurile și ocupanții. Doar abreviam admiterea cu o "o buchetă" oști când se pune întrebarea. Nu ar fi minunat dacă ați putea să vă rupeți cel puțin pe tancurile voastre? Bine.... puteți, și apoi unii. Cea mai bună parte este că nu este atât de dificilă.

Crearea unui plan de afaceri

Toată lumea care are o afacere de început de succes, mare sau mică, au făcut aceleași două lucruri. Ei au identificat o deschidere pe o piață disponibilă, apoi au completat-o. Înainte de a petrece un ban pe echipamente sau animale, totuși, veți dori să faceți o plan de afaceri Dacă chiar vă gândiți să vă întoarceți hobby-ul într-o afacere. Chiar dacă nu intenționați să vă atingeți banca locală pentru un capital de risc (foarte dificil de găsit în această industrie fără o înregistrare foarte bună în domeniu), planul de afaceri vă va ajuta să vă organizați obiectivele, precum și la gândurile dvs.

Înțelegeți piața de export / import

Doar în cazul în care nu ați observat și probabil că aveți o trecere uriașă în Statele Unite și Canada, precum și în alte țări din întreaga lume, pentru a interzice exportul și importul de pește sălbatic prins, corali și trăiesc rock. În același timp, piața pentru aceste produse se extinde rapid. Odată cu extinderea științei, a tehnicilor și a produselor disponibile, un număr mai mare de oameni intră în acvariile Reef, deoarece șansele de a avea un rezervor de recif marin de succes sunt foarte bune.

Studiați magazinele locale de pește (LFS)

De câte ori ați intrat într-un LFS care nu avea nici o piatră de calitate vie sau corali, deoarece "sunt prea greu de păstrat" ​​sau au avut doar câteva pentru că "Nu pot găsi un furnizor bun."Există piața dvs. deschisă. LFS care credeau că erau prea greu de păstrat pot fi educați. LFS care nu a putut găsi un furnizor bun este un potențial client doar țipând pentru un produs de calitate.

În timp ce vă aflați la acest lucru LFS, faceți o privire apropiată la ceea ce au în rezervoare. Adresați-vă proprietarului (proprietarului) LFS ceea ce caută cele mai multe-decorator live rock, corali etc. Încercați să obțineți o idee despre prețul produselor din rezervoarele lor. Întrebați-le cât de mult sunt dispuși să plătească pentru produs. Dacă este jumătate din ceea ce solicită produsul, nu fi surprinși sau ofensați. Ei sunt în afaceri pentru a face bani la fel ca tine. Ei au deasupra capului, plătind ajutorul angajat, facturile de energie electrică, impozitele, salvarea fondurilor colegiale pentru copii și alte cheltuieli de luat în considerare.

Propagarea și vânzarea coralilor

În timp ce cercetați noua dvs. afacere, în timp ce vă recomandăm să explorați corali de vânzare sau să trăiți rock prin Internet. Unul dintre marile avantaje ale acestui lucru este că nu aveți nevoie de un front magazin. Puteți lucra chiar din camera dvs. de zi, garaj sau cameră suplimentară (toate deductibilele fiscale) în doar câteva minute pe zi. Verificați potențialul și stabilirea prețurilor vizitând alte site-uri de pe net care vinde. Acest lucru vă va oferi o senzație de stabilire a prețurilor produsului dvs. final. Un loc bun pentru a începe este indicele surselor noastre de animale. J & L AQUATICS, LiveAquaria Pe lângă numeroasele furnizori de animale au liste bune de rock și corali live pentru a se uita la.

Estimarea ieșirii

În continuare trebuie să calculați ceea ce va fi potențialul dvs. de ieșire pentru un anumit spațiu rezervor. Iată o schiță pentru a Rack Agricultura Coral Propagare Design de la Garf care utilizează rezervoare de 55 de galoane pentru agricultura de corali la scară mică, pe care o puteți construi și adăuga unul la un moment dat. Acest design încorporează utilizând suporturi de dop realizate din acrilic pentru propagarea și stocarea a aproximativ 200 de butași de fragmente. Un alt design de rafturi cresc are trei suporturi cu 60 de găuri fiecare și include un Racack suplimentar care pot fi adăugate în partea frontală a rezervorului pentru a crește numărul de dopuri la 240. Există încă loc în partea de jos a rezervorului pentru a crește în același timp decoratorul live rock în același timp. Acesta este probabil cel mai înalt potențial pe pătrat pătrat al spațiului rezervorului. Conectorii de recif sunt ceea ce veți monta cea mai mare parte a coraliilor dvs. și acestea se potrivesc în rafturile de conectare. Contejuri de cercetare (Aproape de Top a articolului în secțiunea Rafturi de cercetare), Plugsare de ou ușor de făcut sau le puteți cumpăra de la un furnizor.

Estimarea timpului de afaceri

Acum trebuie să-ți dai seama ce va fi timpul dvs. de "cifră de afaceri" (timpul necesar de la început până la capăt pentru a produce produsul final). Timpul "crește" pentru fiecare tip de coral sau rock live variază. În condiții mai mici decât condițiile ideale, șase luni este probabil o estimare bună. Cu timpul și experiența dvs., timpul dvs. ar trebui să fie mai scurt, dar dacă intenționați pentru cel mai rău, veți fi plăcut surprins când îl puteți realiza mai devreme. În ceea ce privește aspectele despre cum să crească de fapt coraliile pentru ferma dvs. de corali, vizitați pagina noastră de propagare a coralului. Aici veți găsi resurse de legătură despre cum să propagați multe tipuri de corali, precum și să obțineți o perspectivă de la alți acvaristici care împărtășesc propriile sfaturi și tehnici.

Incepand de producție

Pentru a începe, ați putea dori să dedicați o parte din rezervorul dvs. existent la "producție" pentru a începe fără nicio cheltuială majoră pentru mai multe echipamente. Acest lucru vă va oferi o șansă de a obține Stocul Brood sau corali de fragmente pentru a lucra cu și pentru a-ți perfecționa tehnica de manipulare a coralului. De asemenea, vă va oferi o senzație pentru ceea ce va fi timpul de creștere.

Noțiuni de bază cu consumabile

Dacă aveți un rezervor de recif funcțional (skimmer, lumini, pompe) aveți deja toate elementele de bază pentru a începe. Dacă aveți corali existente în rezervorul dvs., puteți începe prin luarea de fragmente de la ei pentru propagare. Un alt loc bun pentru a obține fraguri este de la prieteni și alți acvaristici. Prin buletinul comunitar de acvariile noastre de apă sărată și sare de discuții, puteți găsi mai multe surse de alimentare disponibile pe internet. O mulțime de oameni au o varietate de corali că ar putea fi dispuși să tranzacționeze un frag sau două de la ceva de valoare (prietenie?) de la tine.

Încă mai au mâncărime să "facă în mare" în agricultura de corali??? Rețineți că este "agricultura" și că cu cât veți obține mai mare, cu atât este mai multă muncă. O fermă este ceva de care te-ai legat. Nu puteți pleca de la ea timp de o săptămână sau două concediu de odihna și apoi reveniți și ridicați unde ați rămas. Cineva trebuie să fie acolo pentru a avea tendința de animale, a verifica fiecare rezervor pentru a vedea că funcționează corect și pentru a răspunde la telefon.

Alegerea unei locații

Totuși doriți să o faceți? Apoi începeți planificarea facilității finale care va fi necesară. Aveți o idee de bază despre locul în care doriți să ajungeți, deci începeți să planificați pașii pentru a ajunge acolo. S-ar putea să doriți să convertiți acest dormitor de rezervă, subsolul, garajul (?) într-o cameră de corală pentru a începe. Iată planul lui Jake Levi pentru a face 50.000 de dolari pe an pentru a vă începe.

În următorul meu articol din această serie vom fi delving în nenumăratele moduri în care există pentru a salva o mulțime de bani într-un set mare sau mic. Până atunci să fiți sigur că mergeți la Buy / Vindem / Comert În Buletinul comunitar de la Buletinul comunitar de acvariile de apă sărată și începeți postarea.

Hotărând să se extindă

Există cu siguranță o piață de nișă care așteaptă să fie umplută, deci de ce să nu răspundeți la această cerere. Rețineți că, dacă sunteți un începător sau nou la Aquaria Saltwater, obțineți o experiență sub cureaua dvs. înainte de a vă aventura în acest tip de proiect. Dacă ați decis să continuați cu noua dvs. afacere, mare sau mică, probabil că doriți să începeți și să vă extindeți cât mai ieftin posibil. Cu cât este mai mare afacerea dvs., cu atât mai multe oportunități există pentru a salva câteva dolari majore. Să începem!

Echipamente de stabilire a prețurilor

Mai întâi scrieți o listă a întregului echipament pe care îl veți solicita pentru tipul de configurat pe care l-ați decis. Acesta va include rezervoare, skimmers, benzi de alimentare, lumini, dopuri recif, suporturi de plug, bază live rock, pompe, standuri de rezervor etc. Probabil toate lucrurile pe care le aveți în rezervorul dvs. prezent, doar mult mai mult și poate mai mare. Nici unul dintre ele nu trebuie să fie fantezist, dacă nu intenționați să aveți un rezervor de afișare în scopuri de marketing.

Prețul de pornire comparând diferitele componente. Puteți crea diagrame simple pentru fiecare componentă și puteți enumera numele produselor, producătorii, sursele de vânzare și prețurile pentru o comparație ușoară. Veți găsi că atunci când multiplicați costul după numărul de tancuri proiectate, veți vorbi despre o mare bucată de schimbare. Fiecare om de afaceri bun își reduce costurile oriunde poate. Cea mai mare oportunitate de a reduce costurile dvs. de pornire sau de expansiune va fi în coloana echipamentului din registrul dvs. de contabilitate.

Echipamente de aprovizionare

Iată câteva sugestii despre locul unde puteți căuta achiziționarea de echipamente pentru a vă configura rezervoarele de propagare sau pentru a adăuga la sistemul actual de expansiune. Chilipirurile pot fi dacă știi unde să le găsești.

LFS

Dacă doriți să utilizați echipament realizat în comerț, există o serie de locuri pentru a economisi bani. Există întotdeauna magazinele dvs. de acvariu online. Prețurile lor sunt de obicei mai mici decât LF-urile dvs., dar nu uitați că va trebui să plătiți pentru transportul de marfă cu un furnizor online.

Păstrați-vă urechea la sol pentru LFS în zona dvs. care ies din afacere sau care pot vinde inventarul suprasolicitat. O mulțime de momentele sunt dispuse să vândă echipamente la o fracțiune din costul normal de vânzare cu amănuntul doar pentru lichidarea activelor.

Vânzare de vechituri

Vânzările de garaj / curte și swap sunt alte locuri bune pentru a găsi chilipiruri. Dacă cineva a avut un echipament de acvariu care se învârte în jurul casei de ceva timp și vrea doar să scape de ea, puteți obține destul de des chilipiruri în intervalul de 10-20% din prețul de vânzare cu amănuntul pentru un produs nou. Aveți grijă la cumpărarea echipamentului uzat, în special articole electrice, cum ar fi pompele, luminile etc. Asigurați-vă că lucrează și că sunt în stare de funcționare în siguranță înainte de cumpărare.

Anunțuri

Ziarul dvs. local sau forumul clasificat online și plăcile de anunțuri sunt întotdeauna locuri bune pentru a vă menține ochii. O mulțime de oameni doresc doar să "scape" de întreg rezervor setatS sau puteți posta propriile dvs. listări "dorite". Lifereef.Comiteul COM are o pagină interesantă de vânzare a garajului în care enumeră articole de vânzare pe care alți pasiști ​​doresc să o vândă. Adesea vor enumera, de asemenea, oricare dintre produsele lor de viață care pot fi deteriorate, defecte sau altfel doar în calea lor și trebuie să le mute. Cel mai bine este să obțineți echipament de la cineva la o distanță rezonabilă la locul în care locuiți, astfel încât să puteți verifica înainte de ao cumpăra. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, consultați dacă oferă o garanție. Dacă cumpărați "așa cum este", vă aflați în pericol cu ​​privire la condiția și calitatea acestuia.

Site-uri de licitație

EBay sau unul dintre site-urile dvs. de licitații preferate pot oferi unele oferte surprinzătoare. De exemplu, am folosit funcția de căutare eBay cu cuvintele cheie "pompe de acvariu" și a apărut cu nouă rezultate. Unul a fost pentru un caz de șase noi pompe Rio 180, cu o ofertă de deschidere de 49 USD.95, și a inclus o garanție de șase luni a acestora. Bineînțeles că doriți să faceți ceva preț, comparativ înainte de licitare pentru a vă asigura că nu vă suprasolicitați și plătiți mai mult pentru elementele decât cele de fapt merită.

Comunitățile

Dacă nu sunteți o experiență experimentată, deveniți unul sau cultivați o prietenie cu cineva care este. Acest lucru poate fi cu ușurință una dintre cele mai mari și mai simple modalități de a economisi bani atunci când vine vorba de un set mare sau când este nevoie de expansiune. Diferitele opțiuni de construire a propriilor tancuri, standuri, hote, skimmers și alte componente vor fi subiectul meu de discuție data viitoare, așa că stați reglat!

DIY Echipamente

Vechiul mod "încercat și adevărat" de a obține chilipiruri este să-l construiască singur. Puteți salva cu ușurință și în mod consecvent aproximativ jumătate din costul de vânzare cu amănuntul al unor echipamente, făcându-l doar. Nu puteți construi în mod real o pompă sau un balast de iluminat. Cu toate acestea, puteți face rezervoare, standuri, ansambluri de iluminat, hote, skimmers, prize recif, suporturi pline, bază live rock și multe alte lucruri de care aveți nevoie atunci când construiți o propagare stabilită sau extinderea pe un sistem prezent.

Dacă nu sunteți un certificat Do-it-yourself, deveniți unul sau cultivați o prietenie cu cineva care este. Acesta este cel mai mare și mai ușor loc pentru a economisi bani. În general, puteți construi un element pentru mai puțin de jumătate din ceea ce ar costa să-l cumpere. Altele decât câteva dulapuri de fantezie, am încă să văd un proiect DIY care nu a putut fi finalizat în câteva ore sau mai puțin. Primul durează tot timpul, până când vă dați seama de modalități ușoare de a face fiecare pas în instrucțiuni. Dacă construiți mai mult de unul din același lucru în același timp, puteți economisi și mai mult timp utilizând metoda "linia de producție".

Rezervoare de sticlă

Să începem să construim rezervoarele de sticlă. Marele lucru despre construirea tancurilor proprii este că le puteți face în orice dimensiune și formă pe care o alegeți. Dacă găsiți nevoia unui rezervor "profund", îl proiectați. Apoi du-te la glazierul tău local, l-ai tăiat paharul, ia acasă și a pus-o împreună. Asamblarea unui rezervor de sticlă ia toate aproximativ 30 de minute. Nu mai așteaptă ca LFS să vă la comanda specială rezervorul pentru dvs., apoi trebuie să așteptați încă 2 săptămâni pentru a ajunge. Puteți să vă ridicați dimineața, să decideți că doriți un rezervor special și că ați alergat până în noaptea următoare dacă o faceți singur. Construirea unui rezervor de 55 de galoane ar trebui să vă conducă aproximativ 30 de dolari.00. În partea 1 a acestei serii, am atins calcularea a ceea ce va fi potențialul dvs. de ieșire pentru un anumit spațiu rezervor și a dat un exemplu de garf`s DIY Rack Rack Rack Camera de propagare. Acest lucru a folosit rezervoare de 55 de galoane pentru agricultura de corali la scară mică, pe care o puteți construi și adăuga la unul la un moment dat. Acest design încorporează utilizând suporturi de dop realizate din acrilic pentru propagarea și stocarea a aproximativ 200 de butași de fragmente.

Standurile rezervorului

Acum, să luăm în considerare standurile rezervorului. Tot ce este nevoie este un plan, un cherestea de bază, un motor de foraj, un ferăstrău, câteva nuci și șuruburi și o oră de lucru. Din moment ce nu sunteți prea preocupat de un aspect fantezist, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lucrarea de finisare care ia tot timpul și efortul atunci când se construiește un stand de bună calitate sau un cabinet. Puteți construi, de asemenea, rezervorul "Over and Sub", astfel încât să vă puteți stivui rezervoarele și să economisiți și mai mult timp, spațiu și bani. În cei 10 ani, am fugit afacerea mea de colectare a peștelui Hawaiian, folosind metoda "Over and Sub", construind blocuri de blocuri de 4 x 4 și ciment, am reușit să stochez acvariile de sticlă de 16-55 de galoane într-un Micul măsurare de 10 picioare x 20 picioare. Vorbește despre simplu, ieftin și compact!

Lumini

Luminile sunt ușor de făcut, de asemenea. Unii oameni sunt ezitați să lucreze cu "chestii electrice" din cauza fricii de a fi electrocutat sau de a începe un incendiu electric, dar diagramele de cablare sunt ușor de urmărit și aproape prost proofise. O notă rapidă, aici: Nu cumpărați componente electronice "ieftine". Există cumpărături bune pe echipamente de marcă de nume, care va dura mult timp. Lucrurile pe care le cumpărați de la "Fly Ky Night Electronics Recyclers", fără îndoială, nu vin cu o garanție și nu poate chiar să funcționeze odată ce o primești acasă. Există o gamă completă de piese de iluminat și accesorii realizate de producătorii de nume de marcă de top, cum ar fi IceCap, Triton și Coralife, și multe altele pentru a cumpăra toate părțile de care aveți nevoie pentru a vă asambla propriile corpuri de iluminat. Cumpărăm printr-un dealer de renume, vă puteți aștepta să plătiți mai puțin de 400 de dolari.00 Pentru un bec de 4 becuri pentru un rezervor, dacă vă petreceți ora pentru a asambla piesele. Comparați acest lucru la ceea ce ar trebui să plătiți pentru a cumpăra un set deja asamblat. Dacă utilizați câteva balasturi electronice Visi-Lux în loc de Icecaps, puteți economisi aproximativ 30 de dolari.00 - $ 40.00 per setup. S-ar putea să doriți să luați în considerare utilizarea kiturilor PC DIY, kituri de retrofit MH sau alte tipuri de kituri de modernizare pentru a economisi și niște bani. Există un număr mare de opțiuni de iluminat și modele de capota de a alege, dar puteți construi cu ușurință și salvați încă 20 de dolari.00 per rezervor, făcându-le singur.

Skimmers

Skimmingul este o funcție mecanică a apei, a Docurilor și a bulelor. Nici un mare mister mare despre ei odată ce înțelegeți principiile de bază. Luați timp pentru a citi seria de articole Don Carner despre Proteine ​​skimmers pentru a afla mai multe despre ele, cum funcționează și diversele tipuri și alegeri pentru a se stabili unii. Există o serie de unități foarte bune realizate comercial, dar puteți salva niște dolari foarte mari aici dacă vă faceți propria dvs. Nu veți fi interesați de o cameră de reacție acrilică, astfel încât să puteți vedea bulele care vin sau un stand fantezist. Tot ce doriți este ceva care funcționează și este ieftin să instalați. Puteți cumpăra a Berlin Hang-on pentru aproximativ 170 de dolari.00, și orice alt număr de nume de marcă pre-făcute de skimmers pentru mai mult sau vă puteți construi propriul dvs. skimmer pentru 30 de dolari.00 sau mai puțin.

Conectori de recif

Făcând propriile prize de recif (acestea sunt ceea ce atașați fragmentele de corali și puneți în rafturile de ședere pentru a crește), Aragonite Base Rock, sau alte forme de Do-It-yourselfo-yourseling Live Rock Base și instrumente de propagare de corali sunt ușor și distractiv. Dacă aveți câțiva copii în jurul casei, acesta ar fi un proiect distractiv pentru întreaga familie care să participe. Puteți face dopurile folosind a Plug mold, sau puteți utiliza cupe mici Dixie.

După cum puteți vedea, dacă ați construit o majoritate a echipamentului propriu, veți salva, cel puțin, câteva sute de dolari pe rezervor stabilit. Multiplicați acea figură ori numărul de rezervoare anticipate. Se poate adăuga până la o sumă destul de ordonată salvată! Pentru a vă ajuta să începeți cu construirea echipamentului, mergeți la DIY Proiecte Color Resurse pe acest site pentru acvariu, stand, lumină / hota, proteine ​​skimmer, bază live rock și multe alte tipuri de planuri de do-it-yourseling am discutat în acest articol.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci bani cu acvariul tău de apă sărată