Pasagerul îi spune femeii orbe să-și îndepărteze câinele de ghidare din autobuz, deoarece este "negru"

O femeie orb episodic a fost hărțuită de un străin în timp ce este în autobuz din cauza câinelui ei de ghidare. Străinul a afirmat că câinele ei de ghid nu putea fi autentic pentru că este negru.

Cei care sunt orbi se bazează adesea pe o serie de ajutoare de invaliditate pentru a le ajuta să ajungă și să-și trăiască viața de zi cu zi. Pentru unii, acest ajutor vine sub forma unui câine de ghidare, instruit să le protejeze și să le păstreze în siguranță.

Cele mai multe legi permit utilizarea câini de serviciu și ghida câini în toate locațiile, ca să refuze utilizatorii, acest lucru ar fi să le alinieze orice accesibilitate. Dar există o mulțime de ignoranță în lume care arată că avem o cale lungă de a merge în înțelegerea înțelegerii.

"De ce există un câine F *** în autobuz? Dă-l jos."

Megan Taylor este o femeie din Anglia care are o afecțiune neurologică și o condiție de inimă pentru a porni. A început să experimenteze orbirea episodică după o leziune severă a capului care a avut loc când avea 15 ani. Ea are 22 de ani și folosește un Labrador negru ca câine de ghidare în viața ei de zi cu zi.

O lună bună, Taylor mergea doar la afacerea ei și a urcat într-un autobuz în Merseyside pentru a ajunge la destinația ei dorită, așa cum ar face cineva. Dar naveta ei pașnică a fost întreruptă de un străin complet asupra autobuzului care a simțit nevoia de a vorbi împotriva ei în loc să-și păstreze propria afacere.

Femeia a jurat imediat la Taylor când a văzut câinele, întrebând de ce era acolo și cerând că câinele a fost scos din autobuz. Taylor a încercat să-i spună că puștiul ei era un câine de ghidare necesar și a fost șocat când femeia în cauză a numit-o mincinos. Femeia a continuat să afirme că câinii de ghidare pot fi doar labradorii galbeni, iar câinele lui Taylor era negru, ceea ce înseamnă că nu poate fi un câine de ghidare.

Megan Taylor cu câinele ei de ghidare
Megan Taylor cu câinele ei de ghidare. Liverpool Echo

Taylor a încercat să-i educăm pe femeia cu privire la aceste declarații incorecte. Ea a explicat că puii de asistență poate fi orice rasă și orice culoare, nu doar labradorii galbeni. Dar femeia a insistat că Taylor a fost greșit și minciună, în ciuda faptului că nu are nici o experiență cu câinii de service.

Taylor și-a dat seama că a fost un pic de o cauză pierdută în acest moment. Tot ce dorea era să meargă în ziua ei, dar în schimb, ea a fost presupusă în mod verbal hărțuită de un străin complet, fără cunoștințe despre câinii de ghidare deloc. Femeia a continuat să strige la ea și să tragă nonsens la ea și Taylor a decis să o ignore când și-a continuat gura. Imaginați-vă că sunteți atât de plini de tine că, chiar și atunci când alții decid că nu merită să vorbești, vei continua să-ți bați și să-i intruzi pe viețile lor nevinovate care nu au nimic de-a face cu tine!

Câinele de ghidare al lui Taylor, care este numit Rowley, este instruit să fie extrem de util. El o ghidează, îi ajută să efectueze sarcini zilnice și este capabil să pună la dispoziție ajutorul de urgență al lui Taylor pierde conștiința sau experimentează un episod de leșin.

Din păcate, Taylor este destul de obișnuit să fie tratată prost și judecat din cauza dizabilităților sale. Adesea, când ea lepădără, ea va fi păcăliți, împinse deoparte sau chiar a scuipat de oameni care cred că este un tânăr beat - chiar dacă pierderea conștiinței pe care ea o trăiește este de la o tulburare neurologică și unele probleme ale inimii.

Rowley câinele de ghidare
Rowley câinele de ghidare. Liverpool Echo

Vestea bună este că Taylor nu și-a pierdut credința în oameni! Ea face tot posibilul să rămână pozitivă și nu permite ca instanțele negative să o aducă în jos. Ea spune că înțelege că este o minoritate puternică care face aceste lucruri și că majoritatea oamenilor sunt buni și drăguți la inimă.

În cele din urmă, Taylor spune cu mândrie că nu este rușine de invaliditatea ei. Dragostea ei de sine este ceva ce mulți dintre noi ar fi privit. Iată că lumea depășește o parte din capabilismul său și învață să înceteze judecarea tuturor pe care o văd la vedere. Oameni ca Taylor - și toți ceilalți - merită să-și trăiască viața fără a fi hărțuiți pentru lucrurile pe care nu le pot controla!

Citiți următorul: Studiul arată modul în care veteranii militari cu PTSD beneficiază de câinii de serviciu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pasagerul îi spune femeii orbe să-și îndepărteze câinele de ghidare din autobuz, deoarece este "negru"