Revizuire: dognatus zaczac dog leash

Nu folosesc leagăn retractabil cu câinii mei, dar Dognatus zaczac dog leash are un design unic care mi-a lipsit interesul. Acesta are un design 2-in-1, care este diferit de orice altă lesa de câini de pe piață. Aflați dacă a trăit standardele mele în această revizuire detaliată.

Rețineți că leashele de câine retractabile nu sunt potrivite pentru fiecare câine. Dacă câinele dvs. nu este deja instruit, o lesa de câine retractabilă va face doar o pregătire mai dificilă.

Aceste tipuri de leashuri pot fi foarte periculoase pentru câini și oameni atunci când nu sunt utilizate în mod corespunzător. Extinderea convenabilă a leșiei este plăcută, deoarece oferă mai multă libertate pentru animalele de companie, dar extinderea lungă a leashes retractabilă permite, de asemenea, animalului dvs. de companie pentru a ajunge destul de departe încât o situație ar putea deveni rapid periculoasă.

Dognatus zaczac dog leashLeasfurile retractabile ar putea provoca arsuri sau tăieturi de panglică dacă încercați să o luați. De asemenea, dacă nu plătiți atenția și Fido ajunge la sfârșitul leșiei, există o șansă bună încât să vă scapi de pe picioare dacă el trage destul de greu.

Când se extinde până la o lungime lungă, câinele dvs. ar putea să se încurce, de asemenea, în panglica de leșie retractabilă. Acest lucru ar putea provoca vătămări grave! Din aceste motive, aceste tipuri de leashes nu sunt o alegere bună pentru fiecare câine.

Însă Dognatus zaczac dog leash are un design unic care nu este ca alte leșii retractabili. Este mai sigur decât produsele similare, dar câinele dvs. trebuie încă să fie 100% lesa instruit înainte de a utiliza un produs ca acesta.

DOGNATUS ZACZAC REVIEW LEASH DONEW

Dognatus zaczac dog leashDupă cum puteți vedea, designul acestei lei vă atrage instantaneu atenția. Arată ca o gogoașă, care ne-a atins o mulțime de atenție atunci când mergem pe Saddie în locuri publice. Oamenii observă imediat câinele dognatus Zaczac și am primit multe complimente pe designul său interesant.

Cea mai bună parte a acestei lei este că este un produs 2-in-1 care se dublează ca o jucărie de câine.

Inelul rotund este destul de greu, deci dacă câinele dvs. preferă jucării de pluș nu va ca asta. Dar, după cum puteți vedea din fotografia din dreapta, Beagle-ul nostru iubește gnawing pe această jucărie de gogoașă!

Dognatus zaczac dog leashCa o jucărie, acest lucru este sigur și 100% non-toxic. Este, de asemenea, rezistent la zgârieturi și ulei. Lesa de câine Dognatus Zaczac este, de asemenea, rezistentă la apă.

În revizuirea mea video de mai sus, demonstrează designul unic al acestei leșii. Există o roată interioară care se rotește pentru a elibera mai mult din panglică pe măsură ce câinele dvs. merge mai departe. Designul ergonomic al leșiei prezintă mici plăci în interiorul mânerului, care vă permit să opriți retragerea atunci când este necesar.

Dacă țineți leșia liberă, câinele dvs. poate extinde lungimea lesa până la 8 picioare. Dacă prindeți mânerul strâns, lamelele se potrivesc între degete și împiedică leșia să se retragă.

Dognatus zaczac dog leashDin acest motiv, Nu aș recomanda această leșie pentru nimeni cu artrită sau mâini slabe. Trebuie să puteți prinde mânerul strâns și să țineți roata interioară în poziție pentru a împiedica eliberarea câinelui mai multă panglică.

Dognatus Zaczac Leash Dog are un design gratuit și poate rezista până la 100 de kilograme de tragere. Există, de asemenea, două găuri pentru a alimenta panglica de leșie, permițându-vă să o transformați într-o lecție dublă pentru a merge la doi câini imediat. Pentru a face acest lucru, va trebui să cumpărați un al doilea clip, care este vândut separat.

Am lesa câinelui Dognatus Zaczac, dar este disponibil și în albastru sau galben. Puteți achiziționa această lesă pe Amazon pentru 29 de dolari. Puteți găsi leashes retractabil pentru un preț mult mai mic, cu o lungime mai lungă. Dacă sunteți interesat de calitățile unice sau de designul drăguț al acestei lei, poate fi în valoare de costul adăugat pentru dvs.

Citiți următorul: 18 consumabile câinilor periculoase că proprietarii au adesea probleme cu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dognatus zaczac dog leash