Revizuire: sparklypets coarda dog leash (2018)

Mulți proprietari de câini cred că totul Leashes sunt destul de mult la fel. Ele pot fi făcute dintr-un alt tip de material sau pot fi de diferite lungimi, dar ceea ce ar putea face cu adevărat o lecție mult mai bună decât alta? Sparklyspets dog leash nu este lesa dvs. standard și vă voi spune de ce în această revizuire detaliată.

Când vă gândiți la lesa de câine care poate fi potrivită pentru animalul dvs. de companie, materialul pe care îl face ar trebui să fie primul lucru pe care îl considerați. Nu recomand să-l retractezi pentru niciun câine, pentru că există mai multe pericole decât avantajele la acest tip de lesa.

O lesa standard este cea mai bună opțiune pentru toți câinii și nu sunt toți făcuți la fel. Pentru început, veți putea alege dintr-o lesă din:

  • Piele
  • nailon
  • bumbac
  • cauciuc
  • frânghie

Nylon este cel mai popular material folosit pentru a face ca câinele leagă, pentru că este ieftin, durabil și ușor pe mâinile câinelui Walkers. Sparklyspets dog leash este făcut din nailon, dar nu este ceea ce v-ați aștepta. Iată ce am găsit după încercarea și testarea acestei noi lei de câine de tip cu Saddie.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Sparklypets Rope Dog Leash Review

Sparklyspets dog leashAcest lucru este numit o lesa de câine de coardă, dar nu este frânghia tipică. Lesa de câine de frânghie sparklyspets este făcută dintr-o frânghie de nylon împletită, și se spune că este rezistent la mestecat. Așa cum veți vedea în revizuirea mea video, Saddie are o tendință de a-și mușca lesa când am pus-o mai întâi pe ea. Se oprește după ce vom merge la plimbare, dar ea este atât de încântată la început că ea mușcă la lesa.

Am folosit panglica tradițională de nylon în trecut și încep să se frazeu după câteva luni din cauza mușcăturii lui Saddie. Sunt fericit să spun că după câteva luni cu leșia de câine de frânghie sparklyspets nu există semne de frauare.

Sparklyspets dog leashCoarda de nailon împletit este cu siguranță mai durabilă decât panglica tradițională de nailon.

Am fost, de asemenea, încântat să văd că legăturile de împrăștiere a nylonului are piese reflectorizante țesute în. Mulți proprietari de animale de companie își duc câinele devreme dimineața sau seara după muncă. Este important să vă păstrați și câinele dvs. foarte vizibil atunci când mergeți în timpul acestor momente ale zilei.

Dacă vizionați revizuirea video de mai sus, veți vedea că această leșie vine de fapt în 2 bucăți. Ai un standard 3.5 & ​​# 8242; Leash A 2 & # 8242; Extensia bungee. Extensia de absorbție a șocului se oprește cu tulpina unui câine care trage pe lesa.

LEGATE DE: Cum de a instrui un câine pentru a merge pe o lesa (scurt ghid video)

Sparklyspets dog leashÎntotdeauna recomand proprietarilor de câini să cumpere o lesa cu un mâner de trafic. Nu știi niciodată când ai nevoie să-ți păstrezi câinele aproape sau să-l faci sub control într-o situație dificilă. Am fost fericit să văd că lesa de câini de frânghie sparklyspets are un mâner de trafic, pe care îl puteți vedea în fotografia din dreapta.

Această lesă este disponibilă în trei culori. Am lesa albastră și este disponibilă și în verde și gri. De asemenea, vine cu o garanție de 90 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, puteți obține o rambursare completă.

Craftstryship-ul de calitate superioară și caracteristicile suplimentare vă vor costa în mod evident mai mult decât o lesa tradițională de panglică de nylon. Puteți alege cei de la magazinul dvs. local de animale de companie pentru aproximativ 5 dolari. Curățenia sparklypet Dog Leash Leash pentru 16 USD.95 pe Amazon, dar cred că este o valoare bună dacă câinele tău încearcă să mestece sau să-și tragă pe lesa.

Citiți următorul: Cum să opriți un câine de tras pe o lesa 101

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sparklypets coarda dog leash (2018)